iş gezi sonucu eski sevgili

bugün yatak odasından bütün eşyalarını çıkardım.yanlışı mı yaptım bilmiyorum.boşanmakta istemiyorum.

bende anlayamıyorum.artık jeton düşüyor .uzun zamandır ben ayakta uyuyordum.

karşı koltukta telde oyun oynuyor.patlasa mı bilemiyorum

Yataklari ayirdiysaniz o evliligin bi bacagi zaten kirilmiş demektir .. bide bu olmuş fazla birsey beklememek lazim gecmis olsun

benimle güniçinde işim var diyip 1 dakika konuşan onunla dakikalarca konuşmuş

Öncebi karar vermelisin boşanmak istemiyorsan konuyu hiç açma Allah yardımcın olsun

Tabiki yaşayan sensin senin hayatın ama aldatma aldatmadır arkadaşım... İlla yatakta olmaları gerekmiyor. Ruhu başkasıyla olan bir erkeğin bedeni yanında olsa neye yarar?? Üstelik tüm ilgiside onda görünüyor. Ayrılmasan bile seni salak yerine daha fazla koyamamalı bence.. Dimdik dur karşısında ve hakkını ara.. ben o kadınıda bulur konuşurdum gerekirse onun ailesinede ulaşır hatta tehdit ederdim eşimi bırakması için

yüzüne vurdum önce inkar etti delilleri söyleyince kabul ettti.
arkadaşça konumlar dedi.havadan sudan siyaset çocuk dedi

hatayı benden buluyor.neden onunla bişey paylaşamıyormuşuz

kafam durdu resmen.boşanmak sadece çocuklarım için istemiyorum.ama dimdik durmak istiyorum

inanınşok içindeyim salaklaştım.güçsüzleştim.uyuyamıyorum.
Anlayabiliyorum sizi bazen insan tamamen haklıyken yaşadığı şokla tepkisiz kalabilir.
ama bu durumda bi karar vermeniz gerek.onun aptalca savunmasına inanır gibi yapıp devammı edeceksiniz...
yada onun yaptıklarının sonu gelecekmi..?

Birde bu adam hiçmi utanıp mahçup olmadı yani aldatmayı !bi açıklama sonrası! gayet normal bi durum gibimi görüyor....!

Aldatmak sadece yatakta olmaz aldatildiginizin farkında mısınız. Hiçbir erkek durup dururken eski sevgilimle arkadaş olayım sohbet edeyim demez.adem tepki vermeyecektiniz bildiğiniz belli edip ben katlanir im sen devam et flortlesin konusun imajı verdiniz ki. Kendinizi gurursuz konuma dusurdunuz artık saklama gereği duymaz eşiniz nasılsa kabulleniyor diye düşünür. Ayrilmayacaksaniz belli etmeseydinz keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…