İrenbe ve smyrna tüp bebek merkezlerinde dönen dolaplar

ne olmuş sildiniz mi

Merak ettim ne tür dolaplar dönmüş?

Ne olmuş öyle yazıp neden gerisini getirmiyorsunuz. Transferimin 9 günü söyleyin bilelim gerçekten

Ne olmuş gercekten niye yazmiyosunuz
Ben okumuştum ilk yazdiginda silmiş şimdi. Bilerek kalitesiz embriyolari transfer ettiklerini ,kaliteli embriyolari da başka yerlere sattiklari tarzında bir şey yazmıştı çok iyi hatirliyorum. Ama bana saçma geldi çok sıkı denetleniyor buralar ayrıca başarısızlıkları onlara bir şey kazandırmaz ki başarı oranlari düşük olsa kimse gitmez tüp bebek başarılı olunca bizden çok seviniyorlar.

Bana bu iddialar hiç asla olmazmış gibi gelmiyor. Suistimale çok açık bir alan çünkü tüp bebek konusu. Çok sıkı denetlendiklerini de düşünmüyorum. Yaşadığımız ülkede çok sıkı denetlenen herhangi bir kurum olduğunu da düşünmüyorum malesef. :KK43:

Bana bu iddialar hiç asla olmazmış gibi gelmiyor. Suistimale çok açık bir alan çünkü tüp bebek konusu. Çok sıkı denetlendiklerini de düşünmüyorum. Yaşadığımız ülkede çok sıkı denetlenen herhangi bir kurum olduğunu da düşünmüyorum malesef. :KK43:
Tüp bebek merkezi seçerken başarı oranlarına bakıyoruz hepimz. Bir merkez neden bilerek kalitesiz embriyo transferi yapıp tüp bebek başarısızlığı yaratsin ki kendine kim gider o zaman oraya ? Bu merkezler biliniyor ve ünlendilerse başarı oranları sayesinde.

İrenbe tüp bebek merkezinde ve smyrna art tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyosanız
İrenbe bilmiyorum ama smyrna art tüp bebekte çok sevdiğim bi arkadaşım tüp bebek yaptı dış merkezler de 4 ve 5.ci smyrna art da tuttu dış merkezlerde hiç Embryonun genetiğine bakmamışlar Bu merkezde tam tersine çok ilgilendiler genetik sorunu çıktığı içinde dikkatli ve olması gerektiği gibi ilerlediler şuan bende merak ettim ne oldu acaba. Bende tüp bebek düşünüyorum

Tüp bebek merkezi seçerken başarı oranlarına bakıyoruz hepimz. Bir merkez neden bilerek kalitesiz embriyo transferi yapıp tüp bebek başarısızlığı yaratsin ki kendine kim gider o zaman oraya ? Bu merkezler biliniyor ve ünlendilerse başarı oranları sayesinde.
Merhaba, başarı oranlarına nereden bakmıyorsunuz?

X