İş Arayanlar

sessizlikicinde

DesigneR
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
66
0
36
Karabük
Merhaba arkadaşlar çok çeşitli illerde çeşitli firmalarda yönetici tanıdıklarım var mesleklerinizi ve deneyimlerinizle ilgili bilgiler verirseniz elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum.

Evden ve İnternet üzerindende para kazanmak isteyenlere yardımcı olabilirim Mail adrslerinizi özel mesaj atarsanız sizlerede yardımcı olmak isterim.

autocad photoshop 3dsmax biliyorum, fason yani freelance iş varsa alabilirim... yazı türü şeyler de olur, tez yazısı falan. elim hızlıdır.
mesleğim profilimde yazıyo zaten :/

autocad photoshop 3dsmax biliyorum, fason yani freelance iş varsa alabilirim... yazı türü şeyler de olur, tez yazısı falan. elim hızlıdır.
mesleğim profilimde yazıyo zaten :/

Şayet tamam yapabilirim dersen özel mesajla mail adresini gönder görüştüreyim arkadaşla seni elinde birikmiş işleri varmış.

Şayet tamam yapabilirim dersen özel mesajla mail adresini gönder görüştüreyim arkadaşla seni elinde birikmiş işleri varmış.

bu yazdığım programların web tasarımla alakası yok bi kere onu söliyim. yalnız daha önce 1 kez web tasarımı yapmışlığım var bi mimarlık bürosuna. ahım şahım bişi değil, bildiğiniz html sitesi. işinize yararsa imzamdaki adresten ulaşabilirsiniz bana.

benim mesleğim yok ama ben hastanede hastabakıcı olarak çalışmak istiyorum
yardımcı olursan çok sevinirim
eşimde işsiz çok zor durumdayım

arkadaşlar bende gündelik ew temızlıgıne gıtmek istıyorum abana da yardımcıolursanız sevınırım daha önceden izmirde ve ist gıttım ve halen gıdıyorum ama haftada 3 4 gun bana yeter sizden ricam lütfen yardımcı olurmusunuz ben konuyu acmayı bılmıyorum da nasıl baslık yaparım sayfa acarım bılmedıgımden sızlerden yardım istıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…