- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
Pekmez ve sut bebeğe kilo aldiriyor çok tuketiyorsan belki ondandir yapida meselesi siz ve esiniz yapiliysa eğer..
Oooocanim sutu her aksam iciyordum pekmez degil de esim bal kaymak felan besliyordu muzu her aksam yiyordum ondan oldu sanirim.
bende esimde yapiliyiz ve sulalemizde :)
canım 1 hafta ileri geri olması problem değil sonlara doğru düzelir ve son adet tarihine göre bebeğin gelişini hesaplıyor doktorlar. sat 3 kasım demişsin ama tahmini doğum tarihin 2 ağustos diyor benimle aynı. benim sat 26 ekim'di. Normal doğum için ise herkesin vücudu farklı oluyor son zamanlarda yapılan çatı muayenesiyle belli olur o korkma. İnşallah normal doğum yaparız canım.Selam kizlar yarim saat once ultrasona girdim bebegim normalde 25+4 tu bugun.
Ama 26+4 1 hafta onden geliyor ve 983gr doktor cok iri bebek dedi boyle giderse normal dogum imkansiz dedi cok sukur saglikli kizim kipir kipir ama uzuldum boyle deyince hatta 4 kilo ve ustu de cikabilir dedi.
sooklari yasadim.
suan cok fena bir durumdayim ve bende kilo almisim yarin sabah seker yuklemesi yapilacak..
fotodaki olculerimiz :/ resim gobisi ve ayaklari var.
Sizin bebisinizin durumu nedir kac kilo bilmek istiyorum
Ooooo zaman çok çok normal yani bunlara gore saglikla al bebisini kucagina
canım 1 hafta ileri geri olması problem değil sonlara doğru düzelir ve son adet tarihine göre bebeğin gelişini hesaplıyor doktorlar. sat 3 kasım demişsin ama tahmini doğum tarihin 2 ağustos diyor benimle aynı. benim sat 26 ekim'di. Normal doğum için ise herkesin vücudu farklı oluyor son zamanlarda yapılan çatı muayenesiyle belli olur o korkma. İnşallah normal doğum yaparız canım.
canim ne demek iri bebek bence normal 1 hafta onden gelmesi her doktorun dogru bildikleri farkli zaten demiissin vucut yapimizda iri iste bebekde oyle annesi masallah kizina hic kafana takma tamammi :)Selam kizlar yarim saat once ultrasona girdim bebegim normalde 25+4 tu bugun.
Ama 26+4 1 hafta onden geliyor ve 983gr doktor cok iri bebek dedi boyle giderse normal dogum imkansiz dedi cok sukur saglikli kizim kipir kipir ama uzuldum boyle deyince hatta 4 kilo ve ustu de cikabilir dedi.
sooklari yasadim.
suan cok fena bir durumdayim ve bende kilo almisim yarin sabah seker yuklemesi yapilacak..
fotodaki olculerimiz :/ resim gobisi ve ayaklari var.
Sizin bebisinizin durumu nedir kac kilo bilmek istiyorum
benim doktorum salak ya korkuttu bizi yok boyle goderse normal dogum imkansiz yok 4.5 5 kilo cikar bu cocuk dengesiz sanirim
canım tombis olsun ne onemi var onemli olan saglikli olmasi sen kizini diete sokar zayiflatirsin annesi :) sezeryanla dogurursun üzülecek bişey yok bunda üzülme.
Hadi gozunaydinnormal dogum riskli demesi korkuttu beni herseyin hayirlisi saglikli olsunda bugun seker yuklememiz de guzel cikti cok sukur
Hadi gozunaydin
Kızlar lütfen yardım edin çok moralim bozuk.. 31+3 deyiz..ama bugün ultrasona girdiğimde Dr çok moralimi bozdu..oğlumun değerleri iki hatta bazısı 3 hafta önde gidiyor... çok iri bebek böyle giderse bu şekilde doğuramazsın dedi..şu an kilosu 2293 gr boyu 42 cm.. ben yaklaşık 20 kilo aldım( ona da çok kızdı haklı olarak..ama kendimi düşünmüyorum bebeğim iyi olsun..böyle giderse 4500 gr bulur dedi..pazartesi 4 boyutlu ultrason istedi...çok korkuyorum ((
Belki bebişin 40 haftayı tamamlamayacak nerden biliyorsun 37 de doğmak isteyecek.bence canını şimdiden sıkma ama hamur işi ve tatlıyı kes.eminim onlarda sana ve bebişine kilo yapmıştır(ben ilk çocuğumda çok yemiştimde sonunda 21 kilo alarak doğuma girdim) ve bol bol dua et. ne güzel el kadar bebekle uğraşacağına ele ovuca gelen bir yavrun olur hayırlısı ile canımKızlar lütfen yardım edin çok moralim bozuk.. 31+3 deyiz..ama bugün ultrasona girdiğimde Dr çok moralimi bozdu..oğlumun değerleri iki hatta bazısı 3 hafta önde gidiyor... çok iri bebek böyle giderse bu şekilde doğuramazsın dedi..şu an kilosu 2293 gr boyu 42 cm.. ben yaklaşık 20 kilo aldım( ona da çok kızdı haklı olarak..ama kendimi düşünmüyorum bebeğim iyi olsun..böyle giderse 4500 gr bulur dedi..pazartesi 4 boyutlu ultrason istedi...çok korkuyorum ((
Yahu benim doktorumda mi sorun var o halde 28 haftalikken bi bucuk kiloydu simdi 31 olduk sanirim 2 yi gecmisizdir carsamba kontrole gidicem ama bana bebegin iri falan demesi kilosu bi bucuk iyi normal dedi kontrolde sorucam artik aklima takilmaya basladi cunku hem iri bile olsalar en fazla sezeryan yapariz kizlar evham yapmayin 4 bucuk kilo normal dogum yapan var eski kadinlara bakarsak Allah herseyin caresini verir yeter ki sagliklari yerinde olsun zaten bi cogu dogumdan sonra yarim kiloya kadar dusuyo cunku ilk dogdugunda odem oluyo ister istemez o da kiloyu etkiliyo
benim ilk çocuk normaldi sonuçta normalide yaşamış biri olarak sezeryanda olsa problem değil.normaldede dikiş falan eskisi gibi çokta normal sayılmaz yani rahatlık açısından o yüzden sağlıklı olsunlarda isterlerse 4.500 doğsunlardoktorlar ne diyeceklerini ssasiriyorlar.
bende yakin die gittim gitmez olaydim.
artik takmiyorum kafaya iri de olsa ne guzel ele avuca gelir iste diyorum zaten genimizde var bizim iri olmak :)