irince Meyve araplarn hi denediniz mi?reklam yapm ban ald

Meyve Şaraplarından hangisini tercih edersiniz?

• Böğürtlen

OY: 0 0,0%
  • Yeşil Elma

• Kivi

• Çilek

• Vişne

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

çaxgxxixnxoxzlemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
10
0
86
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

Birkaç gündür kendi sitemi geliştirme konusunda sizlerden yardım talep etmiştim. Bu konuda beklemedeyim. Ancak eşim ile birkaç aydır yeni bir iş yapmayı planlıyoruz. (Eşim Cuma gününden sonra artık bankacı olmayacak, maalesef şartlar bizi buna zorladı)

Dediğim gibi bizim maddi ve manevi sıkıntılarımızın artması nedeniyle 1-2 ay önce kesinleşen işten ayrılma mevzusu üzerine bizde küçük çapta bir araştırma yaparak şirince şarabı pazarlamaya karar verdik. Pazartesi'den itibaren bu yönde resmi işlemlere başlayacağız. Ama önümüzü rahat görmemiz açısından özellikle bayanların tercih ettiği meyve şarapları konusunda talebin ve tercihlerin ne doğrultuda olabileceği konusunda fikirlerinizi almak isterim. Biz pazarlama faaliyetlerimizi organizasyonlar üzerinde yoğunlaştırdık. Sizlerinde bu konuda görüşlerini almak isterim.

Ve son olarak size bir soru sormak istiyorum. Eşimden bağımsız olarak satış ortaklığı tarzında vereliniortak, internet üzerinden talep almak isteseydim bana geri dönüşü nasıl olurdu? (Pazarlama ve Satış konusunda uzman arkadaşlarım olduğu için özellikle sizlere yönelttim.)
Biliyorum, sizlere farklı tarzda konularla dönüyorum ama bir anne olarak çocuğumun ve evimin ihtiyaçlarını düşünmek zorundayım. Çünkü biliyorumki her ay alınan bir maaş ile meblağı ve zamanı belli olmayan kazanç arasında dağlar kadar farklılıklar vardır?

Yanıtlarınızı bekliyorum.
İyi geceler

ins cok ıı olur sızın ıcın yenı ısınız ben bu konunun uzmanı degılım ama bız aılece sevıyoruz sırınce saraplarını kavunlusu favorılerımızden.ızmır yoresınde de cok tercıh edılıyo ve bence sarap kulturunu benımseyen ınsanlar tercıh etceklerdır sızı.taa sırınceye gıtmek zor olur yanı ama sırınceden ızmıre servıs var oda ayrı konu tabı ınsallah cok kazanırsınız hersey ıstedıgınız gbı olur umarım

Çok tşk ederim.

Şirince meyve şaraplarının çok fazla çeşidi olduğundan hepsini burada yayınlamadım. Ama dediğin gibi şarap kültürü olan kişilerin damak tatları farklı olduğundan tercihleri de bizlerin tercihlerinden farklı olacaktır. Ben ıstanbullu eşim ızmirli. Eşim ilk tanıştığımız zaman beni şirince köyüne götürmüştü. Şirince şarabının hepsini orada tatmıştım. Bana çok enteresan bir sunum gibi görünmüştü. Ama ızmir'de yaşayan insanların bildiği, gördüğü ve tattığı bir ortamdı. Neyse inşallah benim istediklerimde yerine gelirse o tarz bir şarap butik açmayı isterim.

Herşey nasip, kısmet...

biz de cok sverız şirince saraplarını :)

Kavunlusu ve Böğürtlenli güzel oluyor :)

ama tek şık var kavun dıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…