iranlı aktarın bitkisel karışımı b..m..a adlı mamayı kullanan varmı

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar bu sitede bir arkadaşın yorumlarında okumuştum
bu karışım iştahı olup kilo alamayanlar için değil
sadece iştahı olmayanlar için iştah açıcı niteliğinde bir karışımmış
ismi ve ambalajı insanı çok tatmin etmiyor.ama kullanıcı 4-5 kişiden duyduğum iştahı çok fazla açtığı ve doğal yiyeceklerle kilo aldırdığı

yan etkileri için nette olumsuz bir yorum göremedim
yada kullanan pek olmadığı için rast gelmedim

sizden kullanan arkadaşlar oldumu
fikirleriniz nelerdir,yan etkisi olurmu diye korkuyorum
önerilerinizi düşüncelerinizi bekliyorum

inşallah şu mubarek günün yüzü hörmetine istediğimiz kilolara kavuşuruz sağlıklı bir şekilde amin....

valla bende sipariş ettim dün geldi banada 2 kere kullandım..bakalım bende merak ediyorum bi etkisi olacak mı diye..eğer bulursan bişeyler etkileriyle ilgili yazarsın buraya cnm..

kızLar ben kuLlandım umuduNuzu yitirmek iStemem ama Gercekten bi işe yaramıO.ZateN iĞrenc bi tadı var.Netten araŞtırırsaNız memnun OlmayanLarın daha çoĞunLukta olduĞunu GörürSünüz.Ben başka yoLLardaN hiç abartmıorum 1 ayda 10 kiLo aLdım ama kesinLikLe iraN iksiriNden diiL.

ya gerçektenmi didocuğummbilmiyorumkismile
burdan bir arkadaş bir haftada 1 buçuk kiloya yakın aldığını söylemişti kullanıp
bu topiği görürse burayada yazar

sen nasıl kilo aldın peki özelden yada burdan şifreli söylesen 3 ekimde düğünüm var ve çok zayıfladım acil kilo almam lazım

pr..tn şurupta çok uyku yapıyor iş yerinde fenalaşıyorum onuda içemiyorum off

valla bende sipariş ettim dün geldi banada 2 kere kullandım..bakalım bende merak ediyorum bi etkisi olacak mı diye..eğer bulursan bişeyler etkileriyle ilgili yazarsın buraya cnm..

canım bilgi aldıkça buraya yazarım
sende kullandıkça etkilerini buraya yazarsın olurmu iştahında artış varmı yada kilonda
kulağım gözüm sende takipçinim tubacığımmm

ya valla bilmiyorum psikoljikmidir yoksa gerçekten etsimi oldumu bilmiyorum ama ...normalde öğle yemeğilnde azıcık azıcık yerdim..ne yalan söliyim bugün baya bi yemek yedim arkasındada tatlı yedim..ki ben tatlıyı hiç sevmem...bi kaç gün içinde yine yazarım etkilerini..olmazsa sen de alırsın.
ben southside diye bi arkadaş vardı o yazmıştı etkilerini bende gaza geldim ama tırstım çünkü kutunun üstündeki yazılar arapça..içinde nolduğunu anlamıyosun..ama denemeye değer diye düşünüyorum..çünkü denemediğim ilaç denemediğim bitkisel macunlar kalmdı..hiç işe yaramadı açıkcası..

Sukut Canım 50 msj olmadan yazamıyorum o yüzden burdan yaziyim en iisi canım bak şöule söleyim su zamana kadar kilo almak için yapmadığım,kullanmadığım şey kalmadı buna iran iksiri dahil.vala bende bi işe yaramadı netde gezerken gördüm ki benm gibi çoğu insana yaramamış.tabi bünye meselesi belki sende işe yarar bilemeyiz vala ben prakten sayesinde aldım dicem fenalaşıorum diosun bence şöyle bişi de yapabilirsin iş çıkışına yakın zamanda iç ben kahvaltı yaptıktan yarım saat sonra fln gider fındık ceviz gibi çerez alır yerdim ama bunu bir ayın hemen hemen hergünü yapardım.zaten onların kilo aldırdığı da söylenen bişi.bi de benm işim masa başı olduğu için o avantajım da vardı yedikten sonra hareket etmemeye dikkat et sağlıklı bi yöntem diil ama napalım.düzenli yemek yiceksin 3 öğün de olucak aralarda hiç mideni boş tutma sürekli bişiler atıştır yemekten sonra tatlı da cok ye. ye kıs düğünün varmışş bak ben suan ideal kilomdayım hatta cok az aştım:) allahım ya kim derdi ben böle kilo alcam da burdan arkadaslara tavsiyede buluncam cok güzel bi duygu gercekten :) ne sormak istiyosan sor kıs gelin etcez daha seni :)

didocuğumm çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile
senin mesajını okuduktan sonra evde duran prak..nimi içmeye başladım
anam pazar günü full uyudum
iştahıma hemen etki etti ama uyuyorum gene tatlı kaşığı ile içmeye başladım az uykum gelsin diye.bide ramazan yaa 17 saat aç geziyosun mafoldumben
millet ramazanda kilo alır biz iyice kururuzcokacimcoook
ayy inşallah senin gibi buraya bende mesaj yazarım kilo aldım ideal kiloma ulaştım diye guclubacismile

tuğbacığımm bugun nasıl iştahın varmı bi gelişmeolumunekankayizsmile
bende southsidecikten etkilendim ne güzel ideal kilosuna kavuşmuş
netten araştırdım hani bana şöle kötü bi etki gösterdi şeklinde bi yazı okumadım
sana rast geldimi
kendinde hissedebiliyomusun değişiklik
bir hafta içinde etkisini gösterebiliyormuş galiba

hayatım valla ben içmeye devam ediyorum.ilk gün zaten çok tırsarak içtim.habire kendimi dinliyodum bişeyim varmı diye?
ama allah şükür bişey yok.hatta iştahım baya bi açıldı yani.ben memnunum şahsen.ama tabi birazda insanın kendini zorlamsı gerekiyor.çünkü direk kilo yapmıyo iştah açıyo dediğim gibi.ee habire canın bişeyler yemek isteyince haliyle kilo alabiliyosun..ama dediğim gibi kullanıp kullanmamak sana kalmış cnm.

arkadaşlar ciddi anlamda kilo şikayetiniz varsa dahiliye doktoruna gidin.bana verdiği ilaç çok fazla iştah açıyor ve kilo aldıryor.isim veremiyorum çünkü psikiyatrik bi ilaç

sukut ve tugba59 naptınız nasıl gidio bende alıcam ama karar veremiorumbilmiyorumkismile

canım ben bira mayası almıştım düğün falan oldu çok ihmal ettim şimdi gene içmeye başlıyacağım
bombayı almadım aktarcı beni b,ra mayası ile ikna etti.bombayı kullanana arkadaşlar varsa önerilerini yazar inş.bizde ona göre alırız ama namını çok duydum:hulya:

Nasıl kilo aldınız ve ne yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…