Bende bacaklarimdan cok cektim , evet wc isi gercekten cokk berbat allahtan benim yatak odasi hemen wc nin yaninda:)
Ama yinede kalk yat kalk yat uyku kalmiyor , bide yazik esim hic uyumuyordu en cokta ona aciyordum brnimle beraber uykusuz kaliyordu öyle ise gidiyordu.
Ama insn dogdugu an bunlarin hepsi unutuluyor ..
Selam kizlar yarim saat once ultrasona girdim bebegim normalde 25+4 tu bugun.
Ama 26+4 1 hafta onden geliyor ve 983gr doktor cok iri bebek dedi boyle giderse normal dogum imkansiz dedi cok sukur saglikli kizim kipir kipir ama uzuldum boyle deyince hatta 4 kilo ve ustu de cikabilir dedi.
sooklari yasadim.
suan cok fena bir durumdayim ve bende kilo almisim yarin sabah seker yuklemesi yapilacak..
fotodaki olculerimiz :/ resim gobisi ve ayaklari var.
Sizin bebisinizin durumu nedir kac kilo bilmek istiyorum
Selam kizlar yarim saat once ultrasona girdim bebegim normalde 25+4 tu bugun.
Ama 26+4 1 hafta onden geliyor ve 983gr doktor cok iri bebek dedi boyle giderse normal dogum imkansiz dedi cok sukur saglikli kizim kipir kipir ama uzuldum boyle deyince hatta 4 kilo ve ustu de cikabilir dedi.
sooklari yasadim.
suan cok fena bir durumdayim ve bende kilo almisim yarin sabah seker yuklemesi yapilacak..
fotodaki olculerimiz :/ resim gobisi ve ayaklari var.
Sizin bebisinizin durumu nedir kac kilo bilmek istiyorum
Canim ayniyiz bende 30nisanda gittim 25+3 tüm ama 27 _28 hafta arası göründü bebeğim ölçülerde. Ve 1045 gr geldi düşün . Doktor sorun yok gelişimi gayet iyi dedi. Sadece doğum tarihi 2 hafta one çıktı. Inşallah normal doğum nasip olur. Bir arkadaşım 7 kilo doğmuş bundan yıllar önce ve normal bir şekilde :)
Canım,bebişin kaç kilo son ultrasonuna göre? Bugünlerde hiç girdinmi kontrole?
Hımm sanırım 25-26.haftalarda benim kızım da o civarlardaydı.
Rumeli Hospital,Sefaköy'dekini diyorsun sanırım.2li testi radyologlar yapıyor, bir sıkıntı görse söylerdi.Kalp rtimini gördüyse ihtiyaç hissetmemiştir canım,takma kafana.
Tabi 2li test zamanı çoktan geçti, 24.haftada da detaylı ultrason oluyor.Doktorum her zaman kalp atışını dinletir.Suyu ve pozisyonu,baş ölçümü boyu ve kilosuyla alakalı bilgi verir. 3lü test falan istemedi.Şeker yüklemesine sıcak bakmadım,çocuğa zararlı olur diye korktum,doktora da zamanını geçirdim diye yalan deyiverdim :)O da şeker yüklemesi artık yapılmaz zaten zamanın geçti, açlık ve tokluğa bakalım dedi.Onu yaptırıcam nasipse.
Benim esinde rahatsiz olurdu ama bisey diyemiyordu , gerci dese ne olucak tikidogrudur birtanem benim esim yatip kalkiuoeum die rahatsiz oluyor ama bisi diyemiyor kiyamam ya uykusuz gidio ise.
gunduz sorun yok ama ne zaman aksam olsa hemen aciliyor cesmeler sanki :)
Benim esinde rahatsiz olurdu ama bisey diyemiyordu , gerci dese ne olucak tiki
Tutamiyordumki ayrica ben bile git gel kendimesinir olurdun yoruluyordum
Ama neyseki hersey cok sükür tatlibir ani olarak kaldi , simdide baskatatli seylerle ugrasiyoruz
masallah canim :)
benim gittigim doktor dengesizdi sanirim kilosu normal ya haftasina gore 29 a giricem yani
bende son haftamdayı her an bekliyoruz artık bebeğimizi benim bebeğim suan dört kilonun üzerinde hep üc hafta önden gitti ve iri bebek tam olarak kaç kilo doğacak kestiremiyoruz ama sana tavsiye normal istediğini belirt ben hamile kaldıgımdan beri hep dile getiriyorum normal normal diye cok sükür bebeğim yola girdi bası asada bi sıkıntı yok simdilik bebek iiri ben sezaryen istesem dr hemen yapardı ama ben hep normal dedm suan bekliyoruz tabi bes kilo olsa cok zor ama dört dörtbucuk kilo normal doğailir ben suan sancımın gelmesini bekliyorum gelmesse yapıcak bişe yok sizde kararlı olun tabi bi sağlık sorunun yoksa önemli olan sancıyı cekmek zaten bebek cıkarken kesik atıp cıkartıolar bende iri doğmusum allah herkese hayırlısını versin..
Bence doktorların çoğu sezeryan yapmaya yer arıyorlar. Eskiden çatır çatır dogurtuyorlarmis kadınlara . Sezaryen i bir seçenek olarak mümkün olduğunca sunmuyolarmis bile ama şimdi öyle mi. Normal doğum çok az sezaryen çok fazla malesef. .
aminn hepimiz ins kavusuruz sağlıkla ..amin canim insallah normal dogurursun canim benim allah yardimcin olsun insallah sag salim kavusursun melegine
bende son haftamdayı her an bekliyoruz artık bebeğimizi benim bebeğim suan dört kilonun üzerinde hep üc hafta önden gitti ve iri bebek tam olarak kaç kilo doğacak kestiremiyoruz ama sana tavsiye normal istediğini belirt ben hamile kaldıgımdan beri hep dile getiriyorum normal normal diye cok sükür bebeğim yola girdi bası asada bi sıkıntı yok simdilik bebek iiri ben sezaryen istesem dr hemen yapardı ama ben hep normal dedm suan bekliyoruz tabi bes kilo olsa cok zor ama dört dörtbucuk kilo normal doğailir ben suan sancımın gelmesini bekliyorum gelmesse yapıcak bişe yok sizde kararlı olun tabi bi sağlık sorunun yoksa önemli olan sancıyı cekmek zaten bebek cıkarken kesik atıp cıkartıolar bende iri doğmusum allah herkese hayırlısını versin..