iri bademcik

ZEROXSX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
94
9
86
Antalya
oğlum eylülde 2 yaşını doldurcak ama hala 9 500 kılo yemek yemede hiç problemi yok ama kilo almıyor bademcikleri çok iri küçük diline yapışık nerdeyse
doktorumuz kılo almamasını bademcıklere baglıyıor ocak ayında bademcıklerı alınacak.Küçük yaşta bademcik amelıyatı olan varmı aranızda yada iri bademcikleri olan bebeği olan :14

var tabi olmazmı.benim kızım da 3,5 yaşında ve geçenseneden beri bademcikleri yüzünden sürekli hasta oldu.KBB doktoru eylulde görelim gerekirse alırız dedi normalden büyük dedi.bizimkininde gerçekten küçük diline yapışık gibi duruyor.ama kilosu iyi hatta fazla bile .birde eylülde grip aşısı yaptırın dedi daha hassas oldukları için çabuk hasta olmasın diye. birde bu ameliyatın lazerle küçültülmesi şeklinde olan varmış fazlalığı alıyorlarmış .bilgisi olan varmı bu konuda ?

dr a gidince bir gelişme olursa buraya yazarım.
geçmiş olsun

sizede geçmiş olsun ne güzel bu kocaman bademcikler en azından bebeğinizin gelişimini etkilememiş bizde eylülde iğneye başlıcaz 4 ay koruyucu iğne olucak sonra ameliyat
peki gece uykusu nasıl bebeğinizin rahat nefes alabiliyormu benim oğluşum sürekli horluyor doktor rahat uyuyamadığı için vucudun bunla savaştığını bu yüzden büyüme hormonu salgılanmadığını söyledi

kızım nerdeyse 3 ay boyunca hiç nefes alamadan uyudu sürekli horladı tıkandı ağzı açık ağzı kuruyordu çok kötüydü.dr dr gezdik herkes anibiyotik verdi boşu boşuna.sonra dr.yasemin akarlar a gittik bize bi iğne verdi 5 tane her akşam içirdik (içilebiliyormuş meyve suyuna karıştırdık)ve 3. iğneden sonra direk açıldı bizde şaşırdık.melekler gibi uyumaya başladı. ayrıca yanında 1 tane surup 1 de toz günlük şaseli verdi .1-2 ay kullandık nerdeyse surupları gece yatmadan 1 ölçek verdik ve iyileşti suan çok hafif tıkanıyor arada ama bu ilaçlardan öncesi kabus gibiydi aşırı horluyodu.

of of antıbıyotikleri hiç demeyin zaten mahvediyor çocukları o olmadanda iyileşmiyorlar iğnenin içilenini ilk defa duydum araştırıcam bunu

Kızlar benim oğlum da 3 yaşında doktor geniz etinin alınması lazım dedi biz başladık araştırmaya, dr dr gezdik kimi geniz eti alalım allerjik ise bademciklere dokunmayız dedi, kimi geniz eti alınsın kulaklarına da tüp takılsın dedi, kimi geniz etiyle beraber bademcik küçültelim dedi ne yapacağımızı bilemez olduk, Oğlum gece neredeyse hiç nefes alamıyor, burun sürekli tıkalı bademcik iltihabı yok yalnız, ama nefes problemli gelişmesi bedensel güzel ama zihinsel bile etkiliyormuş biraz geç konuşmaya başladı yani şuan cümle kurabiliyor bademcik küçültülmesini biraz araştırdım yıllar sonra bademciklerde kist hatta kansere yol açıyormuş falan çok korktum ki 4 yaştan önce bademciklere dokunulması kesinlikle önerilmiyor çocuğu bu durumda hala bekletiyoruz ve karar veremiyoruz Bademcik küçülten varsa aranızda bana fikir verebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…