- 27 Temmuz 2017
- 150
- 45
- 28
- Konu Sahibi Hayalkfls35
-
Hangi bölümden mezunsun ??Arkadaslar merhaba 2 yıldır işsiz ve yanlızım tahammülüm kalmadı artık işsizliğe. Daha önceden mesleğimle ilgili tecrübem de belgem de var üni mezunuyum küçük yere geldiğim için (evlilik sebebiyle) bulamıyorum. Var mı böyle özel dua ile mucize şekilde kapılar açılan. Umut olma adına anlatabilir mi
MaliyeHangi bölümden mezunsun ??
Maliye büyük şehirde bile sıkıntı yalnızMaliye
Var da herkes tanıdığını alıyor... en son görüştüğüm yer işi bilen olarak bi siz başvurdunuz malesef hatrını kıramadığımız birinin kızını aldık biz dedi meselayaşadığınız yerde hiç orta/küçük ölçekli de olsa firma yok mu ?
Evet teoride kalan bi bölüm okuyunca öyle oluyor da yinede iyi kötü birşey bulunuyor oralardaMaliye büyük şehirde bile sıkıntı yalnız
anladım. oranın zenginlerinden yada yüksek statülü memurlarından birinin çocuğu muhtemelen. küçük yerlerde iş yerinin başı belaya girmesin diye malesef patronlar böyle seçimler yapabiliyor.Var da herkes tanıdığını alıyor... en son görüştüğüm yer işi bilen olarak bi siz başvurdunuz malesef hatrını kıramadığımız birinin kızını aldık biz dedi mesela
Ben de maliye mezunuyum.Kac yılında mezun oldunuzMaliye
Aynen Ankara İstanbul gibi bi şehirde olsaydın bi Yerlere girmiştin .bence iyice bi araştır tekrar.Evet teoride kalan bi bölüm okuyunca öyle oluyor da yinede iyi kötü birşey bulunuyor oralarda
Muhasebeye dair tecrübem yok. Sigortacılık da tecrübem. Onunla ilgili yerlere başvurdum şansım daha cok olur diye gel gör ki yabancı gördüklerini almıyorlaranladım. oranın zenginlerinden yada yüksek statülü memurlarından birinin çocuğu muhtemelen. küçük yerlerde iş yerinin başı belaya girmesin diye malesef patronlar böyle seçimler yapabiliyor.
ben çok sizin bölümünüzden anlamam ama mesela muhasebesini tutabileceğiniz daha küçük esnaf vs var mı ?
2015 mezunuyum siz?Ben de maliye mezunuyum.Kac yılında mezun oldunuz
internet üzerinden online bişeyler yapma şansınız olur mu ? danışmanlık vs gibi.Muhasebeye dair tecrübem yok. Sigortacılık da tecrübem. Onunla ilgili yerlere başvurdum şansım daha cok olur diye gel gör ki yabancı gördüklerini almıyorlar
2014 ben de.Baya da oldu mezun olalı ben umudu kestim açıkçası.Bir sene gerekirse yemeyin içmeyin kpss çalışın.En iyisi bu su durumda2015 mezunuyum siz?
Alandan denedim 2 kere ilk yıl cok ciddiye almadım 2018 kpss sinde hiç alım olmadı. Bu sene artık son çare b den deneyeceğim evli iken de zor oluyor biraz. Artık yaş da cok geçmeden kovalamaya devam etmek lazım2014 ben de.Baya da oldu mezun olalı ben umudu kestim açıkçası.Bir sene gerekirse yemeyin içmeyin kpss çalışın.En iyisi bu su durumda
Öyle bi şey cıkarsa olur güzel olur hattainternet üzerinden online bişeyler yapma şansınız olur mu ? danışmanlık vs gibi.
belki siz öyle bir web sitesi falan kurabilirsiniz. sigorta işin de danışmak zaten işin özü sanki.Öyle bi şey cıkarsa olur güzel olur hatta
Ben de öyle düşünüyorum.Cocuklar da var benim baya zor ama imkansız değil tabiAlandan denedim 2 kere ilk yıl cok ciddiye almadım 2018 kpss sinde hiç alım olmadı. Bu sene artık son çare b den deneyeceğim evli iken de zor oluyor biraz. Artık yaş da cok geçmeden kovalamaya devam etmek lazım
Emeklerimiz ziyan olmasın..Ben de öyle düşünüyorum.Cocuklar da var benim baya zor ama imkansız değil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?