İri Bebek Ve Sezeryan

Amin birtanem bende 2.5 gun cektim sorma ya ama simdi yanimda ya gecti hepsi sezeryan olmama ragmen cabucak kalktim ben korkmayin eger normal dogum imkansizsa.
ama normal dogum da hemen kalkiyorsun ben 1 gun yattim okadar :)
Sizinde allah bagislasin bahti kaderi guzel olsun yavrularimizin insallah

Amin canım amin... Valla ben zezaryenden çok çektim canım ya... Ayağa kalkıyorsun ama oturma kalkma yatma ameliyat yerim çok acıdı benim 10-15 gün.. Bebeğimin altını bile değiştiremedim ben... Tabi ki geçti gitti şükürler olsun.. Şimdi yanımızda dünya güzeli meleklerimiz var...

Amin canım amin... Valla ben zezaryenden çok çektim canım ya... Ayağa kalkıyorsun ama oturma kalkma yatma ameliyat yerim çok acıdı benim 10-15 gün.. Bebeğimin altını bile değiştiremedim ben... Tabi ki geçti gitti şükürler olsun.. Şimdi yanımızda dünya güzeli meleklerimiz var...

Valla hmn kalktim yatamadim :KK66: evet sukurler olsun ki yanimizdalar

Benimde inmemisti meger kordon kisa imis ve kizim inmeye calismis az kalsin kordonu kopacakmis yani doktor koptu kopacak dedi dusun ee 2.5 gun sancidan olacagi oydu.
Sukurler olsun evett kavustumm.
darisi en kisa zamanda seni. Basina o kokusu var ya cennet kokusu hicbirseye degismiyorsun valla surekli opup koklasin gelio yuzu babaya bir tek dudaklari bana benzio :)
tam istedigim gibi valla esime diordum sana benzesin oda sana benzesin diordu ama :)
el tirnaklari bana ayak tirnaklari ve ayaklari babaya :)
goz rengi daha belli degil belli olunca bakalim benim gibi yesil mi yoksa babasi gibi kahverengi mi
ay canim benim ne guzel anlatmissin belki benimde oyledir normal dogumu cok istememe ragmen galibe sezeryan olucam bende neyse yeterki saglikli olsun bebegim katlaniriz:nazar::anneadayı:

ay canim benim ne guzel anlatmissin belki benimde oyledir normal dogumu cok istememe ragmen galibe sezeryan olucam bende neyse yeterki saglikli olsun bebegim katlaniriz:nazar::anneadayı:

Hersey nasip kismet birtanem evet.
valla ben 1 gun yattim kucagima ilk gun alamadim bebisimi ama sonra indirmedim hep kucagimda cabuk kalktim yuruyusum herseyim normale dondu sukurler olsun :)
agri sizi kalmadi bir tek gobis var oda yavas yavas incekmis.
kanama durumu ilk 2 gun parca parca dokuldu.
sonra bildugim acik pembe akinti gelio cok az pede gecio dusun.

Hersey nasip kismet birtanem evet.
valla ben 1 gun yattim kucagima ilk gun alamadim bebisimi ama sonra indirmedim hep kucagimda cabuk kalktim yuruyusum herseyim normale dondu sukurler olsun :)
agri sizi kalmadi bir tek gobis var oda yavas yavas incekmis.
kanama durumu ilk 2 gun parca parca dokuldu.
sonra bildugim acik pembe akinti gelio cok az pede gecio dusun.
benimle ayni olan herkes dogurdu kuzum bende artik dogursam zaman gectikcede stress yapiyorum neden belirtiler yok neden dogurmuyorum diye sanki hic cikmiycakmis gibi:KK51: bebeginle saglikli gunler dilerim canim insallah en kisa zamanda bende duyururum dogurdum diiye:KK49:

benimle ayni olan herkes dogurdu kuzum bende artik dogursam zaman gectikcede stress yapiyorum neden belirtiler yok neden dogurmuyorum diye sanki hic cikmiycakmis gibi:KK51: bebeginle saglikli gunler dilerim canim insallah en kisa zamanda bende duyururum dogurdum diiye:KK49:

Stres yapma bebisi etkilersin zamanini beklio dogumla ölum saati degismezmis bunu unutmayin yakindir dogum heyecan yap stres yapma :KK66:

Ultrasonun 300 gr yanilma payi var. kardesim de yeni dogum yapti 3300 diyordu dr kilosu icin dogdugunda 3050 dogdu.

Ultrasonun 300 gr yanilma payi var. kardesim de yeni dogum yapti 3300 diyordu dr kilosu icin dogdugunda 3050 dogdu.

Bazi ultrasonda evet.
bana ultrasonda 3250 dendi.
dogdugunda 3250 olarak dogdu.
sonradan 200 300 gram veriormus odem atiyormus vicudundan.

X