• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞ DURUMLARI KAFA KARIŞIKLIĞI

DEROS1986

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
378
215
123
İstanbul
Merhaba değerli bayanlar uzun zamandır üyeyim ama çok konum yoktur, aslında dert gibi görünmeyen ama benim için dert olan bir durum var.
Bu konu ile ilgili de sizin fikirlerinizi almak istedim, şöyle ki 8 yıldır yönetici asistanı olarak çalıştığım firmamdan kişisel sebeplerden dolayı ayrıldım. 3 ay iş arama süresinin sonunda önceden tanımış olduğum bir arkadaşın yanında ön muhasebe olarak işe başladım bu işyeri daha yeni kurulan bi firma 1 aylık dolayısıyla yapacak iş yok denecek kadar az bütün gün ofiste sıkılmaca. Önceden başvuru yapmış olduğum bir firmadan geçtiğimiz günlerde görüşmeye çağırdılar. Japon kökenli bi firma görüşme olumlu geçti. Bugün arayıp ikinci görüşmeye çağırdılar ne yapacağıma karar veremedim. Şuan çalıştığım işyeri bilgileri şöyle sabah 08.30 - akşam 18 .30 otobüsle gidip gelme 1 saat (eve normalde 20 dakikalık mesafede) yol sürmesi, cumartesi öğlene kadar. Maaş 1950 tl (sigorta primi asgari ücretten) resmi tatillerde izin yok. Ama rahat karışan, görüşen sürekli izleyen biri de yok. İşin de zorluğu yok ön muhasebe yi önceki çalıştığım firmamdan az bilgi ile şuan rahatça götürebiliyorum.
Japon firması ise bilinen bi firma üretim yapılan büyük bi firma benim işim ise 4 kişiye asistanlık yapmak olacak çalışma saatleri sabah 08.00 akşam 17.30 cumartesi ve resmi tatiller izinli 2000 tl maaş (sigortan aldığın maaş üzerinden) servis imkanı var servise de 1.6 km lik yürüme mesafesi var. fikirleriniz benim için önemli sizce nasıl yapmalıyım?

Şuanki işinizden çok Memnun olsaydınız arayışta olmazdınız, kafanızda soru işareti olmazdı gibi düşünüyorum.. 2.görüşmeye gidin belkide olumsuz olacak, eger olumlu olursa 2.daha mantıklı.

Ben de çok çok rahat diye adlandırılan bir firmadaydım bugün istifamı verdim. Belki pişman olacağım, ama yaşamadan bilemem. Arada aklıma gelip, gitse miydim acaba daha mutlu olur muydum diyeceğime yaşamam daha iyi.

Cesareti olmayanların her zaman bir mazereti vardır. Hakkımızda hayırlısı olsun, rabbim utandırmasın. amin!

Ben de çok çok rahat diye adlandırılan bir firmadaydım bugün istifamı verdim. Belki pişman olacağım, ama yaşamadan bilemem. Arada aklıma gelip, gitse miydim acaba daha mutlu olur muydum diyeceğime yaşamam daha iyi.

Cesareti olmayanların her zaman bir mazereti vardır. Hakkımızda hayırlısı olsun, rabbim utandırmasın. amin!
Dediğiniz gibi yaşamadan bilemeyiz teşekkür ederi yorumunuz için.
Şuanki işinizden çok Memnun olsaydınız arayışta olmazdınız, kafanızda soru işareti olmazdı gibi düşünüyorum.. 2.görüşmeye gidin belkide olumsuz olacak, eger olumlu olursa 2.daha mantıklı.

2. iş mantıklı bence ya

Ikincisi. Siz muhasebe elemanı degilsinizki kalayim diyorsunuz.Maaş artma orani ise yine 2. şıkkin daha yüksek.

Back