iş gezi sonucu eski sevgili

boşanmayı düşünmüyorsanız ona bunu belli etmeyin ama..
kızların dediği gibi delil toplayın sonra karar verirsiniz.

Neden birbirlerine resim yolluyorlar ki?kaç insan eski sevgilisine çocuklarının resmini yollar? Hersey apacık ortada bence.. Çocuklarım var deyip susmayın, onların iyiliği için konusun lütfen.

evet belki sonuna kadar eşiniz hatali ancak bazen insan boşluğa düşebilir.ben az çok cevremdeki erkek arkadaslarimdan biliyorum sirf heyecan aramak için birileryle görüşürler bilinçsizce.önce oturup konuşun. Eşinizin o kadinla sürekli görüşüp görüşmediğini anlamaya calisin.biranlik gaflete kapilmis olablr eşiniz.konustukca duyduklsriniz hosunuza gitmicek muhtemeln ancak konuşma bitene kadar ofkenizi korumaya calisin..bu konusmanin üstüne zaten ayrilik yada devam etme gibi evliliğinin icin küçük sinyaller verir. bu sinir bozucu durum kafanizda sekillenir.ve artik karar verme asamasina gecersiniz...unutmayalimki ofkeyle kalkan zararla oturur. umarim hakkinizda herşeyin hayirlisi olur...

ne oluyor bu erkeklere yıllar geçmiş seninle evlenmiş çoluk çocuğa karışmış bi de yazdığı nota bak sen çok çok sinir bozucu bir durum bence resti çekin derim

Bu erkeklerdeki eski sevgili,eski eş ve eski kız arkadaş merağını anlamıyorum eskiye ragbet olsa bit pazarına nur yağardı.Zamanında denemişin olmamış daha ne diye kurcalayıp normal güzel giden hayatını bozuyorsun ki !!Konu sahibi arkadaşım bence içini soğutman adına eşini önce güzel bir dille baktın anlamıyor sert bir şekilde uyar yoksa sadece düşüne düşüne kendine edersin.

Ayrı yatmak neyin nesi? Çocuk olunca hemen yatakları ayırıyor ondan sonra vay efendim nasıl başkasıyla görüşür diyorsunuz. Tamam aldatmanın hiç bir haklı sebebi yoktur ama annelik elbisesini üstünüze giyip eşlerinizi de boşlamayın yav. Adam şimdi pek güzel sıyrılacak işin içinden sen bana ilgi göstermiyordun, boşluktaydım diye.

Yüzüne wur gitsin hzırlıksız ne yalan atıcagını şaşıracaktır muhtemelen yada beni rahatsz etti bende cocuklarm war die bişey demeden direk foto attm falan diyede sallayabilir

Adamda bahane üretmek için malzeme var. yatak ayırmayla başlayacak ilk.

Kizmayin ama cocuklari bahane edip esinle ayri yatmak bence ters bir davranis...

İlişkinizin nasıl bir yöne evrilmesini istiyorsanız önce ona karar verin bence ... Ona göre de hareket edin , sonuçta eşinizin yapısına bağlı olarak yapacağınız hareketin farklı sonuçları olabilir. Eğer yapıcı olmak istiyorsanız öncelikle eşinizle aranızdaki kopan bağları tamir etmeniz gerekir. Öfkeyle oturan zararla kalkar ...

anladigim kadariyla esniz eski sevgilisi ile görüsüyor
bunu ona sorun ne demek bu diye
ama elinizde mailler kayitli olsun derim
ama cocuklardan dolayi ayri yatma olayi inanilmaz sacma
cocuklarinizin ayri yatmaya alismasi lazim
sizde kari kocasiniz yani
dengeyi bozmussunuz

aldatmadığını mı düşünüyorsunuz şuan anlamadım ben? çünkü bence aldatmış ve ayrı yattığnza göre tek sorununz bu değildi bence.hayatınıza nasıl devam edebileceğinizi düşünüp ona göre karar verin.ama ben olsam sabaha kadar bile duramazdım herhalde.içim içimi yerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…