• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş bulamamak☹️

yesilfil

♌️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
5
4
1
Kizlar tarih bölümünü okuyup bitirdim, ogretmenlik icin iki yildir atama bekliyorum ama maalesef atanamadim. Özel ders vs verdim ama onun da günü saati ve eve gidip gelme durumları zor ve cok karmakarisik oldu. Bu surecte meslegim olmayan birkac yerde de calistim. Simdi de is ariyorum. Bir arkadasim migrosta depoya isci alimi varmis cok rahat bir git görüs dedi. Depoya sadece erkek elemanlar alinmiyor muydu? Ve depodakilerin isi ne oluyor bilginiz var mi? Gecimimi kendim sagladigim icin acil ise girmem gerekiyor. Cok sorusturdum ama kafama yatan hic bulamadim, sizce bu is nasil olur? Veya baska basvurabilecegim yerler nereleri olabilir?

Ah canim kardesim bende bu konudan muzdabirim eni sonunda guvenlik kimligi aldim bir sene calistim baktim yapilacak bir is degil bıraktım kurslara gidiyorum ama ordanda birsey cikmayacagina eminim sen aslinda ücretli ogretmenlik düsundun mu atanamayan ogretmenler oyle yapiyor çoğu birde migrosta depo demissiniz o konuda pek bir bilgim yok ama deneyebilirsin seni cok iyi anliyorum emin ol

Kizlar tarih bölümünü okuyup bitirdim, ogretmenlik icin iki yildir atama bekliyorum ama maalesef atanamadim. Özel ders vs verdim ama onun da günü saati ve eve gidip gelme durumları zor ve cok karmakarisik oldu. Bu surecte meslegim olmayan birkac yerde de calistim. Simdi de is ariyorum. Bir arkadasim migrosta depoya isci alimi varmis cok rahat bir git görüs dedi. Depoya sadece erkek elemanlar alinmiyor muydu? Ve depodakilerin isi ne oluyor bilginiz var mi? Gecimimi kendim sagladigim icin acil ise girmem gerekiyor. Cok sorusturdum ama kafama yatan hic bulamadim, sizce bu is nasil olur? Veya baska basvurabilecegim yerler nereleri olabilir?
Bana kimya okuyan bir arkadasimi hatırlattın.4 yillik kimya bolumu mezunu.bolumunden is bulamadi.sekreter olarak basladi 5 6 yildirda ön muhasebede calisio.depo zor olabilir ama boyle mesleklere yönelmen bi bayan icin daha mantikli.sekreter,asistan,ön muhasebe gibi.

Ücretli öğretmenliğe başvursan belki çok yüksek olmaz maaşlar ama kendi işini yaparsın ve tecrübe kazanırsın. Benim kız kardeşim de tarih öğretmeni uzun bir süre özel sektörde farklı işlerde çalıştı ücretli öğretmenlige basvurdu sonunda cikti. Ins iyi bir is bulursun Allah kolaylık versin. Migrosun ozel sektorde iyi bir firma. Sartlari iyi oluyordu ama depo bolumunu bilmiyorum. Biraz agir olabilir yine de bir gorus zarar gelmez gorusmekten.

depoda reyona cikacak urunlerin listesini orta reyon gorevlileri size verir siz market arabalarina o urunleri hazirlar koyarsiniz mal gelince iceri alimi sayimi falan yapilir cok agir bir is degil zaten agir olan isleride size yaptirmazlar hic bir is veren calisani is yerinde saglik sorunu yasasin istemez cunku ama bence depoculuktansa mangoya zaraya falan girin hem maasi daha iyi olur hemde daha zevkli bir is

Atanamayan öğretmenleri gördükçe, haberlerini okudukça çok üzülüyorum. Bu atanamama sorunundan herkes haberdar elbette. Buna rağmen hâlâ öğretmenlikle ilgili bölümleri okumak çok ironik geliyor bana. Okunacak çok bölüm var. Neden ısrarla öğretmenlik??? Bence büyük kitabevlerinde şansınızı deneyebilirsiniz. Ya da yayınevlerinde çalışabilirsiniz.

Watsonsa da basvurabilirsin 1.5 sene calistim hem eglenceli hem yukselme kariyer olsnaklari daha fazla maas ve hediyeler de iyiydi.

