Araplar bize hep ihanet etmiştir.Tarih bunu söyler .Hala da öyledir .Al sana bir din kardeşi.
Sağ gösterip sol vuran bir din kardeşi...
Ya sizin terörle mücadeleniz nasıl oluyor peki? Destekler şekilde mi? El altından malzeme verir şekilde mi?
Bunu demek istemedim ama maalesef öyle.Araplar bize hep ihanet etmiştir.Tarih bunu söyler .Hala da öyledir .
din kardeşimii yok öyle bişe ipekim.. araplar her daim bizi arkadan vurmuşlardır... filistinliler neden şu halde sanıyorsun zamanında osmanlı topraklarınızı satmayın dediği halde israillilere topraklarını satmışlardır.. ve atalarının verdiği zararın pençesindedirlerr..Al sana bir din kardeşi.
Sağ gösterip sol vuran bir din kardeşi...
Ya sizin terörle mücadeleniz nasıl oluyor peki? Destekler şekilde mi? El altından malzeme verir şekilde mi?
Canım iğneleme yaptım zaten.din kardeşimii yok öyle bişe ipekim.. araplar her daim bizi arkadan vurmuşlardır... filistinliler neden şu halde sanıyorsun zamanında osmanlı topraklarınızı satmayın dediği halde israillilere topraklarını satmışlardır.. ve atalarının verdiği zararın pençesindedirlerr..
Milliyet duygusundan yoksun her millet perişan olmaya mahkumdur.din kardeşimii yok öyle bişe ipekim.. araplar her daim bizi arkadan vurmuşlardır... filistinliler neden şu halde sanıyorsun zamanında osmanlı topraklarınızı satmayın dediği halde israillilere topraklarını satmışlardır.. ve atalarının verdiği zararın pençesindedirlerr..
Araplar bize hep ihanet etmiştir.Tarih bunu söyler .Hala da öyledir .
evet doğru aslen Zerdüştler ama araplaştırıldılar Bilgeceİranlilar Arap degil yalniz. Farisi. Ek bir bilgi
Ha şunu bileydiniz.kısa ve öz...
Dostumuz yok...
Bileydiniz derken?ben bildiğim için yazmıştım amaHa şunu bileydiniz.
İran arap değil yalnız...Araplar bize hep ihanet etmiştir.Tarih bunu söyler .Hala da öyledir .
ne muslumani ne kardeşi ya anca dizilerimiz izler bunlarArtık erdoğanda bunlara müslüman kardeşim demesin !
Kiminle ülke menfaati varsa ona kardeşim desin , tarih zaten yazıyor daha önceki düşmanlıklarını değişen birşey yok
değişmesi gereken baştakinlerimizin bakış açısı
Aynen sözde asya bizi daha çok severim mis kesin öyledirŞaşırmadım, bu taraftaki çoğu ülke Rusya'ya destek olursa ki oluyorlar şaşırmam, ay daha Çin açıklama yapmamış herhalde, birde o çıksın aradan Rusya'nın arkadaşı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?