• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞ ARKADAŞIMIN TUHAF DAVRANIŞLARI

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
589
769
33
Kızlar merhaba .
daha önce de bahsetmiştim herkesi kendine aşık sanan bir iş arkadaşım var yaşı 40 civarı.aklıma takılan bir mesele var sizinle paylaşmak ve nasıl davranacağıma dair fikir almak istiyorum .eşimle taaa sözlüyken ona instagramdan biri kadın yazmış ss alıp baksana ne yazmış dedi.kadının yazdığı ilk şey merhaba tanımıyorum(mesajın altında kabul et reddet seçeceği vardı ilk kadın yazdı yani)güldük biz de güya çakallık yaptı yani kadın. bi şey olsa yazdığı belli sanki cevap vermiş gibi.halbuki kabul et- reddet seçeceği var mesajın altında ilk onun yazdığı belli.eşim engelledi tabi onu.neyse sonra her kız gibi kadını stalkladım bir de ne göreyim bu iş arkadaşım o kadını takip ediyor.haliyle şüpheledim ve aklıma 2 seçenek geldi.
1- tanıyor olabileceğin kişilerde eşim seçenek olarak geldi kadında psikolojisi bozuk olduğu için yanlış anlayıp böyle bi şey yazdı( çünkü bu olay olduktan sonra iş arkadaşım konuyu o kadına getirip baksana bu da benim arkadaşım psikolojisi bozuk diye bahsetmişti sonradan)
2-iş arkadaşım entrikayı sevdiği için böyle bi şey yapmaya çalıştı ve eline yüzüne bulaştırdı.
1. seçeceğe kendimi inandırmaya çalışıyorum ama dün fotosunu gösterip baksana bu kadına boşanmış 2 çocuğu var eşi aldatmış diye bahsetti sanki beni sınıyor gibi geldi haberim var mı yaptığı saçmalıktan gibi.
bir de dün dedi ki kadın buna güya fotolarıma yorum yapar mısın eski eltilerim çatlasın falan demiş,bunu deme yüzünü nasıl buldu?demek ki birbirlerinden bu tarz talepleri oluyor diye düşündüm. ne güzel unutmuştum bu konuyu tekrar başa sardım.nasıl davranayım bu kadına bıktım ...
kendisi k*pek kocası tarafından defalarca aldatıldığı için sarıyor diğer kadınlara.sürekli bi açık arama kusur arama .dipdibeyiz ofiste nasıl davranayım fikir istiyorum .

Asla kanitlayamayacagin fi tarihindeki olayı gerçekten bu kadar kafanda büyüttün mü? Öyle ya da boyle. Yüzleşsen inkar eder, zaten yüzde elli ihtimalle su an iftira atıyorsun. Biz sana hak da versek başka şey de yapsak bu yüzde elli ihtimal değişmeyecek. O yüzden sallamamaya çalış.

Asla kanitlayamayacagin fi tarihindeki olayı gerçekten bu kadar kafanda büyüttün mü? Öyle ya da boyle. Yüzleşsen inkar eder, zaten yüzde elli ihtimalle su an iftira atıyorsun. Biz sana hak da versek başka şey de yapsak bu yüzde elli ihtimal değişmeyecek. O yüzden sallamamaya çalış.
sallamamak için tutuyorum kendimi inan.hamile hamile kafama taktığım şeye bak diyorum ama düşünmeden edemiyorum.

Sözlüyken yazan kadını nasıl hatırladınız ya?Hey masaallh
Fil hafızası varsa demek:)
Bide hic is yok mu isyerinde,oturup bunları düsünüyorsunuz?

haklısın.ben ona hiç gıcıklık yapmadığım halde o durduk yere neden ortalığı karıştırmaya çalıştı diye fazla üzüldüm galiba.

sallamamak için tutuyorum kendimi inan.hamile hamile kafama taktığım şeye bak diyorum ama düşünmeden edemiyorum.
Vesvese yaa tamamen. Vesveseden kurtulmak için yöntemlerin var mı, gunluk hayatından? Ne yapsan kafan dağılır?
Mesela ben aklımda atamadigim bir düşünce varsa ya da bir şeyden aşırı utanıp rezil olduğumu düşünüyorsam bunu yakın arkadaşıma anlatıyorum,hakkında dalga geçiyoruz vs, rahatliyorum:)
Kendini sakinleştirecek şeyler bulmaya çalış. Bu olaydan da bir şey çıkmaz, öyle ise de yapacak bir şey yok. Zaten kadın uzatmamis,buyutmemis. Niyeti çok kötü olsa başka şeyler de yapardı.

