Saç Şekillendiriciler iri dalga için hangi maşa

rzy11092011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
39
0
86
İzmir
merhabalar bn daha önce philips in 19 mm liğini aldım ama hiç memnun kalmadım fazlasıyla elektirk yapıo ve ince oluyo bukle. iri dalga istiyorum hangi marka olduğuna karar verdim remington alcam ama modeline karar veremedim CİS25 (25 mm), Cİ151(38 mm). bu ikisi arasında kaldım kullanıcı yorumlarıda pek fazla yok bilenler varsa hangisiyle iri dalga elde edebilirim bide sanırım 25 mm liğin seramik kaplaması yok gibime geldi.bu arada saçlarım belimde.bende artık iri dalgalarım olsun istiyorum nolur yardımcı olun bana

babyliss alabilirsin benim saç düzleştiricim remington ama saç maşasında babyliss aldım tavsiye ederim sonuçta babyliss ve remington profesyonel markalar

ya bilmiyorum okadar kararsız kaldım ki bu konuda aslında babyliss in 2325 E 25 MM Lİl maşasıda güzel diyorlar ama remington en iyisiymiş...remingtonun iki markası arasında çok kararsız kaldım 25 mm istiyorum seninki 25 mi babyliss

25 MM al fakat saçlarını maşaya kalın kalın sar, 38 mm çok kalın gelecek ve randıman vermiyor açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…