Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
konu sahibi soranlara özel mesaj atıyo. titanvari bişi anladığım kadarıyla, üye yaparak para kazanıyomuşuz. nette şirketi arattım hiçbişi çıkmadı ama. yeni bir kenan şeranoğlu doğuyor sayın izleyiciler sempatiksalakcinni ben de istiyom o kruvaze ceketten sempatiksalakcinni
na alaka titanla hiç bir alakası yok .herşey yasal firma ismini verdim.burada yasak olduğu için yazamadım.ama yazayım .................googladan da ..........dış tic.yaz unvan sorgulama ticaret odasından sorgula.bakalım ne çıkacak.titanda ürün yoktu burada var cnm.paranda bankaya yatıyor. ben yardımcı olmak istedim sadece...
nazz beğenemedinmi canım ...ben şükrediyorum böyle bir işte olduğum için.kendi işimin patronuyum biz Türk toplumu olarak köle gibi çalışmaya az maaşa patronun ağız kokusunu çekmeğe alışmışız..sende onlardan birisin galiba...ben burada yardımcı olmak için yazdım..çokda güzel para kazanıyorum hemde dolar üzerinden...beni bu işle tanıştıran arkadaşıma minnettarım..
himmmm.aslında doğru diyon şeker.bu pencereden bakmamıştım.bende çalışıyom ama benim spor salonum var ve benim birinin altında kaldığım yok..sana boooooool kazançlar ş:teytey:eker
hep aynı tekdüze laflar kendi işimin patronuyum süper kazanıyorum bir arkadaş sayesinde oldu geçin ya bu işleri alın terimle az kazanırım o bana yeter şükür Allaha