Cok dogru söyledin canim !!! Hicbirinki nedense Islam degil ama kendileri müslüman. Herhalde bunlar baska bir seye inaniyorlar canim ve Islam saniyorlar zaaarrr !!!Bunlarınki İslâm değil
Aşağılıklar..! Bunlarınki İslâm değil! Benim dinim bunları men eder! Müslümana düşman olan nasıl bizim Müslüman din kardeşimiz olsun? Olamaz! Velev ki "çok Müslümanlar" Hadi ben hiç savaş görmemiş bir 21. yy çocuğu olarak tüm milli benliğimi çiğneyen bu şeref yoksunlarına gözümü kapayıp hakkımı helal etsem, vatanımın selameti için sabaha kadar ders çalışıp uykusuz kaldığım geceler eder mi? Hava bilmem kaç derece TÜBİTAK 'a proje yetiştirmek için üniversitede soğuktan titrereyen dizlerim eder mi? Tamam, geçin beni vatan borçlarını ödemek için gencecik yaşta ruhlarını Rahman'a veren abilerim, o abilerimi kimi gelinliğiyle kimi kucağında bebeğiyle bekleyen tertemiz nurdan pak ablalarım helal eder mi? Bizim dedelerimiz cumhuriyet kurulurken tüm varlıklarını devlete bağışlamış, kendileri açlıktan ölmeyecek şekilde gün geçirmiş insanlar. Böyle güzel insanlar, bu şeref yoksunları geberdiğinde hesap sormayacak mı? Soracak.. İslâm sancağını çeken kutsal topraklar Rabbin sevdiği topraklardır. Allah’ın sevdiğine zarar vermenin bedeli ne biliyor musunuz..? Büyük hesaplar verecek hepsi! Diri diri yakılsak daha iyiydi diyecekler, karıncanın hakkını Sultan Süleyman Han'da bırakmayan Rabbim koskoca şanlı tarihin bedelini en güzel şekilde ödetir! Böyle denyolar yüzünden dinimin adı kirletilmemeli ablalarım. Azerbaycan da bir İslâm ülkesidir. Biz teklif etmeden doğalgazını vereninden. Mesela İslâm değil. Tarihten de bildiğiniz üzere Araplar, Almanlar ırkçılıkta yarışır . Sırf şanlı Türk kanına duydukları imrenme, kıskançlık ve çekememezliktendir bu yaptıkları, yapacakları. İslâm gücünün bizde olmasını, yaptığımız çalışmaları, bilimadamlarımızın ödüller almasını kendilerine yediremeyip yaptıkları bu aşağılık hareketler elbet cezasız kalmaz.
atlantis de :)İran müslüman değil
Irak değil işid değil
Araplar değil peki soruyorum nerde bu müslümanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?