İş Buldummm:))))

sahra87

Bilemiyorum...
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.101
5
116
İstanbul
kızlarrr temmuzdan beri işsizdim ve nihayet bugün iş buldum.. :lepi:
hem de bölümümle ilgili kurumsal bi şirkette şartları çok iyi...
Allah herkese daha iyisini nasip etsin:Saruboceq: aylardır bunalımdaydım ve işe çokk ihtiyacım vardı...
burayada konu açmıştım iş bulamıyorum diye...torpilsiz kimse yardım etmeden bisürü mülakat sürecinden sonra işe kabul edildim..Allahım yüzümü kara çıkartmasın...
turkbayragi :enbuyukkk:

hayırlı olsun canım, işsizlik çok kötü gerçekten umarım çok mutlu olursun yeni işinde opuyorumnanaktan

benimde sevgilim işsiz bi de o iş bulsa :sinifsinif:

hayırlı uğurlu olsun inşallah başarılar opuyorumnanaktan
darısı başıma artık benimde çok ihtiyacım var :Saruboceq:

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim..
kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş..artık son noktaya gelmiştim tükenmiştim daha 1 ayı çıkarıcak gücüm kalmamıştı ve beklediğim teklif bugün geldi..
iş arayn isteyen herkes bulsun..işsizlik çok kötü bişey yaşamayan bilmez...

kimseden olmasın torpil, yardım Allahtan oluyor işte ne güzel başarılar dilerim canım Rabbim hiçbirimizi işsiz bırakmasın hayırlısıyla

canım adına inan çok sevindim...tebrikler. inş daimi olursun..darısı başımıza

kimseden olmasın torpil, yardım Allahtan oluyor işte ne güzel başarılar dilerim canım Rabbim hiçbirimizi işsiz bırakmasın hayırlısıyla

çok teşekkür ederim canım... kaydirigubbakcemile5

canım adına inan çok sevindim...tebrikler. inş daimi olursun..darısı başımıza

aminn canım allah isteyen herkese daha iyilerini daha güzellerini versin..

Hayırlı olsun sahra87

çok sağol canımm..

hayırlı olsun çok sevindm adına darısı benim basıma ben 3 yıldır arıyorum ama bulamıyorum herseyın hayırlısı artık

tebrikler canım umarım işindende memnun kalırsın daim olsun keselerin para dolsun kaydirigubbakcemile3

ne güzel canım bu zamanda valla çok şanslısın allah daim etsin
darısı benim gibi bekleyenlerin başına

Senin adına çok sevindim canım. Umarım yeni işinde çok başarılı ve mutlu olursun.

hayırlı olsun çok sevindm adına darısı benim basıma ben 3 yıldır arıyorum ama bulamıyorum herseyın hayırlısı artık

çok sağol canım kısmetse oluyor elbet senin de bi yerde bi kısmetin var er ya da geç seni bulacaktır...

tebrikler canım umarım işindende memnun kalırsın daim olsun keselerin para dolsun

çok teşekkür ederim canım ve umarım daim olur...allah herkese versin bol para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…