• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arıyorummm... :( Ankarada...

YasamoX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
32
0
86
41
Merhaba arkadaşlar CVimi ekliyorum. İngilizce çeviriye ya da özel derse ihtiyacı olan varsa ilgilenebilir ya da yabancı dil bilen elemana.. şimdiden çoook teşekkürler Şeniz
Kişisel Bilgi
• Medeni durum: Bekar
• Milliyet: T.C.
• Doğum Yeri: Ankara
Mesleki hedefi Bildiğim yabancı dilleri ve bilgisayar bilgisini, insan ilişkilerinde başarılı, enerjik ve öğrenmeyi seven kişiliğimle birleştirerek maddi ve manevi olarak yükselmek.
Eğitimi
• 1994 Özel Yükseliş Koleji İlkokul Bölümü
• 1997 Özel Yükseliş Koleji Ortaokul Bölümü
• 2000 Özel Bilim Lisesi
• 2000-2005 Hacettepe Uni. Fransız dili ve edb. 2 yıl hazırlık bölümünden sonra bölümün 2.sınıfından terk.
• 2008 AÖF İşletme bölümü eğitimi devam ediyor.
İlgi alanları, etkinlikler Sahne sanatları,güzel sanatlar,değişik kültürler.
Bildiği diller İngilizce TOEFL sertifikası ( Anadil seviyesinde )
Fransızca DELF diploması ( İyi Derecede)
Almanca ( Başlangıç düzeyinde – öğrenimde-)
Hobileri Bilgisayar dilleri , oyunları ,
Tiyatro oyunculuğu.
Yeni insanları , ülkeleri , kültürleri tanımak
Katıldığı kurslar Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi Tiyatro kursu
Atölye Tempo Etkili İletişim Becerileri Kursu
Maltepe Bilgisayar İşletmenlik Kursu
Yaz dönemi çalıştığı işler
• Gümbet,Bodrum Tekne Turu Rehberi –Gönüllü-
• Zetur 2 hafta Staj

Allah yardımcın olsun ve gönlüne göre bir yer bulursun inşallah arkadaşım....

Saolun canlarım bu devirde bıraktım gönlüme göreyi azcık maddi destek olsa yeter.. bu mali krize kadar gonullu tiyatro oyuncusuydum ösemili cocuklar için ama kriz herkesi """Hamdolsun""" ii vurdu :D

merhaba ben ankardan fatma gündelik ev temizlik işlerine gidyorum temiz ver titiz biriyim linkte gittiğim bir kaç tane kişi var memnun kaldılar, güvenilir inasnlarla çalışmak isterim eğer evlerinise yardımcı arıyosanız ban burdan ulaşbilirsiniz tecrubem vardır

merhaba bende gündelik temizlik işleri arıyorum eğer yardımcı aryanlar varsa ban burdan yada özelden sevinirim tecrubem vardır ankara

Back