İş bulamamak☹️

Depo nadıl bilmiyorum ama bir görüş bakalım inşallah olumlu olur

başka bölümlerde durum çok mu farklı. etrafta işsiz mühendis işletmeci o bu kaynıyor.

bence universitelerin yarısı kapanmalı.herkes okuyup işsiz kalıp zaman kaybedeceğine liseden sonra çaresine baksın.

maalesef her bölümde işsizlik var 2.5 sene sabırla iş aradım şükür çalışıyorum artık ama o süreci ne siz sorun ne ben anlatayım

Tarihte orta durumda kimse yok, ya işsizler ya da cidden iyi durumdalar. Mesela kendinizi geliştirip, kpss kurslarında kendinizi ispatlayıp çalışabilirsiniz. Veya özel liseler de aynı şekilde. Yeter ki kendinizi geliştirip ispatlayın. Yayınevine girebilirsiniz. Soru yazabilirsiniz. Atama beklemek ve gençliğin güzel yıllarını doğu görevinde geçirmekten daha iyi ve yükselme şansınız var.
Şimdilik neresi olursa işi kabul edin ve bir yandan kendinizi geliştirin. Tarih uçsuz bucaksız bir bilim, sonu yok. Yeter ki kendinizi geliştirin.

Canm mrö
canm memurluğa başvur istersen.. Bende tarih bölümü mezunuyum sekiz yıl önce bitti üniversitem.. Kpss çalıştım inancımı hiç kaybetmedim çok şükür sonunda atandım.. Tabi öğretmen olarak atanamadım bu beni üzüyor ama yapacak bişey yok bölümümüzün makus talihi bu...

bence universitelerin yarısı kapanmalı.herkes okuyup işsiz kalıp zaman kaybedeceğine liseden sonra çaresine baksın.
Kesinlikle. Üniversite Avrupa'da meslek edinme kurumu değildir, kendisini geliştirmek isteyen gelir. Meslek lisesi yaygındır, yani insanlar altın bileziğini lisedeyken en verimli çağda ediniyor. Bizde ise lisans oku, öğrenim kredisi, iş bulma derken yaş 26'yı görüyor.

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama 5 tam hafta içi cumartesi yarım gün. Hafta içi bir günde yarım gün izin şeklinde Çalışma şartları zor biraz ama 2500 maaşa özel okulda başlayabilirsiniz. Ben Coğrafya öğretmeniyim. 3-4 okulla görüştüm. 6 yıılık öğretmenim 3 bin 3500 maaşa gayet makul olumludur diyorlar. Seçim yapmak için bekletiriyorum. Belki eski iş yerimde devam ederim.
İlk yılları ya da mezun sayısı çok olan bir branş ise edebiyat tarih felsefe gibi. 2300 civarı maaşlar anlaşabilirsiniz senede 28 bin civarı kazanırsınız.

Ya da arkadaşlar watsons vs demişler. Başka bir arkadaşım mağzacılık sektörüne kaydı. Çalışma saatleri çok esnek 22.00 a kadar sürebiliyor. Ama maaşı gayet güzel onunda.
Zincir kahvecilerde barista olabilirsiniz. Eğitimini alıp.
Büyük mağzaların kozmetik bakım kısmında çalışabilirsiniz.

Ama püf nokta iyi kötü demeden bi yerden başlamak.

Sene 2012 maaşım 1100 liraydı.
Sene 2018 3 bin maaşa. Acaba daha iyisini zorlasam mı diyorum. Çünkü biliyorum harika şartlarda yerler var. Servisle evinizden alıyorlar, servisle evinize kapının önünde bırakıyorlar. 3 bin civarı maaş alıyorsunuz. Ama maalesef altın tepsiyle gelmiyor.

Watsonsa da basvurabilirsin 1.5 sene calistim hem eglenceli hem yukselme kariyer olsnaklari daha fazla maas ve hediyeler de iyiydi.
Saydıgınız olanakları iyide 9 saat ayakta çalismak ne derece kolay! asistanlık ve muhasebe sekreter daha mantıklı sanki

Bende 4 yıllık üniv.mezunuyum banada her özel sektör iş görüşmemde en az 4 yıl deneyiminiz varmı diye sordular hep.dalga geçiyolar resmen.sen iş verme o vermesin ama deneyim bekleyin!!

Saydıgınız olanakları iyide 9 saat ayakta çalismak ne derece kolay! asistanlık ve muhasebe sekreter daha mantıklı sanki

Sekreterlik ve asistanlik kolay meslek degil hanimefendi kendim yaptigin icin biliyorum tek kolay yani haftasonlarinin tatil mesai saatlerinin de daha uygun olmasi. Migrosta calismayi dusundugu icin boyle bir tavsiyede bulundum inkani varsa tabiki ofis ortaminda haftasonu tatili olan mesai saatleri duzenli bir yerde calismasi daha iyi olur. Watsons ve migros hemen hemen her sehirde var.

Bencede aralıksız 9saat ayakta durmaktansa diğer her meslek daha iyidir.yoksa insanda ne bel kalır ne boyun.sonra gelsin fıtıklar ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…