- 11 Ocak 2022
- 589
- 769
- 33
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
sallamamak için tutuyorum kendimi inan.hamile hamile kafama taktığım şeye bak diyorum ama düşünmeden edemiyorum.Asla kanitlayamayacagin fi tarihindeki olayı gerçekten bu kadar kafanda büyüttün mü? Öyle ya da boyle. Yüzleşsen inkar eder, zaten yüzde elli ihtimalle su an iftira atıyorsun. Biz sana hak da versek başka şey de yapsak bu yüzde elli ihtimal değişmeyecek. O yüzden sallamamaya çalış.
Vesvese yaa tamamen. Vesveseden kurtulmak için yöntemlerin var mı, gunluk hayatından? Ne yapsan kafan dağılır?sallamamak için tutuyorum kendimi inan.hamile hamile kafama taktığım şeye bak diyorum ama düşünmeden edemiyorum.
bizim bir yıl içinde oldu her şey. düşündüm valla gece bile düşündüm yaptı mı yaptıysa neden yaptı ben ona bi şey yapmadım ki diye.Sözlüyken yazan kadını nasıl hatırladınız ya?Hey masaallh
Fil hafızası varsa demek:)
Bide hic is yok mu isyerinde,oturup bunları düsünüyorsunuz?
Bence siz buluttan nem kapan insanlardansiniz. Kadın herkesin herkese vereceği türden bir bilgi vermis. Bunu allayıp süsleyip üstünüze alinmissinizdün fotosunu gösterip baksana bu kadına boşanmış 2 çocuğu var eşi aldatmış diye bahsetti sanki beni sınıyor gibi geldi haberim var mı yaptığı saçmalıktan gibi.
konuyu ben anlamadim cok kisa ozetleyebilir misinVesvese yaa tamamen. Vesveseden kurtulmak için yöntemlerin var mı, gunluk hayatından? Ne yapsan kafan dağılır?
Mesela ben aklımda atamadigim bir düşünce varsa ya da bir şeyden aşırı utanıp rezil olduğumu düşünüyorsam bunu yakın arkadaşıma anlatıyorum,hakkında dalga geçiyoruz vs, rahatliyorum:)
Kendini sakinleştirecek şeyler bulmaya çalış. Bu olaydan da bir şey çıkmaz, öyle ise de yapacak bir şey yok. Zaten kadın uzatmamis,buyutmemis. Niyeti çok kötü olsa başka şeyler de yapardı.
karakterini bildiğim için her hareketinden şüphelenir oldum galiba ama dediğin gibi bu büyütmeye değmez bir şey galibaBence siz buluttan nem kapan insanlardansiniz. Kadın herkesin herkese vereceği türden bir bilgi vermis. Bunu allayıp süsleyip üstünüze alinmissiniz
İş arkadaşının arkadaşı sözlüyken konu sahibinin kocasına mesaj atmış. Dün de bu iş arkadaşı mesaj atan arkadaşının fotosunu göstermiş konu sahibine “arkadaşım fotolarıma yorum yap eski eltilerim görsün dedi” demiş.konuyu ben anlamadim cok kisa ozetleyebilir misinarkadasi mi kocasina mesaj atmis, bi de kimin eltisiymis?
uykum geldi evet ama bu kadar anlayamamam normal mi
sorun neymis acaba bi de nasil davranayim kadina biktim falan demis sjdkdjsk ben de ciddi bir sey zannettim. cok tesekkurler yine asla dert olmayan bi dert okuduk, bir de tercume ettirmemiz gerektiİş arkadaşının arkadaşı sözlüyken konu sahibinin kocasına mesaj atmış. Dün de bu iş arkadaşı mesaj atan arkadaşının fotosunu göstermiş konu sahibine “arkadaşım fotolarıma yorum yap eski eltilerim görsün dedi” demiş.
