O zaman sakince bekleyin ve başka kanıt toplayın ama bu kanıtları kesinlikle kaydedinevlenden önceki sevgilisi 8 yıllık
Bilmem...ben evimiz yuvamız için uğraşırken o nasıl yapabiliyor
bu resmen unutulmamış eski sevgili vakası oluyor....üzgünüm.bunu eşiniz hiçmi belli etmedi.sanırım watsaptan konuşuyorlar mailde resim filan yollamışlarsevgili ikisinin eşimle kendisinin resmini koymu. ve şu notu yazmış hayattan bunu silersen geriye ne kalır ki----
Yok normalde hersey ortada ama bizim kadınlarımız(istisnalardan bahaetmiyorum) illa net bişey görmeden cırlıyolar adam hemen kıtabına uydurup bi şwkilde ikna ediyor. O yuzden bekle biraz dedik.Ne beklenecek anlamadım?
İlla yatakta mı görmek gerekiyor olayı?
Kanıtları yok etme bence, bir yere al. Daha çok delil topla ve sonra bu konuyu konuş eşinle.merhabalar bugün 1 haftalığına işiçin şehir dışındaydım.kadınlar hisseder ya eve geldik çocukları uyuttum aklıma birden eşimin teli ilişti hiç alışkanlığım değildir maili gördüm bakarken 7 gün evvel eşim ona ikisinin resmini göndermiş.sevgilide daha önce bulduğum en son ev diye modern bir ev resmi ve çocuklarıyla ilgili resmini göndermiş.eşimle ayrı yatıyoruz çocuklardan dolayı.
ne yapmalıyım.sabah yüzüne vurayımmı yoksa bekleyeyim mi
Sanırım Boşanma yok sizde de.üniversitedeyken ayrılmışlar.tamamen 6 yıl sonra biz evlendik.dedimya eşime çok güveniyordum.telf hiç bakmazdım susmakta istemiyorum ama konuşursamda çocuklarım var