Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç tane okudunuz acabaVakıa süresi çok etkili, ben iki yıldır işsizdim annem benim için okudu ertesi gün iş görüşmesine çağırıldım işe alındım iki aydırda çalışıyorum.
Ben değil annem okudu. sordum şimdi hatırlamıyor ama 4 kere okudum galiba diyo ama emin değilKaç tane okudunuz acaba
Teşekkür ederim canımBen değil annem okudu. sordum şimdi hatırlamıyor ama 4 kere okudum galiba diyo ama emin değilsiz okuyabildiğiniz kadar okuyun bence. Hatta yasin süresi, fetih süresi ve kenzül arş sürelerini okuyunca ne isterseniz olur diyo galiba onlarıda okumuş ama hatırlamıyor.
Siz etkilerini nasıl yaşadınız ne için okumuştunuz.Teşekkür ederim canım
Doğrudur vakia süresinin çok etkilerini yaşadım is konusunda denemedim soylediklerinle birlikte deneyeyim![]()
Bereket ve şifa manasindaSiz etkilerini nasıl yaşadınız ne için okumuştunuz.
Vakıa süresi çok etkili, ben iki yıldır işsizdim annem benim için okudu ertesi gün iş görüşmesine çağırıldım işe alındım iki aydırda çalışıyorum.
Şifa için okunduğunu bilmiyodum. Ama doğrudur rızk duası bu, sağlıkta bir rızık sonuçta. Öğrendiğim iyi oldu, karşılıklı dua bilgi alışverişi gibi oldu sankiBereket ve şifa manasinda
Babam hastaydi onun için okumustum çok şükür rabbime ❤
Estağfurullah ne demekŞifa için okunduğunu bilmiyodum. Ama doğrudur rızk duası bu, sağlıkta bir rızık sonuçta. Öğrendiğim iyi oldu, karşılıklı dua bilgi alışverişi gibi oldu sankiteşekkürler.
İnanmazsın belki ama onlar beni buldu kariyerden hemde hiç başvurmadığım halde cv niz bi firma tarafından incelendi diye bildirim geldi. Hangi firma diye baktım ama başvurduğum bi yer değildi, ilanlarına bakınca bana göre ilanını gördüm başvurdum aynı gün iş görüşmesine çağırdılar ertesi gün gittim işe alındım. Bir anda oldu ki kariyer sitesini bilirsiniz başvuru yaparsınız ama dönmezler hiç. Yıllardır üyeyim ilk defa başvurmadığım yerden ulaşıldı bana. Varmış Rabbimin bi hikmeti.Çok sevindim sizin adınıza.nasip yani.Pandemide bulmak zor diyenler var ama siz pandemi öncesinde arayıp pandemi zamani bulmuşsunuz.darısı benim başıma insAllah![]()
İnanmazsın belki ama onlar beni buldu kariyerden hemde hiç başvurmadığım halde cv niz bi firma tarafından incelendi diye bildirim geldi. Hangi firma diye baktım ama başvurduğum bi yer değildi, ilanlarına bakınca bana göre ilanını gördüm başvurdum aynı gün iş görüşmesine çağırdılar ertesi gün gittim işe alındım. Bir anda oldu ki kariyer sitesini bilirsiniz başvuru yaparsınız ama dönmezler hiç. Yıllardır üyeyim ilk defa başvurmadığım yerden ulaşıldı bana. Varmış Rabbimin bi hikmeti.
Bundan 2 sene önce 4444 adet salat-ı tefriciye okumuştum. Yanılmıyorsam 10-11 günde bitirmiştim. 2000-3000lere geldiğimde k..r.net isimli iş bulma sitesinde başvurduğum ilana dönüş yapıldı. Başvuru yaptığım şirketin kurucusu, mail yoluyla iş görüşmesine davet ettiğini belirten bir mail gönderdi.
Bu siteye Ekim ayında üye olmama rağmen, üye olmadan önce de takip ediyordum. Geçen Ağustos ayında iş bulabilmek için burada gördüğüm "borçları bitirebilmek için dua" isimli konuda bahsedilen duaları okudum. Abartmıyorum 2. ya da 3. gündü. Üye olduğum başka bir iş bulma sitesinden, hiç başvurmadığım bir ilan için görüşmeye çağrıldım ve aynı gün içinde olumlu olduğuna dair dönüş aldım. Okumasam giremezdim sanırım. Duanın linkini bulursam paylaşacağım.
Borçları bitirip ev rızık sahibi yapan dualar DENENMİŞTİR
Merhabalar Dua gücüne inanılmaz inanan biri olarak size tecrübe edip feraha ulaştığım duaları paylaşmak istiyorum. Ben çok zor durumlarda variyetin ve maliyetin sınırlarında olduğum bir dönem. AŞIK OLDUM. Tabi bir yığın engeller sıkıntılar vs ayrılıklar tekrar birleşmeler bir yığın dua neticede...www.kadinlarkulubu.com