Banka diye tutturmuyorum bunu belirttim ama olmasini istedigim bankabence farklı alana yönelin şimdilik illa banka diye tututrsanız çok beklemek zorunda kalırsınız bunun piskolojisi çok zor
Biliyorum canım Allah yardimcimiz olsun . Insallah kisa surede buluruzBende işsizler ordusundayım insan kaynakları mezunuyum 2 yıllık ama iş bulamadım çok kötü bir psikoloji gerçekten
Biliyorum canım Allah yardimcimiz olsun . Insallah kisa surede buluruz
Insallah sizin bizimki kadar uzun surmez benim 1 yil oldu13-14 sene üzerine 4 gündür ben de işsizim
Ne olacagım belli değil
Zor günler yasıyorum((
Hosteslik olsa kosa kosa giderim hic dusunmeden ama 160 boy siniri var ben 4 5 cm daha kisayimHostesliğe bak konu sahibi
Canim merak ettim sende durumlar nasil insallah guzel bir is bulmussundurCidden dogru soylemis 4 sene gecti ve hepimiz issisiz. Yanı benim neredeyse tum arkadaslarim bu modda o yuzden sorun bende diil diye dusunuyorum. Ama seninde dediğin gibi ev kızı oldum 4 sene bosuna mı okudum yanı cok sinir bir durum. Bir de ustune erkek aday arayan firmalar var başvuramiyorsun bile sinir oluyorum.
bende aynısını düşünüyorum bugün bir arkadaşın işe başladığını gördüm ve üzüldüm açıkçası ki kız lise mezunu ama torpille bir yerlere gelebilmiş.Illa banka olsun demiyorum ama suan sartlari en uygun kurumsal olarak bankalar var maasida iyi . Cok yere basvuruyorum ama ya istedigim gibi olmuyo ya da ben kabul edilmiyorum . Evet cok karamsarim ama umutlu olsamda pek bir sey degistirmiyor. Biliyorum bu durumda olmamin en buyuk sebebi benim belki daha iyi egitimler almaliydim ama bazilarina bakiyorum universiteye bile gitmeden torpille cok iyi yerde olanlar sansta cok önemli diye dusunuyorum .
Bende oyle duyunca uzuluyorum belki ben yeterince kpss calismadim ama gece gunduz calisip atanamayanlar var haksizlik yani . Yok ki bi dayimiz amcamiz torpil yapsin . Allah Herkes icin hayirlisi nasip etsinbende aynısını düşünüyorum bugün bir arkadaşın işe başladığını gördüm ve üzüldüm açıkçası ki kız lise mezunu ama torpille bir yerlere gelebilmiş.
amin cnm bnde mezun olalı 8 ay oldu ama yok iş. gidiyorum görüşüyorum sizi arayacağız diyorlar dönüş yokBende oyle duyunca uzuluyorum belki ben yeterince kpss calismadim ama gece gunduz calisip atanamayanlar var haksizlik yani . Yok ki bi dayimiz amcamiz torpil yapsin . Allah Herkes icin hayirlisi nasip etsin
İnş cnmInsallah sizin bizimki kadar uzun surmez benim 1 yil oldu