Iri Bebek :(

benim ilk çocuk normaldi sonuçta normalide yaşamış biri olarak sezeryanda olsa problem değil.normaldede dikiş falan eskisi gibi çokta normal sayılmaz yani rahatlık açısından o yüzden sağlıklı olsunlarda isterlerse 4.500 doğsunlar

aynen ogle arkadasim artik oluruna biraktim valla normal mi sezeryan mi bakalim bekleyip gorucez.

Arkadaşlar gebelik şekerinin belirtileri var mıdır fizki olarak annede? Benim bebiş de 24.haftalarda 890 gr.dı ,1 hafta önden gidiyor şu an, kontrolüm 30+1 'de yani perşembe günü.Şu an kilosu ne bilmiyorum civcivimin :)

ben de sık sık ceviz(günde 3 tane) ve yumurta(haftada 3-4 kez), peynir tüketiyorum protein olsun diye, meyvelerden arasıra havuç elma suyu, sık sık da çilek karpuz yiyorum çok seviyorum resmen dadandım.Bunlar da kilo yapar mı bebişe?

ben de sık sık ceviz(günde 3 tane) ve yumurta(haftada 3-4 kez), peynir tüketiyorum protein olsun diye, meyvelerden arasıra havuç elma suyu, sık sık da çilek karpuz yiyorum çok seviyorum resmen dadandım.Bunlar da kilo yapar mı bebişe?

ben cevizi kestim bana multivitamini 2 gunde bir al hergun alma dedibnmde 1 hafta onden geliyor cunku 26+5 te 983 grami cok buldu doktor.
bende muz felanda tuketiyordum. artik cok sik yemiyorum..
sekere gelince valla bende agiz kurulugu vardi ama seker yuklemesi yaptirdim gerci pimpisman oldum yaptirdigima.
4 saat ac kaldim ayilip bayildim hep bulantiyi hic sorma.
ne cikti aclik seker 98
1.saat 137
2 saat 117
3.saat 90
doktor degerler okadar guzel cikmiski ben sizde seker suphelenmistim dedi yani seker meker yokmus bosu bosuna eziyet ettim kendime bebegime :/

Doktolar banada sürekli bebek cok iri dedi , 4 kilo dediler seker yüklemesi yapildi seker var dediler vs.
7 hafta önce dogum yaptim normal kizim 2900 gr dogdu.

Doktolar banada sürekli bebek cok iri dedi , 4 kilo dediler seker yüklemesi yapildi seker var dediler vs.

kacinci haftada dogum oldu arkadasim?
merak ettm banada iri dediler ama bende seker cikmadi cok sukur.
yedigime ictigime genede dikkat ediyorum ben ama bence normal 28 haftamda 1 kg olmasi

Sa
bu doktorlar bir hayli korkutuyor bizi hamisiz hassasiz umurlarinda degiller banada 4.5 5 kiloyu bulur dogum dedi esimle soklari yasadik.
kendi doktoruma gidicem burada yakin bir yere gitmistik seker yuklemesi icin cok sukur oda temiz cikti.
allah yardimcimiz olsun moralini bozma sakin
sağol canım valla içime su serptiniz allah razı olsun. O kadar üzüldüm ki.. Doktorumu değiştirmeyi bile düşünüyorum.

Ay
aynen canım bana da iki hafta önde 4 kilo üzeri doğar çok iri dediler bakalım bekliyorum yeter ki sağlıklı olsun. Psikolojimi bozdu dr resmen

Sa
sağol canım valla içime su serptiniz allah razı olsun. O kadar üzüldüm ki.. Doktorumu değiştirmeyi bile düşünüyorum.

ne demek birtanem takma kafana senin ve bebeginin sagligindan onemli degil hicbirsey.
bencede baska bir doktora da gorun derim canim

aynen ogle yapicam canim benim 2 aksamda 1 yuruyoruz esimle havada duzeldi artik.
normal dogum istiyorum ama bakalim kader kismet hersey :)
insallah Allah gonlune gore versin canim
TR de galiba devlete gidersen daha çok sansin var normal dogum için :)
Allah tamamina ertdirsin; kolay dogum nasip etsin ins

insallah Allah gonlune gore versin canim
TR de galiba devlete gidersen daha çok sansin var normal dogum için :)
Allah tamamina ertdirsin; kolay dogum nasip etsin ins

amin canim allah razi olsun devlete esim guvenmiyor o yuzden ozelde muaynemizi oluyoruz ve dogum icin hastane daha secemedik dogrusu :)

kacinci haftada dogum oldu arkadasim?
merak ettm banada iri dediler ama bende seker cikmadi cok sukur.
yedigime ictigime genede dikkat ediyorum ben ama bence normal 28 haftamda 1 kg olmasi
39. Haftada dogum oldu canim , sürekli iri dediler bana dpgunca kilosunu söylediklerinde sasirdim sonradan doktor ultrasyonda yanilma olabiliyor dedi , gizli seker var dediler üstelik..

Ay

aynen canım bana da iki hafta önde 4 kilo üzeri doğar çok iri dediler bakalım bekliyorum yeter ki sağlıklı olsun. Psikolojimi bozdu dr resmen

Sorma canim, banada öyledi dediler kendi doktorum iri bebek dedi baska doktora gittim oda aynisini dedi tsm 4 doktora gittim hepsi yanildi sonucta bir kilo eksik dogdu kizim , yani eger doktorlari dinledem sezeryan dogum yapacaktim..

39. Haftada dogum oldu canim , sürekli iri dediler bana dpgunca kilosunu söylediklerinde sasirdim sonradan doktor ultrasyonda yanilma olabiliyor dedi , gizli seker var dediler üstelik..

Allah allah valla sasirdim demene.
neyse hayirlisiyla kavusmussun ya .
ben kendi doktoruma cikicam bir dahaki sefere bu doktor baska hastanenin doktoruydu pek guvenim kalmadi zaten.
herseyin hayirlisi :)

X