Iri Bebek :(

Allah allah valla sasirdim demene.
neyse hayirlisiyla kavusmussun ya .
ben kendi doktoruma cikicam bir dahaki sefere bu doktor baska hastanenin doktoruydu pek guvenim kalmadi zaten.
herseyin hayirlisi :)

Tam 4 doktora gittim canim hepsibe ayni seyi söyledi , düsünsene normal dogum yerine sezeryan olacaktim üstelik hic bir risk yokken sadece yanilma var diye ..
Allahtan yapmadim, allah senide bir avazda kurtarsin insallah evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin.

amin canim allah razi olsun valla korkmaya basladim diyebilirim.
ben normal cok istiyorum ama bu doktor simdiden kafasina gore imkansiz diyor ya para almak icin soyluyor yada bisi bilmiyor diye dusunmeye basladim.

amin canim allah razi olsun valla korkmaya basladim diyebilirim.
ben normal cok istiyorum ama bu doktor simdiden kafasina gore imkansiz diyor ya para almak icin soyluyor yada bisi bilmiyor diye dusunmeye basladim.

Baska doktora da git istersen canim , bi doktorda kalma canim.
Benide öyle korkutular sonra bebisimi kucagima aldigimda minacik biseydi yavrum :)

Baska doktora da git istersen canim , bi doktorda kalma canim.
Benide öyle korkutular sonra bebisimi kucagima aldigimda minacik biseydi yavrum :)

ogle yapicam canim kendi guvendigim doktoruma gidicem uzak diye gidememistim.
seker yuklemesinden dolayi.
insallah normaldir hersey gerci cok sukur saglikliyiz ama insanin pskolojisini bozuyorlar valla birde hamisiz hassasiz ama kimse ilgilenmiyor

ogle yapicam canim kendi guvendigim doktoruma gidicem uzak diye gidememistim.
seker yuklemesinden dolayi.
insallah normaldir hersey gerci cok sukur saglikliyiz ama insanin pskolojisini bozuyorlar valla birde hamisiz hassasiz ama kimse ilgilenmiyor

Sorma ben haftalarca düsünmekten kafayi yemistim , Csnim annemfe benle üzülüyordu ..
Bosuna üzdük kendimizi , hic düsünnüyorlarki onlarin umrundami canim önüne gelen bisey diyo..
Sen kendi doktorunada git kontrol etir hic takma kafana önemli olan saglikli olmaniz canim.

aynen ogle birtanem yok cok sukur suan takmiyorum kizimin hareketleri felan mutlu ediyor beni onemli olan dedigin gibi sagligimiz

Hiç sıkıntı etme derim ben 4.200 doğurdum :) sende benim gibi yapılışın doğurursun evel Allah'ın izni ile :)

Benimde ilk bebisim , bugünlerde gaz sorunuyla ugrasiyoruz kizimla ciglik cigliga agliyor uykuya hasret kaldim resmen
Ilk oluncada ne yapacagini bilmiyor insan caylar ilaclar faydasiz malesef..

insallah bende tadarim o uykusuz geceleRi :)
kiyamam ya allah yardimciniz olsun

insallah bende tadarim o uykusuz geceleRi :)
kiyamam ya allah yardimciniz olsun
Hic merak etme canim cokk yakindaa burda senle beraber uykusuzlugunu yazisiriz:))
Ben artik ayakta uyuyorum oturdugum yerde uyuyorum .utanmasam bugün yemek masadinda yemekte uyuyacaktim cokk fena.
Hamileligimde bacaklarima gece krampf giriyor du uyuyamiyordum sabahlara kadsr , simdidebebegimin gazi var .

paylasiriz tabi canim benim sorma ya benimde bacaklarim cok agriyor
birde su sik sik wc isi gece mahfediyor beni ama hepsi kizim icin deger o iyi olsun da :)

paylasiriz tabi canim benim sorma ya benimde bacaklarim cok agriyor
birde su sik sik wc isi gece mahfediyor beni ama hepsi kizim icin deger o iyi olsun da :)

Bende bacaklarimdan cok cektim , evet wc isi gercekten cokk berbat allahtan benim yatak odasi hemen wc nin yaninda:)
Ama yinede kalk yat kalk yat uyku kalmiyor , bide yazik esim hic uyumuyordu en cokta ona aciyordum brnimle beraber uykusuz kaliyordu öyle ise gidiyordu.
Ama insn dogdugu an bunlarin hepsi unutuluyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…