Iş arıyorum arkadaşlar/bursa

DOLUNAY1981

2 prenses annesi
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
119
0
116
43
merhaba arkadaşlar çevre koruma dergisinde 3 yıl halkla ilişkiler müdürü olarak çalıştım ssk ve maaşımda bazı sorunlar yaşadım ve ayrılmaya karar verdim.aslında gıda teknikeriyim.kendi mesleğimle ilgili yada ofis içerisinde görev alabileceğim bir iş arıyorum.EĞER BURSADA BANA BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOOK SEVİNİRİM.ACİL YARDIM LÜTFEEENNN:))

cnm bende iş arıyorum bursada ama 2 aydır yok malesef patladıım artık biran önce işe başlamam gerek hakkımızda hayırlısı olsun umarım buluruuz :Saruboceq: :Saruboceq:

cnm bende iş arıyorum bursada ama 2 aydır yok malesef patladıım artık biran önce işe başlamam gerek hakkımızda hayırlısı olsun umarım buluruuz :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim valla sorma 3 yıldır aynı yerde çalıştıktan sonra ayrıldım ve şimdi iş araması okadar zor geliyorki çok moralim bozuluyor ilanlara bakıyorum ordada hep pazarlama işi ayy sinir oluyorum onlarda zaten maaş yok ssk yok hep prim usulü.şöyle bir gönlüme göre iş bulamadım.inşallah sende bende bir an önce hayırlı gönlümüze göre bir iş buluruz.paylaşırız yine canım buradan.ayrıca konuma msj yazdığın içinde çook teşekkür ederim canım.hakkımızda hayırlısı artık.iş bulursak fazla kişi alınırsa birbirimizide haberdar ederiz.birlikten kuvvet doğarmışkaydirigubbakcemile3

haklısıın cnm ya pazarlama tarzı bi iş bende istemiyoruum
netten sürekli ilanlara başvuruyoruum ama tek net üzerinden olmuyo eş dost herkese söylediim
çıksada kurtulsam eskisi gibi sık elemiyorumda artıık
birbirimizii haberdar ederiiz yine kuzum opuyorumnanaktan

ŞEKERİM BEN İŞ BULDUM NİHAYET DARISI BAŞINA.BELKİ SENDE BULMUŞUNDUR.ÖZEL BİR ŞİRKET HALKLA İLİŞKİLER DEPARTMANINDA OFİS İÇERİSİNDE.HABER VEREYİM DEDİM.ÖPTÜM KUZUCUM.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…