- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 30
- Konu Sahibi Dimplesbaby
Düğün günü yaklaşırken bizden tonla para isteyen sırf gelin olduk diye bizi sömürmeye çalışan kuaförlerden uzak durun kötü tecrübeleri hangi kuaförlerde yaşadınız düğün günü bu konu altında yazalım bir insanın en mutlu günü düğün günüdür 4 yıl geçmiş olmasına rağmen unutamadığım kötü tecrübeyi buraya yazıcam çünkü sürekli reklamını görüyorum benim gibi fotoraflarına kanıp gitmeyi tercih ediyorsanız iyice anlaşıp gidin derim. 4 yıl önce instagramdan sürekli düğünüm için kuaför araştırıyordum Hülya bayram kuaförde karar kıldım sadece benim için 550 tl para istedi makyajı kimin yaptığını sordum zaten benim makyajları çok hoşlanma gidiyordu oda pınar hanımın yaptığını söyledi düğüm günü gittiğimde Pınar hanımım tatile çıktığı söylendi hiçbir makyaj malzemesini de bırakmamış sanırım dandikten went wildin falan farları vardı ben görünce bir hayal kırıklığına uğradım yüzüme resmen 4 ton koyu fondoten sürdü hiçbir gölgelendirme yapmadı evde ben nasıl makyaj yapıyordam öyle hatta sürdüğü ruju beğenmedim sonrasında sildim yanımda getirdiğim başka ruj vardı Allah’tan onu sürdüm Neyse saça gelelim saç hemen yapıldı 10 dk sürdü sürmedi duvağım daha arabadan iner inmez düştü benden 550 tl aldıkları gibi birde kapıdan bahşiş almadan göndermediler Eşimi para kolay kazanılmıyor hakkımı hiç helal etmiyorum içimde kaldı buraya yazmak istedim