benim ilk çocuk normaldi sonuçta normalide yaşamış biri olarak sezeryanda olsa problem değil.normaldede dikiş falan eskisi gibi çokta normal sayılmaz yani rahatlık açısından o yüzden sağlıklı olsunlarda isterlerse 4.500 doğsunlar
ben de sık sık ceviz(günde 3 tane) ve yumurta(haftada 3-4 kez), peynir tüketiyorum protein olsun diye, meyvelerden arasıra havuç elma suyu, sık sık da çilek karpuz yiyorum çok seviyorum resmen dadandım.Bunlar da kilo yapar mı bebişe?
Doktolar banada sürekli bebek cok iri dedi , 4 kilo dediler seker yüklemesi yapildi seker var dediler vs.
7 hafta önce dogum yaptim normal kizim 2900 gr dogdu.
sağol canım valla içime su serptiniz allah razı olsun. O kadar üzüldüm ki.. Doktorumu değiştirmeyi bile düşünüyorum.bu doktorlar bir hayli korkutuyor bizi hamisiz hassasiz umurlarinda degiller banada 4.5 5 kiloyu bulur dogum dedi esimle soklari yasadik.
kendi doktoruma gidicem burada yakin bir yere gitmistik seker yuklemesi icin cok sukur oda temiz cikti.
allah yardimcimiz olsun moralini bozma sakin
aynen canım bana da iki hafta önde 4 kilo üzeri doğar çok iri dediler bakalım bekliyorum yeter ki sağlıklı olsun. Psikolojimi bozdu dr resmenDoktolar banada sürekli bebek cok iri dedi , 4 kilo dediler seker yüklemesi yapildi seker var dediler vs.
7 hafta önce dogum yaptim normal kizim 2900 gr dogdu.
maşallah canım rabbim bağışlasınbenim ilk kizim 3.800 du
ikinci oglum 4 kg idi
normal dogurdum, hatta oglum daha kolay dogdu :)
benim ilk kizim 3.800 du
ikinci oglum 4 kg idi
Sa
sağol canım valla içime su serptiniz allah razı olsun. O kadar üzüldüm ki.. Doktorumu değiştirmeyi bile düşünüyorum.
benim ilk kizim 3.800 du
ikinci oglum 4 kg idi
Amin insallah..hareket edin bolbol.son ayda cok yuruyun .doguma cok faydasi olurherkez kilolu olan dogan bebekler daha kolay dogar diyorlar :)
masallah rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin
Amin insallah..hareket edin bolbol.son ayda cok yuruyun .doguma cok faydasi olur
insallah Allah gonlune gore versin canimaynen ogle yapicam canim benim 2 aksamda 1 yuruyoruz esimle havada duzeldi artik.
normal dogum istiyorum ama bakalim kader kismet hersey :)
insallah Allah gonlune gore versin canim
TR de galiba devlete gidersen daha çok sansin var normal dogum için :)
Allah tamamina ertdirsin; kolay dogum nasip etsin ins
39. Haftada dogum oldu canim , sürekli iri dediler bana dpgunca kilosunu söylediklerinde sasirdim sonradan doktor ultrasyonda yanilma olabiliyor dedi , gizli seker var dediler üstelik..kacinci haftada dogum oldu arkadasim?
merak ettm banada iri dediler ama bende seker cikmadi cok sukur.
yedigime ictigime genede dikkat ediyorum ben ama bence normal 28 haftamda 1 kg olmasi
Ay
aynen canım bana da iki hafta önde 4 kilo üzeri doğar çok iri dediler bakalım bekliyorum yeter ki sağlıklı olsun. Psikolojimi bozdu dr resmen
39. Haftada dogum oldu canim , sürekli iri dediler bana dpgunca kilosunu söylediklerinde sasirdim sonradan doktor ultrasyonda yanilma olabiliyor dedi , gizli seker var dediler üstelik..