• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Bulamıyorum !!!

Ne kadar süre işsiz kaldınız

• 0-6 ay

OY: 6 60,0%
  • 12 ay +

OY: 4 40,0%

• Ankete Katılan
    10

sassygirll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
2.379
2.164
333
Selamlar herkese bayanlar
Başlıktan da anlaşılacağı gibi iş bulamıyorum Başkentte yaşıyorum diğer şehirlere göre iş imkanları biraz daha yüksek ancak çalıştığım en son iş yeri maaşımı ödemedi ve artık sanki her yer bedava çalıştırıp ücret ödemeyecekler gibi geliyor.Güvenilir bir yer bulmak o kadar zor ki bu arada üniversite mezunuyum yaklaşık olarak 10 yıllık bir iş tecrübem var ancak iş yok Sadece güvenilir,şartları düzgün çalışma saatleri belirli olan bir iş istiyorum ama bulamıyorum Bu arada kariyer sitelerinden de başvurularıma cevap alamıyorum Bu durumu yaşayan herkesin Allah yardımcısı olsun

Selamlar herkese bayanlar
Başlıktan da anlaşılacağı gibi iş bulamıyorum Başkentte yaşıyorum diğer şehirlere göre iş imkanları biraz daha yüksek ancak çalıştığım en son iş yeri maaşımı ödemedi ve artık sanki her yer bedava çalıştırıp ücret ödemeyecekler gibi geliyor.Güvenilir bir yer bulmak o kadar zor ki bu arada üniversite mezunuyum yaklaşık olarak 10 yıllık bir iş tecrübem var ancak iş yok Sadece güvenilir,şartları düzgün çalışma saatleri belirli olan bir iş istiyorum ama bulamıyorum Bu arada kariyer sitelerinden de başvurularıma cevap alamıyorum Bu durumu yaşayan herkesin Allah yardımcısı olsun
Allah yardımcın olsun bende tecrübesizim ama tecrübeliye de iş yok tecrübesize de

Selam kızlar, ben de iş bulamıyorum ve pek tecrübeli değilim, e iş verenlerde tecrübeniz pek fazla yok diyip geri çeviriyolar. ben de Ayvalık'ta yaşıyorum. bazen hiç buraya gelmeseydik gibi bir düşüncem oluyo fakat sanırım ülkenin geneli böyle. umarım en kısa zamanda iş buluruz. bu psikoloji çok farklı gerçekten...

İşkur ile işbirliği yapan yerlere başvurmanızı öneririm, daha kolay işe alıyorlar, işbaşı eğitimi vb programlar var.

Back
X