Saç Rengi ve Saç Boyama İrlanda Kızılı Yardıım..

Aa sen su beyaz tenli yesil gözlü hatunsun. Bir konu acmistin, kendine yakisabilecek bir sac rengi ariyordun. Sana tavsiyem tarcin bakiri bir dene. Sana coook yakisir. Akinca da zaten böyle bir renk oluyormus. Ama o cok turuncu diyorsan Natural colors irlanda kizilini dene o da güzel bi renk. Yukariya resmini koydum.

ben de bu cuma bu renge boyatcam, saclaım platin:/ umarı yakışır:/ ikimize de:)

Beyaz tenliysen kesinlikle yakisir. Ama bi de kas rengin önemli kaslarin cok kalin ve koyu renkliyse dogal durmayabilir. Platini kendine yakistirabiliyorsan bu renk de yakisir.

ben bugün alix 8.4 ile koyu satı bakır selective 9.45 çok açık bakır sarısı aldım aslında bi ara küllüye dönmüştüm ama hiç yakışmadı bana o yüzden bakıra tekrar dönmeye karar verdim ilk boyamamı bakırla yaptım küllüler kapandı ama tabi yıkandıkça renk açılıyor ikinci boyamamı bu boyaları karştırarark yapacağım bakırı sabitliyeceğim inşallah bu renk bakır canım istersen sende benim boyaları incele bi 3 sene bakır kullandım vazgeçemiyorum artık

Beyaz tenliysen kesinlikle yakisir. Ama bi de kas rengin önemli kaslarin cok kalin ve koyu renkliyse dogal durmayabilir. Platini kendine yakistirabiliyorsan bu renk de yakisir.

cnm ten rengim beyaz degıl maalesf,bugday.çekinelerımden bırı bu.
kaşlarımı inceltıp rengını kırdıracgm.
platını herkes yakıştırıo ama bilmiorum. hatta vazgcme dıolar
ama bn degısıklık istıyorum.

suslu bi konuda daha karşılaştık, boyatma kararı aldım ben cuma boyatıyorum. riski göze alacgım:44:

suslu bi konuda daha karşılaştık, boyatma kararı aldım ben cuma boyatıyorum. riski göze alacgım:44:

inşallah yakışır canım hadi bakalım :18:
benimde arkdaşımın 26 şubatta nişanı var farklı olsun boymak istiyorum ama hala kararsızlık var
bu iki farklı tondan hangisini önerirsin

Eklentiler

• $8_44_tarcin_bakır.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 2.734

bence bize alttaki suslu.
bn de avatrımdaki renkten yaptıracgm, bursada sacha diye bi yerden randevu aldım.bakalım:26::26:

Yanlız irlanda kızılı resimdeki renk değildir canım.
İrlanda kızılı bu, senin istediğin renkten biraz daha koyusu.

Son düzenleme:
Selective 8.44 (açık portakal bakır sarısı) senin istediğin rengine çok yakındır.

Çok güzel tutuyor, denedim. Tarcın bakırı kutu üzerindeki gibi çıkmıyor. Çok daha kızıl, çok daha koyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…