- Konu Sahibi efsanebirisi
-
off bıktım artık heryerde avoncu oriflame cı görmekten ya. bunun için zaten sitede bölüm var.
Ben avondan kurutlana kadar canım çıktı zaten
Geliş fiyatı olduğunu herkes biliyo ee eşine dostuna satarken de geliş fiyatına verirsin artık diyenlere veremem diyemiyorsun, desen bile o zaman şu geliş fiyatına veriyo ondan alırız diyorlar. Milletin hamallığını yapmak yetmiyomuş gibi kargo parası ödememek için kendine gereksiz siparişler veriyorsun. Birde istediğin zaman üyeliğini silmiyolar hatta başındaki kişi senin adına sipariş veriyo sırf üyeliğin silinmemesi kendini para kazanmak için.
Bu işte en çok kazanansa bu işin başındakiler
Diğerleri boşuna hamallık yapıyo işte.
Bir de çevren çok geniş olması lazım en az 20 kişiye satabilmek gerek. Her ay o kişilerin alması gerek. Evde oturan kadının gün arkadaşlarından başka da çevresi çok fazla olmuyor.
Paraları da zamanında olabilmek gerek. Vermediklerinden şirket parayı senden alıyor.
Birde sokak da dolaşmaya başlamışlar ürün denetelim diye yalvarıyolar falan kadınlar başlarındakilere kazandırmak için.
Bence boş işler.
ya gerçekten üyelik silinmiyormu.okuldan bir kadın ben istemediğim halde zorla üye etti beni sülük gibi yapıştı.sonra eşim hayır çok fazla çevren yok gerekte yok diyince.. kadını aradım eşimde bende istemiyorum üyeliği iptal etmek istiyorum diyince alışveriş yapmayınca kendiliğinde iptal olur demişti.acaba haberim yokken sipariş veriyormudur kafama takıldı şimdi.ya nasıl yapışıyorlar üye olalım diye.kandırmak için dünyanın dilini döküyorlar ya istemiyorum diyorsun anlamada anlamıyorlar.
Tabii ki siliniyor .
Arkadaşım Avon satıyordu sildirdi üyeliğini .
Bir tanıdık oriflame üyeliğini iptal etmek isteyince bir kutu ürün göndermişler bunu satman gerek yoksa üyeliğin silinmez diye .
Ne kadar doğru bilmiyorum .
Bence iptal ettir ne olur ne olmaz senin adına bir şey yapmasın .
ya gerçekten üyelik silinmiyormu.okuldan bir kadın ben istemediğim halde zorla üye etti beni sülük gibi yapıştı.sonra eşim hayır çok fazla çevren yok gerekte yok diyince.. kadını aradım eşimde bende istemiyorum üyeliği iptal etmek istiyorum diyince alışveriş yapmayınca kendiliğinde iptal olur demişti.acaba haberim yokken sipariş veriyormudur kafama takıldı şimdi.ya nasıl yapışıyorlar üye olalım diye.kandırmak için dünyanın dilini döküyorlar ya istemiyorum diyorsun anlamada anlamıyorlar.
temsilci numaranla giriş yapılmazsa silinmiştir
ben çok uğraştım aylarca sildirmek için
aynen sülük gibi yapışıyor birde silinmesin diye üyeliğin sipariş verdim diye sırıtıyorlar
delirmemek elde değil
sonunda artık sert bir dille ifade etmek zorunda kaldım
hatta bi yıl sonra yine aradılar şurda buluşalım diye
dersim var gelemem diyordum
günde 5 - 6kere arıyordu dersin bittimi müsaitmisin diye, açmadığım halde ardarda arıyorlardı
yine sert bi şekilde istemiyorum dedim öyle bıraktı aramayı
1.reklam yapmak yasak
2. neden sizin takımda olmamızı istediğinizi de söyleseydiniz keşke,gerçi zaten biliyoruz da olsun dürüstlük adına firmaya her kazandırdığınız kişi size prim olarak dönüyor bunu da yazıvereydiniz iyiydi
hayırlı işler
off bıktım artık heryerde avoncu oriflame cı görmekten ya. bunun için zaten sitede bölüm var.
Ben avondan kurutlana kadar canım çıktı zaten
Geliş fiyatı olduğunu herkes biliyo ee eşine dostuna satarken de geliş fiyatına verirsin artık diyenlere veremem diyemiyorsun, desen bile o zaman şu geliş fiyatına veriyo ondan alırız diyorlar. Milletin hamallığını yapmak yetmiyomuş gibi kargo parası ödememek için kendine gereksiz siparişler veriyorsun. Birde istediğin zaman üyeliğini silmiyolar hatta başındaki kişi senin adına sipariş veriyo sırf üyeliğin silinmemesi kendini para kazanmak için.
Bu işte en çok kazanansa bu işin başındakiler
Diğerleri boşuna hamallık yapıyo işte.
Bir de çevren çok geniş olması lazım en az 20 kişiye satabilmek gerek. Her ay o kişilerin alması gerek. Evde oturan kadının gün arkadaşlarından başka da çevresi çok fazla olmuyor.
Paraları da zamanında olabilmek gerek. Vermediklerinden şirket parayı senden alıyor.
Birde sokak da dolaşmaya başlamışlar ürün denetelim diye yalvarıyolar falan kadınlar başlarındakilere kazandırmak için.
Bence boş işler.
Tabii ki siliniyor .
Arkadaşım Avon satıyordu sildirdi üyeliğini .
Bir tanıdık oriflame üyeliğini iptal etmek isteyince bir kutu ürün göndermişler bunu satman gerek yoksa üyeliğin silinmez diye .
Ne kadar doğru bilmiyorum .
Bence iptal ettir ne olur ne olmaz senin adına bir şey yapmasın .
ben hiç alışveriş yapmadım.ama kadın benim adıma bir tane sabun almış getirdi. ürün tanıtım kataloğunla beraber.bende böyle şeylerden pek bilgim olmadığı için anlamadım.kadın kendi evinin adresini vermiş kargo teslimatı için.onun evine geldikten sonra bana aynı sabunu getirdiği gibi bütün spariş edilen ürünleri getirip duracaktı.bende istemediğim için konu orda kapandı gitti ama şimdi kafamda soru işareti kaldı acaba benim adıma sipariş verip kendi adresine gelen ürünlerle üyeliğimi devam ettiriyormu prim kazanmak için..
yurtdışındaki akrabalarım Türkiyede bu markalara olan talebi görünce çok şaşırmışlar Avrupada market kozmetiği bunlar demişlerdi, ara sıra ruj almak dışında hiçbir ürünlerini kullanmadım
burda reklam vermek yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?