kızLar ben kuLlandım umuduNuzu yitirmek iStemem ama Gercekten bi işe yaramıO.ZateN iĞrenc bi tadı var.Netten araŞtırırsaNız memnun OlmayanLarın daha çoĞunLukta olduĞunu GörürSünüz.Ben başka yoLLardaN hiç abartmıorum 1 ayda 10 kiLo aLdım ama kesinLikLe iraN iksiriNden diiL.
valla bende sipariş ettim dün geldi banada 2 kere kullandım..bakalım bende merak ediyorum bi etkisi olacak mı diye..eğer bulursan bişeyler etkileriyle ilgili yazarsın buraya cnm..
Sukut Canım 50 msj olmadan yazamıyorum o yüzden burdan yaziyim en iisi canım bak şöule söleyim su zamana kadar kilo almak için yapmadığım,kullanmadığım şey kalmadı buna iran iksiri dahil.vala bende bi işe yaramadı netde gezerken gördüm ki benm gibi çoğu insana yaramamış.tabi bünye meselesi belki sende işe yarar bilemeyiz vala ben prakten sayesinde aldım dicem fenalaşıorum diosun bence şöyle bişi de yapabilirsin iş çıkışına yakın zamanda iç ben kahvaltı yaptıktan yarım saat sonra fln gider fındık ceviz gibi çerez alır yerdim ama bunu bir ayın hemen hemen hergünü yapardım.zaten onların kilo aldırdığı da söylenen bişi.bi de benm işim masa başı olduğu için o avantajım da vardı yedikten sonra hareket etmemeye dikkat et sağlıklı bi yöntem diil ama napalım.düzenli yemek yiceksin 3 öğün de olucak aralarda hiç mideni boş tutma sürekli bişiler atıştır yemekten sonra tatlı da cok ye. ye kıs düğünün varmışş bak ben suan ideal kilomdayım hatta cok az aştım:) allahım ya kim derdi ben böle kilo alcam da burdan arkadaslara tavsiyede buluncam cok güzel bi duygu gercekten :) ne sormak istiyosan sor kıs gelin etcez daha seni :)
ya valla bilmiyorum psikoljikmidir yoksa gerçekten etsimi oldumu bilmiyorum ama ...normalde öğle yemeğilnde azıcık azıcık yerdim..ne yalan söliyim bugün baya bi yemek yedim arkasındada tatlı yedim..ki ben tatlıyı hiç sevmem...bi kaç gün içinde yine yazarım etkilerini..olmazsa sen de alırsın.
ben southside diye bi arkadaş vardı o yazmıştı etkilerini bende gaza geldim ama tırstım çünkü kutunun üstündeki yazılar arapça..içinde nolduğunu anlamıyosun..ama denemeye değer diye düşünüyorum..çünkü denemediğim ilaç denemediğim bitkisel macunlar kalmdı..hiç işe yaramadı açıkcası..
Nasıl kilo aldınız ve ne yaptınızSukut Canım 50 msj olmadan yazamıyorum o yüzden burdan yaziyim en iisi canım bak şöule söleyim su zamana kadar kilo almak için yapmadığım,kullanmadığım şey kalmadı buna iran iksiri dahil.vala bende bi işe yaramadı netde gezerken gördüm ki benm gibi çoğu insana yaramamış.tabi bünye meselesi belki sende işe yarar bilemeyiz vala ben prakten sayesinde aldım dicem fenalaşıorum diosun bence şöyle bişi de yapabilirsin iş çıkışına yakın zamanda iç ben kahvaltı yaptıktan yarım saat sonra fln gider fındık ceviz gibi çerez alır yerdim ama bunu bir ayın hemen hemen hergünü yapardım.zaten onların kilo aldırdığı da söylenen bişi.bi de benm işim masa başı olduğu için o avantajım da vardı yedikten sonra hareket etmemeye dikkat et sağlıklı bi yöntem diil ama napalım.düzenli yemek yiceksin 3 öğün de olucak aralarda hiç mideni boş tutma sürekli bişiler atıştır yemekten sonra tatlı da cok ye. ye kıs düğünün varmışş bak ben suan ideal kilomdayım hatta cok az aştım:) allahım ya kim derdi ben böle kilo alcam da burdan arkadaslara tavsiyede buluncam cok güzel bi duygu gercekten :) ne sormak istiyosan sor kıs gelin etcez daha seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?