Iri Bebek :(

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kizlar yarim saat once ultrasona girdim bebegim normalde 25+4 tu bugun.
Ama 26+4 1 hafta onden geliyor ve 983gr doktor cok iri bebek dedi boyle giderse normal dogum imkansiz dedi cok sukur saglikli kizim kipir kipir ama uzuldum boyle deyince hatta 4 kilo ve ustu de cikabilir dedi.
sooklari yasadim.
suan cok fena bir durumdayim ve bende kilo almisim yarin sabah seker yuklemesi yapilacak..
fotodaki olculerimiz :/ resim gobisi ve ayaklari var.
Sizin bebisinizin durumu nedir kac kilo bilmek istiyorum

Eklentiler

• 20150430_173234.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 380
Canm benim çok şükür sağlıklı eylül daha ne istiyorsun sagsalim dogsunda normal sezaryan önemli değil kat kat bir minik geliyo :))

Canm benim çok şükür sağlıklı eylül daha ne istiyorsun sagsalim dogsunda normal sezaryan önemli değil kat kat bir minik geliyo :))

aynen ogle bisi olcak sanirim saglikli olsunda gerci esimde bende iriyiz esim 187 boyunda 115 kilo
ben 170 boy 91 kilo.
kilo almisim son1 ay icinde 5 kilo :)
ne kadar dikkat etsemde kaciyor sanirim.

Cumartesi ozel hastanede yapilir mi?ben de o zmn yaptirayim

ozelde yaptiricam canim 24 saat acikmis laboratuarda doktor da oglen gelicekmis hemen sonucu gostericem tamam :)
bende kendimden suphe ediyorum ama bakalim insallah hakkimizda neyse hayirlisi o olsun

ben 25+5 te gittiğimde 980 gr dedi ama hiç iri bebek falan demedi gelişimi gayet iyi dedi sadece

bizim doktor mu dengesizdi acaba ?
bak sen 25+5 sim birde ben 26+5 im.
ozaman normal ya adam bizim aklimizi bulandirdi nerden gittik ona :/
sanırım seninle sat tarihimiz aynı. ben geçen hafta c.tesi gittim doktora.açlık ve tokluk şekeri baktırmıştım gitmeden o da gayet iyi çıktı.çok bilgim olan bir konu değil ama hiç sıkıntıdan bahsetmedi o yüzden sıkma canını.ilk çocuğumda öyle çok geriden gitmiyordu yani 3 850 ve normal doğmuştu.hakkımızda hayırlısı olsun canım

Canim onlara takilma benimki 2 hafta onden gidiyordu suan 1 haftaya dustu o normale doner hic belli olmaz kac kilo dogaxagi. Isterki de dogsun 5 kiloya kadr normal doguma alabiliyorlar

amin canim 3 kasim son regl.
takmiycam ya zaten guzel de besleniyoeum meyvem sebzem eksik olmuyor

Canim onlara takilma benimki 2 hafta onden gidiyordu suan 1 haftaya dustu o normale doner hic belli olmaz kac kilo dogaxagi. Isterki de dogsun 5 kiloya kadr normal doguma alabiliyorlar

benim doktorum salak ya korkuttu bizi yok boyle goderse normal dogum imkansiz yok 4.5 5 kilo cikar bu cocuk dengesiz sanirim

Canim ben son aya girdim. Benimki de iriymis.Dr yuksek ihtimal sezaryen dedi. Bugün belli olacak bakalim :)

Canim ben son aya girdim. Benimki de iriymis.Dr yuksek ihtimal sezaryen dedi. Bugün belli olacak bakalim :)

olsun kiz zayif olacagina ne guzel iste ele avuca gelir daha guzel bakariz bebeklerimize
36.ci haftadan sonra 1 haftada 1 kontrol ediliyor dimi nst ye baglaniyormus die duydum.
hayirlisiyla insallah kucagimiza aliriz.
sezeryan sevmiyorum ben normale hazirlamistim kendimi ama bakalim kader kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…