Arkadaşlar Merhaba,
Birkaç gündür kendi sitemi geliştirme konusunda sizlerden yardım talep etmiştim. Bu konuda beklemedeyim. Ancak eşim ile birkaç aydır yeni bir iş yapmayı planlıyoruz. (Eşim Cuma gününden sonra artık bankacı olmayacak, maalesef şartlar bizi buna zorladı)
Dediğim gibi bizim maddi ve manevi sıkıntılarımızın artması nedeniyle 1-2 ay önce kesinleşen işten ayrılma mevzusu üzerine bizde küçük çapta bir araştırma yaparak şirince şarabı pazarlamaya karar verdik. Pazartesi'den itibaren bu yönde resmi işlemlere başlayacağız. Ama önümüzü rahat görmemiz açısından özellikle bayanların tercih ettiği meyve şarapları konusunda talebin ve tercihlerin ne doğrultuda olabileceği konusunda fikirlerinizi almak isterim. Biz pazarlama faaliyetlerimizi organizasyonlar üzerinde yoğunlaştırdık. Sizlerinde bu konuda görüşlerini almak isterim.
Ve son olarak size bir soru sormak istiyorum. Eşimden bağımsız olarak satış ortaklığı tarzında vereliniortak, internet üzerinden talep almak isteseydim bana geri dönüşü nasıl olurdu? (Pazarlama ve Satış konusunda uzman arkadaşlarım olduğu için özellikle sizlere yönelttim.)
Biliyorum, sizlere farklı tarzda konularla dönüyorum ama bir anne olarak çocuğumun ve evimin ihtiyaçlarını düşünmek zorundayım. Çünkü biliyorumki her ay alınan bir maaş ile meblağı ve zamanı belli olmayan kazanç arasında dağlar kadar farklılıklar vardır?
Yanıtlarınızı bekliyorum.
İyi geceler