• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrem Aktaş AK Parti'den istifa etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
İrem Aktaş AK Parti'den istifa etti
fft107_mf7394172.Jpeg

21/03/2016 07:44
Facebook'ta Paylaş
İstiklal Caddesi'ndeki patlamanın ardından, yaralı kurtulan İsrailliler için, "Beter olsun İsrail vatandaşları. Keşke yaralanmayıp hepsi ölseydi" diye tweet atan AK Parti Eyüp Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Birim Başkanı İrem Aktaş, görevinden istifa etti.

RADİKAL - İlçe yönetiminden bir yetkili, “Kardeşi patlama sırasında yakınlarda bir yerdeymiş. O infialle mesajı atmış. İstifasını aldık. Yarın (bugün) partiden ihracı için disiplin kuruluna sevk edilecek” dedi. AK PartiEyüp İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel de önceki gün Twitter mesajında Aktaş’ın partiden ihracı için ilçe yönetiminin işlemleri başlattığını duyurmuş, mesajın AK Parti’nin görüşlerini yansıtmadığını açıklamıştı.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/irem-aktas-ak-partiden-istifa-etti-1533422

İhrac edilceğini öğrenince gurur yapmış istifa etmiş.
İlerleyen zamanda başka bir kadın kollarında görüşmek üzere..

yok bu o değil, bu ihraç işlemi başlatılmadan istifa etmiş:KK53:

sanırım diğeri ihraç işleminin sonucunu bekliyor:KK53:

Gözünü sevdiğimin Retricası :KK53:
You cam makeup ı..

Bir erkek arkadasim var.Twitterda takiplestigi bir kiza tutuldu.Her gun bana fotolarini atiyo sunun guzellige bak su gibi falan.Uzun ugraslar sonu kizdan bulusma kopardi.Bir bulustular cocuk aninda sogudu.Zalimin kizi yuzunu nasil degistirdigini gectim boyunu bile uzattirmis şoplarla :D

Back