İş girişimi yapmaktaki bilgi yetersizliğim

bonitta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
70
25
Merhabalar, benim problemim şöyle ki; öğrenciyim fakat günümün geri kalan büyük kısmında boş durmak istemiyorum bir şeyler yapmak istiyorum. Bilgisayarda pineklemekten bunalıyorum artık. Bir süre düşündüm ve geçici dövme yapabileceğime karar verdim bu konuda kendimi henüz geliştirme aşamasındayım çizim ve şablonlar açısından. Fakat bunu nerede hayata geçirebilirim diye düşündüm, yaşadığım ilçenin zabıta müdürlüğüne gidip anlattım, 'dilekçe vermeniz gerekiyor fakat izin vermezler, şuana dek gelen hiçbir başvuruya olumlu cevap verilmedi' yanıtını aldım. Sizlerin bu konuda deneyimi veya bilgisi varsa nerelerde stand açılması daha kolaydır, bazı yerlerde ücret de talep edilmiyormuş stand için. Yaşadığım yer İzmir bu arada.

Stand açmak ücretli(Ücret talep edilmeyen yer duymadım),Belediye ye başvuru yapıyorsun.

Evet onun farkındayım ama bornova belediyesi kabul etmiyormuş hiç yok mu aranızda stand açmış olan, falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…