- 13 Eylül 2014
- 140
- 35
- 38
- 33
- Konu Sahibi elif-zeynep
-
Merhaba arkadaşlar.Sizlerden bi öneri almak istiyorum.Ben öğrenciyim.Ve boş zamanlarım oluyor.Harçlığımı çıkarmak istiyorum.Part time yada normal satış danışmanlığı değil.Evde yapabileceğim akmasa da damlar diyebileceğim bir iş öneriniz var mı.Benim aklıma kozmetik ürünlerinde satış danışmanlığı.Konuya komşuya arkadaşlara falan.Ya da bi blokda yazı yazmak falan çünkü yazım kuvvetlidir.Güzel yazı yazabiliyorum.Yazmayı çok seviyorum.Bu yeteneğimi nasıl ve nerede kullanabilirim yada daha farklı ne iş yapabilirim.Çok fazla bir para istemiyorum günlük harçlığımı çıkarsın yeter.Önerilerinizi bekliyorum.
ERSAĞ'A ÜYE OLUP KAZANMAK İSTEYENLER BANA WHATSAPP DAN ULAŞABİLİRLER. WHATSAPP NUMARAM: ...ÜYELİK İÇİN REFERANS SPONSOR NO: .....
Şirketimiz Satış Yaparak Para Kazanmak İsteyen Üyelerini Destekler%25 perakende satış kârı + %33 e varan peşin indirimlerHer 100 TL. siparişiniz için 1 adet satılabilir ürün hediyesiHer 150 TL Siparişiniz için 3 adet satılabilir ürün hediyesi.Tatiller, promosyonlar ve çekilişler.İlk 100TL. siparişinizden %25 kazanırsınızSonraki siparişlerinizden ise kariyerlerinize göre;%25 kâr + %10 peşin indirim%25 kâr + %15 peşin indirim%25 kâr + %21 peşin indirim%25 kâr + %27 peşin indirim%25 kâr + %33 peşin indirim kazanırsınız.Yani; %33 lük kariyere gelen bir üye 125 TL. Müşteri satış fiyatı olan siparişini,Her 100 TL. sipariş için şirketten satış fiyatı ortalama 25TL. değerinde 1 ürün hediye gelir.58TL. + 25TL. = 83TL. kazanır. (ödenen tutar 67TL.) Diğer şirketlerdeki gibi KDV oyunları yoktur. Bütün fiyatlara KDV dahildir.Satarak kazanmak isteyenler %100 ün üzerinde kazanç sağlayabilir..
Numara verdiği için miMune üye olacak şimdi bekle
Numara verdiği için mi
Merak ettim :))
Oo saadet zinciriERSAĞ'A ÜYE OLUP KAZANMAK İSTEYENLER BANA WHATSAPP DAN ULAŞABİLİRLER. WHATSAPP NUMARAM: ...ÜYELİK İÇİN REFERANS SPONSOR NO: ...
Şirketimiz Satış Yaparak Para Kazanmak İsteyen Üyelerini Destekler%25 perakende satış kârı + %33 e varan peşin indirimlerHer 100 TL. siparişiniz için 1 adet satılabilir ürün hediyesiHer 150 TL Siparişiniz için 3 adet satılabilir ürün hediyesi.Tatiller, promosyonlar ve çekilişler.İlk 100TL. siparişinizden %25 kazanırsınızSonraki siparişlerinizden ise kariyerlerinize göre;%25 kâr + %10 peşin indirim%25 kâr + %15 peşin indirim%25 kâr + %21 peşin indirim%25 kâr + %27 peşin indirim%25 kâr + %33 peşin indirim kazanırsınız.Yani; %33 lük kariyere gelen bir üye 125 TL. Müşteri satış fiyatı olan siparişini,Her 100 TL. sipariş için şirketten satış fiyatı ortalama 25TL. değerinde 1 ürün hediye gelir.58TL. + 25TL. = 83TL. kazanır. (ödenen tutar 67TL.) Diğer şirketlerdeki gibi KDV oyunları yoktur. Bütün fiyatlara KDV dahildir.Satarak kazanmak isteyenler %100 ün üzerinde kazanç sağlayabilir..
Sencehanfendi napıyorsunuz ?
kedilere süt veriyor
Overlokçu gibi ya, "Saadet zinciri ayağınıza geldi"hahaha
Israrla açıyorlarreklam içerikli üye kendüsü
kedilere süt veriyor
o değil de sildi mesajları çok içerledim
Doğru cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?