Sözlüyken yazan kadını nasıl hatırladınız ya?Hey masaallh
Fil hafızası varsa demek:)
Bide hic is yok mu isyerinde,oturup bunları düsünüyorsunuz?
bizim bir yıl içinde oldu her şey. düşündüm valla gece bile düşündüm yaptı mı yaptıysa neden yaptı ben ona bi şey yapmadım ki diye.

dün fotosunu gösterip baksana bu kadına boşanmış 2 çocuğu var eşi aldatmış diye bahsetti sanki beni sınıyor gibi geldi haberim var mı yaptığı saçmalıktan gibi.
Bence siz buluttan nem kapan insanlardansiniz. Kadın herkesin herkese vereceği türden bir bilgi vermis. Bunu allayıp süsleyip üstünüze alinmissiniz

Vesvese yaa tamamen. Vesveseden kurtulmak için yöntemlerin var mı, gunluk hayatından? Ne yapsan kafan dağılır?
Mesela ben aklımda atamadigim bir düşünce varsa ya da bir şeyden aşırı utanıp rezil olduğumu düşünüyorsam bunu yakın arkadaşıma anlatıyorum,hakkında dalga geçiyoruz vs, rahatliyorum:)
Kendini sakinleştirecek şeyler bulmaya çalış. Bu olaydan da bir şey çıkmaz, öyle ise de yapacak bir şey yok. Zaten kadın uzatmamis,buyutmemis. Niyeti çok kötü olsa başka şeyler de yapardı.
konuyu ben anlamadim cok kisa ozetleyebilir misin🙈 arkadasi mi kocasina mesaj atmis, bi de kimin eltisiymis?

uykum geldi evet ama bu kadar anlayamamam normal mi 😂

Bilmemkaç yıl önce olan saçma sapan bir şeyi unutmamak, bugüne taşımak, her hareketin altında anlam aramak. Tuhaf davranışları olan iş arkadaşınız değil sanki...

Bence siz buluttan nem kapan insanlardansiniz. Kadın herkesin herkese vereceği türden bir bilgi vermis. Bunu allayıp süsleyip üstünüze alinmissiniz
karakterini bildiğim için her hareketinden şüphelenir oldum galiba ama dediğin gibi bu büyütmeye değmez bir şey galiba

konuyu ben anlamadim cok kisa ozetleyebilir misin🙈 arkadasi mi kocasina mesaj atmis, bi de kimin eltisiymis?

İş arkadaşının arkadaşı sözlüyken konu sahibinin kocasına mesaj atmış. Dün de bu iş arkadaşı mesaj atan arkadaşının fotosunu göstermiş konu sahibine “arkadaşım fotolarıma yorum yap eski eltilerim görsün dedi” demiş.

İş arkadaşının arkadaşı sözlüyken konu sahibinin kocasına mesaj atmış. Dün de bu iş arkadaşı mesaj atan arkadaşının fotosunu göstermiş konu sahibine “arkadaşım fotolarıma yorum yap eski eltilerim görsün dedi” demiş.
sorun neymis acaba bi de nasil davranayim kadina biktim falan demis sjdkdjsk ben de ciddi bir sey zannettim. cok tesekkurler yine asla dert olmayan bi dert okuduk, bir de tercume ettirmemiz gerekti😂

sorun neymis acaba bi de nasil davranayim kadina biktim falan demis sjdkdjsk ben de ciddi bir sey zannettim. cok tesekkurler yine asla dert olmayan bi dert okuduk, bir de tercume ettirmemiz gerekti😂
Kk dili ve edebiyatını çözdüm ben. Tercüme isterseniz her zaman hazırım 😂

Benim kedimin daha çok derdi var bence bu konudan. Yaş maması bitmiş çocuğun, miyavlayıp duruyor.