Öğrenciyken eşim çalışmış depoda online sipariş geliyormuş onları hazırlayıp araca veriyormuş çok rahatmış işi maaşıda o döneme göre çok iyimiş imkanlrı güzeldi diye bahseder hep ama bir kuralları var ne sebeple olursa olsun işten çıkarsanız bir daha alınmıyorsunuz

Öğrenciyken eşim çalışmış depoda online sipariş geliyormuş onları hazırlayıp araca veriyormuş çok rahatmış işi maaşıda o döneme göre çok iyimiş imkanlrı güzeldi diye bahseder hep ama bir kuralları var ne sebeple olursa olsun işten çıkarsanız bir daha alınmıyorsunuz

O kuralın pek uygulandığını sanmıyorum bir yakınım çıkmıştı ve 1 bucuk sene sonra gibi tekrar girdi biraz ustlerin insiyatifinde.

Atanamayan öğretmenleri gördükçe, haberlerini okudukça çok üzülüyorum. Bu atanamama sorunundan herkes haberdar elbette. Buna rağmen hâlâ öğretmenlikle ilgili bölümleri okumak çok ironik geliyor bana. Okunacak çok bölüm var. Neden ısrarla öğretmenlik??? Bence büyük kitabevlerinde şansınızı deneyebilirsiniz. Ya da yayınevlerinde çalışabilirsiniz.
Hemen her bölümde aynı sıkıntı var. Öğretmenlerin de özel de iş bulmaları çok zor değil diye biliyorum ama ne yazık ki çok düşük ücretler teklif ediyorlarmış:110:

Ay inşallah hepimiz çok güzel işler buluruz :KK68:Migrosta arkadaşlarım çalışıyordu depo muydu bilmiyorum ama memnunlardı işlerinden. Gidip şansınızı deneyin derim ben.

Bazen annemle alışverişe çıktığımızda mağazadaki çalışanlarla sohbet ediyoruz. Çok fazla atanamayan öğretmene denk geldik. Özel okullarda komik paralara köle gibi çalışmak yerine başka yerlere yönelmek daha mantıklı gibi.

Bu kadar çok öğretmenlik mezunu olmasa o özel okullar da atlarını oynatamaz bence.
Aslında bu kadar çok üniversite olmasa diyeceğim de konu siyasete kayacak. İşsiz kalacak gençler üniversitede 4 yıl oyalanıyor resmen.

Bir de doğuda öğretmen açığı yok mu? Atama olmuyor derken hiçbir yere mi olmuyor?

Aslında bu kadar çok üniversite olmasa diyeceğim de konu siyasete kayacak. İşsiz kalacak gençler üniversitede 4 yıl oyalanıyor resmen.

Bir de doğuda öğretmen açığı yok mu? Atama olmuyor derken hiçbir yere mi olmuyor?

Cepten para çıkmasını istemiyorlar sanırım cep dediğim de devletin parası ama onların cebi işte.

Ne kadar üzücü. Bir yanda öğrenciler öğretmen bekliyor diğer yanda öğretmenler depoda mı çalışsam diyoro_O

Aynen öyle benim eski çalıştığım mağazada 1 mühendis 1 hemsire ve edebiyat ogretmeni mezunu vardi dusunun. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ne diyim

Allah hepimizin yardımcısı olsun İşsizlik kadar zor birşey yok Ben de dört yıllık ünv.mezunuyum ama evli olduğum için iş bulamıyorum çünkü her iş görüşmem de “çocuk düşünüyormusunuz “sorusu geliyor

Allah hepimizin yardımcısı olsun İşsizlik kadar zor birşey yok Ben de dört yıllık ünv.mezunuyum ama evli olduğum için iş bulamıyorum çünkü her iş görüşmem de “çocuk düşünüyormusunuz “sorusu geliyor

Dusunmuyorum de sen de yalan soyle yapacak bir sey yok ben de 2 sene dusunmuyorum dedim ama simdi hamileyim o zamanlar dusunmuyordun simdi dusunuyorsun bunda bir tuhaflik yanlislik yok.

Dusunmuyorum de sen de yalan soyle yapacak bir sey yok ben de 2 sene dusunmuyorum dedim ama simdi hamileyim o zamanlar dusunmuyordun simdi dusunuyorsun bunda bir tuhaflik yanlislik yok.
Doğru diyorsun aslında

Back