Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyama İrlanda kızılı (saç rengim kahverengi hiç boyamadım açıcı kullanmadan bu rengi boya ile nasık elde ederim)
- Konu Sahibi Cagla2000
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- turuncu saç
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2016
- 64
- 69
- 88
- 35
- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
Olur canım. Benim saçlarım koyu kumral ve bu rengi benim kendi saç rengim sanıyorlar. Çok güzel tutuyor.Saçlarım orta kahverengi açık kahve gibi direk üstteki rengi kullansam açmadan olur mu
- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
Benim saçım bayağı koyu. Benimki tuttuysa herkesinki tutarÇok güzel ☺ben şeyden dolayı ikilemde kaldım doğal saç rengin kahverengi olduğu için mutlaka açman gerekir tutmaz dediler ikilemde kaldım
- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
Sanırım bizim saçlar aynı benim de kivirciga yakın dalgalı, hiç zarar vermiyor saça. Zaten açıcı olmadığı için yanma vs olmaz. Ben hep en dipten boyadım. Hatta benim saçıma iyi geliyor ilginç şekilde, bakım yapmış gibi oluyorÇok teşekkür ederim saç yıpratıyor mu açmadan yaptığınız için sorun olmamıştır sanırım buklelerim bozulur mu diye köke vurmaya korkuyorum tam dibe vurmayacağım☺
- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
Canımsın inşallah memnun kalırsın ben çok severek kullanıyorum yıllardır bu rengiYa seni çok sevdim çok teşekkür ederim sipariş ettim ☺kahverengi saça boyayacağım gelince
- 9 Mart 2020
- 359
- 766
- 18
- 33
Yok tutar canım çünkü bu boyanın içinde kendinden açıcı bar zaten oksidan çıkıyor kurudan tüpteki boyayı onla karıştırıyorsun. Eğer boyanmış kahve olsaydı saçın tutmazdı ama orjinal açık kahveymiş tutacaktır.Çok güzel ☺ben şeyden dolayı ikilemde kaldım doğal saç rengin kahverengi olduğu için mutlaka açman gerekir tutmaz dediler ikilemde kaldım
- 1 Mart 2020
- 63
- 11
- 3
- 24
Çok twYok tutar canım çünkü bu boyanın içinde kendinden açıcı bar zaten oksidan çıkıyor kurudan tüpteki boyayı onla karıştırıyorsun. Eğer boyanmış kahve olsaydı saçın tutmazdı ama orjinal açık kahveymiş tutacaktır.
Çok teşekkür ederim direk boyayacağım içim rahat biçimdeYok tutar canım çünkü bu boyanın içinde kendinden açıcı bar zaten oksidan çıkıyor kurudan tüpteki boyayı onla karıştırıyorsun. Eğer boyanmış kahve olsaydı saçın tutmazdı ama orjinal açık kahveymiş tutacaktır.
- 3 Temmuz 2013
- 894
- 3.016
- 313
merhaba,
8 yılı aşkındır bu rengi kullanıyorum. irlanda kızılı zemin olarak açık kumral-koyu sarı tonlarına denk gelir. yani istediğiniz renk ton olarak 8li numaralarda. öneri olarak bu saçta zemin çok önemli, yani boyamadan önce zemininizi açık kumral tonlarına getirirseniz, boyasız olduğunuz için 8.0 düz bir boyayla rahatça açık kumral zemininiz olur. üzerine de 8.44 tam istediğiniz rengi verir. açık kumraldan koyu bir zemine boyarsanız irlanda kızılı olmaz çünkü irlanda kızılı açık kumralin bakır tonudur, yani sarı yansımalıdır. 8'den fazla da açmayın bu sefer bakır renk akma yapar istediğiniz renk olmaz.
8 yılı aşkındır bu rengi kullanıyorum. irlanda kızılı zemin olarak açık kumral-koyu sarı tonlarına denk gelir. yani istediğiniz renk ton olarak 8li numaralarda. öneri olarak bu saçta zemin çok önemli, yani boyamadan önce zemininizi açık kumral tonlarına getirirseniz, boyasız olduğunuz için 8.0 düz bir boyayla rahatça açık kumral zemininiz olur. üzerine de 8.44 tam istediğiniz rengi verir. açık kumraldan koyu bir zemine boyarsanız irlanda kızılı olmaz çünkü irlanda kızılı açık kumralin bakır tonudur, yani sarı yansımalıdır. 8'den fazla da açmayın bu sefer bakır renk akma yapar istediğiniz renk olmaz.
- 1 Mart 2020
- 63
- 11
- 3
- 24
Mer
hamerhaba,
- 1 Mart 2020
- 63
- 11
- 3
- 24
Merhaba düşünceleriniz için teşekkür ederim kahverengi saçın üstüne yani doğal saç rengim açıcısız palette 7.77 ye boyadım. ama saçım yukarda attığım görseller gibi değil de roman kızılı oldu yani istediğim renk olmadı ama şey dediler yıkadıkça ya da iki üç boyamaya irlanda kızılı elde edersin dediler bu konuda danışmak istiyorumMer
ha