Kk dili ve edebiyatını çözdüm ben. Tercüme isterseniz her zaman hazırımsorun neymis acaba bi de nasil davranayim kadina biktim falan demis sjdkdjsk ben de ciddi bir sey zannettim. cok tesekkurler yine asla dert olmayan bi dert okuduk, bir de tercume ettirmemiz gerekti
Çok saçma olduğu için ondan anlayamamışsındır.konuyu ben anlamadim cok kisa ozetleyebilir misinarkadasi mi kocasina mesaj atmis, bi de kimin eltisiymis?
uykum geldi evet ama bu kadar anlayamamam normal mi
Benimkinden daha iyi bir tercüme olmuşÇok saçma olduğu için ondan anlamışsındır.
Teeee sözlüyken bir kadın konu sahibinin sozlusune instadan mesaj atmış; merhaba sizi tanımıyorum ? Diye. Sözlüsü de konu sahibine göstermiş,baksana bana böyle yazmış biri diye...
Neyse Üstünden koca bir sene geçmiş,bunlar evlenmişler.
Konu sahibi o bı sene önce eşine mesaj atan kadını "her kadın gibi(!)" Stalklarken bir iş arkadasi ile ortak arkadaş olduğunu farketmiş.
İçi şüpheyle dolmuşken
Bir gün o iş arkadaşı elinde telefon 'aaa ,baksana şu çift boşanmış,adam karısını aldatmis' diye konu sahibine göstermiş
Onda da bir şimşek çakmis, demiş ki; benim ağzımı arıyor demek ki ben aldatılsam ne yaparım diye.
Sonra hincla dolmuş.
Bir de bu iş arkadaşı ona buna 'bana yorum atsana, eski eltilerim çatlasın' falan diyen biriymiş. Konu sahibesi de diyor ki; ya eşine dostuna benim sozlume mesaj atması için rica ettiyse?
Ben bu kadınla ne yapayım?
O iş arkadaşı locası tarafından aldatildigi için kadınlara düşman olmuş,konu sahibine göre
Hayatımın büyük bir çoğunluğu insanlara konunun özünü tercüme etmekle geciyor. Bu işte ustalastimBenimkinden daha iyi bir tercüme olmuş
olay en basta sozlusune dm gelince cift olarak bununla eglenip “ooo bak altta reddet secenegi var haha bizi mi kandiriyor” dediklerinde kopmustu bendeÇok saçma olduğu için ondan anlamışsındır.
Teeee sözlüyken bir kadın konu sahibinin sozlusune instadan mesaj atmış; merhaba sizi tanımıyorum ? Diye. Sözlüsü de konu sahibine göstermiş,baksana bana böyle yazmış biri diye...
Neyse Üstünden koca bir sene geçmiş,bunlar evlenmişler.
Konu sahibi o bı sene önce eşine mesaj atan kadını "her kadın gibi(!)" Stalklarken bir iş arkadasi ile ortak arkadaş olduğunu farketmiş.
İçi şüpheyle dolmuşken
Bir gün o iş arkadaşı elinde telefon 'aaa ,baksana şu çift boşanmış,adam karısını aldatmis' diye konu sahibine göstermiş
Onda da bir şimşek çakmis, demiş ki; benim ağzımı arıyor demek ki ben aldatılsam ne yaparım diye.
Sonra hincla dolmuş.
Bir de bu iş arkadaşı ona buna 'bana yorum atsana, eski eltilerim çatlasın' falan diyen biriymiş. Konu sahibesi de diyor ki; ya eşine dostuna benim sozlume mesaj atması için rica ettiyse?
Ben bu kadınla ne yapayım?
O iş arkadaşı locası tarafından aldatildigi için kadınlara düşman olmuş,konu sahibine göre
Yaş mamasıydı kuru mamasıydı kumuydu dünya bi para olmuş bırak ağlasın çocuğum paramız yok deKk dili ve edebiyatını çözdüm ben. Tercüme isterseniz her zaman hazırım
Benim kedimin daha çok derdi var bence bu konudan. Yaş maması bitmiş çocuğun, miyavlayıp duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?