Canm benim çok şükür sağlıklı eylül daha ne istiyorsun sagsalim dogsunda normal sezaryan önemli değil kat kat bir minik geliyo :))
24+5TE 760 grdi.
Pazt yaptircm cnm..seker yuklemesi yaptirdin mi birtanem sen
bende cumartesi yaptiricam 100grPazt yaptircm cnm..
50gr yazmis bana doktorum.gerci normal dedi kilosuna ama bence cikicak bende sekerbende cumartesi yaptiricam 100gr
Cumartesi ozel hastanede yapilir mi?ben de o zmn yaptirayimbende cumartesi yaptiricam 100gr
Cumartesi ozel hastanede yapilir mi?ben de o zmn yaptirayim
ben 25+5 te gittiğimde 980 gr dedi ama hiç iri bebek falan demedi gelişimi gayet iyi dedi sadeceSelam kizlar yarim saat once ultrasona girdim bebegim normalde 25+4 tu bugun.
Ama 26+4 1 hafta onden geliyor ve 983gr doktor cok iri bebek dedi boyle giderse normal dogum imkansiz dedi cok sukur saglikli kizim kipir kipir ama uzuldum boyle deyince hatta 4 kilo ve ustu de cikabilir dedi.
sooklari yasadim.
suan cok fena bir durumdayim ve bende kilo almisim yarin sabah seker yuklemesi yapilacak..
fotodaki olculerimiz :/ resim gobisi ve ayaklari var.
Sizin bebisinizin durumu nedir kac kilo bilmek istiyorum
ben 25+5 te gittiğimde 980 gr dedi ama hiç iri bebek falan demedi gelişimi gayet iyi dedi sadece
sanırım seninle sat tarihimiz aynı. ben geçen hafta c.tesi gittim doktora.açlık ve tokluk şekeri baktırmıştım gitmeden o da gayet iyi çıktı.çok bilgim olan bir konu değil ama hiç sıkıntıdan bahsetmedi o yüzden sıkma canını.ilk çocuğumda öyle çok geriden gitmiyordu yani 3 850 ve normal doğmuştu.hakkımızda hayırlısı olsun canımbizim doktor mu dengesizdi acaba ?
bak sen 25+5 sim birde ben 26+5 im.
ozaman normal ya adam bizim aklimizi bulandirdi nerden gittik ona :/
Canim onlara takilma benimki 2 hafta onden gidiyordu suan 1 haftaya dustu o normale doner hic belli olmaz kac kilo dogaxagi. Isterki de dogsun 5 kiloya kadr normal doguma alabiliyorlarSelam kizlar yarim saat once ultrasona girdim bebegim normalde 25+4 tu bugun.
Ama 26+4 1 hafta onden geliyor ve 983gr doktor cok iri bebek dedi boyle giderse normal dogum imkansiz dedi cok sukur saglikli kizim kipir kipir ama uzuldum boyle deyince hatta 4 kilo ve ustu de cikabilir dedi.
sooklari yasadim.
suan cok fena bir durumdayim ve bende kilo almisim yarin sabah seker yuklemesi yapilacak..
fotodaki olculerimiz :/ resim gobisi ve ayaklari var.
Sizin bebisinizin durumu nedir kac kilo bilmek istiyorum
Insallah cnm.doktorum benden ekstra idrar testi ve tam kan sayimi da istedi.ozelde yaptiricam canim 24 saat acikmis laboratuarda doktor da oglen gelicekmis hemen sonucu gostericem tamam :)
bende kendimden suphe ediyorum ama bakalim insallah hakkimizda neyse hayirlisi o olsun
sanırım seninle sat tarihimiz aynı. ben geçen hafta c.tesi gittim doktora.açlık ve tokluk şekeri baktırmıştım gitmeden o da gayet iyi çıktı.çok bilgim olan bir konu değil ama hiç sıkıntıdan bahsetmedi o yüzden sıkma canını.ilk çocuğumda öyle çok geriden gitmiyordu yani 3 850 ve normal doğmuştu.hakkımızda hayırlısı olsun canım
Canim onlara takilma benimki 2 hafta onden gidiyordu suan 1 haftaya dustu o normale doner hic belli olmaz kac kilo dogaxagi. Isterki de dogsun 5 kiloya kadr normal doguma alabiliyorlar
Insallah cnm.doktorum benden ekstra idrar testi ve tam kan sayimi da istedi.
Canim ben son aya girdim. Benimki de iriymis.Dr yuksek ihtimal sezaryen dedi. Bugün belli olacak bakalim :)