iş gezi sonucu eski sevgili

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
merhabalar bugün 1 haftalığına işiçin şehir dışındaydım.kadınlar hisseder ya eve geldik çocukları uyuttum aklıma birden eşimin teli ilişti hiç alışkanlığım değildir maili gördüm bakarken 7 gün evvel eşim ona ikisinin resmini göndermiş.sevgilide daha önce bulduğum en son ev diye modern bir ev resmi ve çocuklarıyla ilgili resmini göndermiş.eşimle ayrı yatıyoruz çocuklardan dolayı.

ne yapmalıyım.sabah yüzüne vurayımmı yoksa bekleyeyim mi

Bence biraz bekleyin daha fazla kanıt çıkacaktır eminim takip edin,kanıtlatı bulunca da kayıt edin,lazım olur.

yani görüşüyorlar hemde birbirlerine fotoğraf yollayacak kadar samimiler...!

Sadece kavga edip sınra hemen ikna olcaksanız hiç bozmayın huzurunuZu. Yok bu benim için fazla büyük bişey derseniz bi süre bekleyin derim herşey netleşsinki arkadasca fotograflardı yeaa diyemesin

ben hiç anlamadımki. kim mail göndermiş eşinize, ne varmış mailde?

sanırım watsaptan konuşuyorlar mailde resim filan yollamışlarsevgili ikisinin eşimle kendisinin resmini koymu. ve şu notu yazmış hayattan bunu silersen geriye ne kalır ki----

sanırım watsaptan konuşuyorlar mailde resim filan yollamışlarsevgili ikisinin eşimle kendisinin resmini koymu. ve şu notu yazmış hayattan bunu silersen geriye ne kalır ki----
bu resmen unutulmamış eski sevgili vakası oluyor....üzgünüm.bunu eşiniz hiçmi belli etmedi.
Madem unutamamış neden evleniyor.?
8 yıl az bi süre değil.Bu yaptığı resmen aldatmak.üstelik kadında evliyse oda eşini aldatmış oluyor.

Ne beklenecek anlamadım?
İlla yatakta mı görmek gerekiyor olayı?
Yok normalde hersey ortada ama bizim kadınlarımız(istisnalardan bahaetmiyorum) illa net bişey görmeden cırlıyolar adam hemen kıtabına uydurup bi şwkilde ikna ediyor. O yuzden bekle biraz dedik.

Kanıtları yok etme bence, bir yere al. Daha çok delil topla ve sonra bu konuyu konuş eşinle.

üniversitedeyken ayrılmışlar.tamamen 6 yıl sonra biz evlendik.dedimya eşime çok güveniyordum.telf hiç bakmazdım susmakta istemiyorum ama konuşursamda çocuklarım var

üniversitedeyken ayrılmışlar.tamamen 6 yıl sonra biz evlendik.dedimya eşime çok güveniyordum.telf hiç bakmazdım susmakta istemiyorum ama konuşursamda çocuklarım var
Sanırım Boşanma yok sizde de.
Yanlış anlamayın, kınamıyorum, bizim ailede de Boşanma yoktu bana kadar.
Öyleyse konuyu açıp da yok yere yüz göz olmayın.
Hayatınıza devam edin.
Eşiniz o kadınla hayatını birleştirme kararı verirse, oturup konuşursunuz dava süreci, tazminat, nafaka vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…