Çok saçma olduğu için ondan anlayamamışsındır.
Teeee sözlüyken bir kadın konu sahibinin sozlusune instadan mesaj atmış; merhaba sizi tanımıyorum ? Diye. Sözlüsü de konu sahibine göstermiş,baksana bana böyle yazmış biri diye...
Neyse Üstünden koca bir sene geçmiş,bunlar evlenmişler.
Konu sahibi o bı sene önce eşine mesaj atan kadını "her kadın gibi(!)" Stalklarken bir iş arkadasi ile ortak arkadaş olduğunu farketmiş.
İçi şüpheyle dolmuşken
Bir gün o iş arkadaşı elinde telefon 'aaa ,baksana şu çift boşanmış,adam karısını aldatmis' diye konu sahibine göstermiş
Onda da bir şimşek çakmis, demiş ki; benim ağzımı arıyor demek ki ben aldatılsam ne yaparım diye.
Sonra hincla dolmuş.
Bir de bu iş arkadaşı ona buna 'bana yorum atsana, eski eltilerim çatlasın' falan diyen biriymiş. Konu sahibesi de diyor ki; ya eşine dostuna benim sozlume mesaj atması için rica ettiyse?
Ben bu kadınla ne yapayım?
O iş arkadaşı locası tarafından aldatildigi için kadınlara düşman olmuş,konu sahibine göre 😂😂😂

Çok saçma olduğu için ondan anlamışsındır.
Teeee sözlüyken bir kadın konu sahibinin sozlusune instadan mesaj atmış; merhaba sizi tanımıyorum ? Diye. Sözlüsü de konu sahibine göstermiş,baksana bana böyle yazmış biri diye...
Konu sahibi o bı sene önce eşine mesaj atan kadını "her kadın gibi(!)" Stalklarken bir iş arkadasi ile ortak arkadaş olduğunu farketmiş.
İçi şüpheyle dolmuşken
Bir gün o iş arkadaşı elinde telefon 'aaa ,baksana şu çift boşanmış,adam karısını aldatmis' diye konu sahibine göstermiş
Onda da bir şimşek çakmis, demiş ki; benim ağzımı arıyor demek ki ben aldatılsam ne yaparım diye.
Sonra hincla dolmuş.
Bir de bu iş arkadaşı ona buna 'bana yorum atsana, eski eltilerim çatlasın' falan diyen biriymiş. Konu sahibesi de diyor ki; ya eşine dostuna benim sozlume mesaj atması için rica ettiyse?
O iş arkadaşı locası tarafından aldatildigi için kadınlara düşman olmuş,konu sahibine göre 😂😂😂
Benimkinden daha iyi bir tercüme olmuş :KK9::super:

Çok saçma olduğu için ondan anlamışsındır.
İçi şüpheyle dolmuşken
Sonra hincla dolmuş.
olay en basta sozlusune dm gelince cift olarak bununla eglenip “ooo bak altta reddet secenegi var haha bizi mi kandiriyor” dediklerinde kopmustu bende 😂 iste simdi anladim kk dili ve edebiyati mezunlari sagolsun😂 cok komik ya hani zorlama bile degil baya ust seviye dusunceler bunlar. neyse simdi gonul rahatligiyla uyuyabilirim. :KK53: tercume icin tesekkurler efenimm🥰

Kk dili ve edebiyatını çözdüm ben. Tercüme isterseniz her zaman hazırım 😂

Benim kedimin daha çok derdi var bence bu konudan. Yaş maması bitmiş çocuğun, miyavlayıp duruyor.
Yaş mamasıydı kuru mamasıydı kumuydu dünya bi para olmuş bırak ağlasın çocuğum paramız yok de 😂

Back
X