• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş arıyorum bayanlar ilgilenirseniz çok ama çok memnun olurum

rosecan83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
148
2
96
İstanbul
her alanda çalışmaya yatkın biriyim 29 yaşındayım evli 4 yaşında bir kız annesiyim ev temizliği,şirketlerde yemek yapma (40 kişiye kadar ) herhangi bir firmada üretim montaj paketleme ne olursa hepsine elim yatkındır kendiniz arıyorsanız veya arayan bir yer biliyorsanız lütfen bana ulaşın ...........
lise mezunuyum bilgisayar biliyorum eğer gerekli olursa ehliyetim var araba kullanırım ilgilenenlere şimdiden teşekkürler güzel haberlerinizi bekliyorum....
not: cumartesi pazar tatil olan veya c.tesi yarım gün olan işler çok makbule geçer......

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm istanbuldamısın???

evet canım istanbul ümraniye dudullu civarındayım yazmayı unutmuşum bilgilerimde servisi yada yol parası olan bir yer olursa tek vesaitle gidebileceğim yerlerde olabilir.. eğer bildiğiniz bir iş haberi olursa cebime çağrı bırakırsanız ben ararım çünkü her dakika nete giremiyorum ilgilenenlere çok teşekkür ederim....

Son düzenleme:
merhaba,kozyatagi e5 yakininda bir sirkette cay kahve servisi,tlf lara bakma ve dip kose temizlik icin eleman ariyorlar,asgari ucret ve tabi ssk olacak,dusunurmusun acaba?hafta ici 8-18 arasi hafta sonu cok ozel bi durum olmadikca tatil.

merhaba,kozyatagi e5 yakininda bir sirkette cay kahve servisi,tlf lara bakma ve dip kose temizlik icin eleman ariyorlar,asgari ucret ve tabi ssk olacak,dusunurmusun acaba?hafta ici 8-18 arasi hafta sonu cok ozel bi durum olmadikca tatil.

eğer 19 e otobüsleri yakınından geçiyorsa uyar canım bana telefonum yukarıda yazılı şirketin numarasını yazarmısın sms le ilgilendiğin içinde çok teşekkür ederim...mesajını bekliyorum...

Back