• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Irak'ta Türk bayrağı yakıldı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Irak'ın başkenti Bağdat'ta Türkiye'nin Musul'daki askeri varlığına karşı protesto gösterisi düzenlendi. Musul'daki Başika üssüne asker takviyesi protesto eden Iraklılar bayrağımızı ateşe verdi.
Sitene Ekle
irak-ta-turk-bayragi-yakildi-6389604.Jpeg

Bağdat'ın merkezinde bulunan Tahrir Meydanı'nda Şii milis güçleri tarafından düzenlenen gösteriye yüzlerce kişi ellerinde Irak ve milis güçlerinden oluşan Haşdi Şabi bayraklarıyla katıldı.

Türkiye karşıtı slogan atan göstericilerin Türk bayrağını yaktığı görüldü. Meydandaki kalabalığa konuşan Bedir Hareketi (Şii milis örgütü) lideri Hadi el-Amiri, Türkiye'nin Musul'daki askeri varlığına değinerek, "Irak'ın egemenliği ve toprak bütünlüğünü hedef alan her projeye karşı mücadele edeceğiz" dedi.

Tahrir'deki Türkiye karşıtı gösteriye Başbakan Haydar el-İbadi'nin kararıyla görevinden azledilen eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuri el-Maliki de katıldı. Irak güvenlik güçleri tarafından gösteri alanında üst düzey önlemler alındı. Irak bayrağı taşıyan helikopterler şov gösterisi yaptı.

http://www.milliyet.com.tr/-turk-bayragina-buyuk-saygisizlik/dunya/detay/2162671/default.htm

Bu arada kimseden ses cikmiyor hayirdir ??? Dünden beri bu haber burada ve kimseden ses cikmiyor ???
Nerede ülkemin Rabiacilari nerede ??? Bakin bayragimizi yakiyorlar sizlerin cok sevdigi Islam kardeslerimiz .

yazıklar olsun keşke girip bakmasaydım sinirim bozuldu o bayrak ne savaşlarla alındı o bayrakta ne kadar gencin ihtiyarın her yaştan insanın kanı var Atatürk bu günleri görseydi kahrından zaten ölürdü ne olursa olsun bir ülkeye ne kadar düşmanda olsa insan bayrak yakılmamalı!

o türk bayrağınıda kendileri yapmışlar herhalde, iyi en azından orjinalini bulamamışlar

Bayrağımızı yakarken şu yüzlerindeki alaycı ifadeye bak nankörler

themis1990 themis1990 Islam ülkeleri bize hic bir zaman dost olmadilar onun icin sasirmadim.

Aşağılıklar..! Bunlarınki İslâm değil! Benim dinim bunları men eder! Müslümana düşman olan nasıl bizim Müslüman din kardeşimiz olsun? Olamaz! Velev ki "çok Müslümanlar" Hadi ben hiç savaş görmemiş bir 21. yy çocuğu olarak tüm milli benliğimi çiğneyen bu şeref yoksunlarına gözümü kapayıp hakkımı helal etsem, vatanımın selameti için sabaha kadar ders çalışıp uykusuz kaldığım geceler eder mi? Hava bilmem kaç derece TÜBİTAK 'a proje yetiştirmek için üniversitede soğuktan titrereyen dizlerim eder mi? Tamam, geçin beni vatan borçlarını ödemek için gencecik yaşta ruhlarını Rahman'a veren abilerim, o abilerimi kimi gelinliğiyle kimi kucağında bebeğiyle bekleyen tertemiz nurdan pak ablalarım helal eder mi? Bizim dedelerimiz cumhuriyet kurulurken tüm varlıklarını devlete bağışlamış, kendileri açlıktan ölmeyecek şekilde gün geçirmiş insanlar. Böyle güzel insanlar, bu şeref yoksunları geberdiğinde hesap sormayacak mı? Soracak.. İslâm sancağını çeken kutsal topraklar Rabbin sevdiği topraklardır. Allah’ın sevdiğine zarar vermenin bedeli ne biliyor musunuz..? Büyük hesaplar verecek hepsi! Diri diri yakılsak daha iyiydi diyecekler, karıncanın hakkını Sultan Süleyman Han'da bırakmayan Rabbim koskoca şanlı tarihin bedelini en güzel şekilde ödetir! Böyle denyolar yüzünden dinimin adı kirletilmemeli ablalarım. Azerbaycan da bir İslâm ülkesidir. Biz teklif etmeden doğalgazını vereninden. Mesela İslâm değil. Tarihten de bildiğiniz üzere Araplar, Almanlar ırkçılıkta yarışır . Sırf şanlı Türk kanına duydukları imrenme, kıskançlık ve çekememezliktendir bu yaptıkları, yapacakları. İslâm gücünün bizde olmasını, yaptığımız çalışmaları, bilimadamlarımızın ödüller almasını kendilerine yediremeyip yaptıkları bu aşağılık hareketler elbet cezasız kalmaz.

Ya onların yaşadığı İslâm değil ya benim yaşadığım. Bu kadar kesin bu kadar açık konuşuyorum. Eğer "hayır sen ne anlarsın dinden " diyorsanız onların yaptıkları sapıklıklara inanın. Araştırıp objektif olarak "hımmm evet haklısın onlar yanlıştalar " diyebileceksenizse bilirsiniz, İslâm, kimliklerde, dillerde sınırlı kalmaz,kalmamalı . Karar size ait. Fakat kutsallarım yaftalanırsa sessiz kalamam.

Son düzenleme:
Aşağılıklar..! Bunlarınki İslâm değil! Benim dinim bunları men eder! Müslümana düşman olan nasıl bizim Müslüman din kardeşimiz olsun? Olamaz! Velev ki "çok Müslümanlar" Hadi ben hiç savaş görmemiş bir 21. yy çocuğu olarak tüm milli benliğimi çiğneyen bu şeref yoksunlarına gözümü kapayıp hakkımı helal etsem, vatanımın selameti için sabaha kadar ders çalışıp uykusuz kaldığım geceler eder mi? Hava bilmem kaç derece TÜBİTAK 'a proje yetiştirmek için üniversitede soğuktan titrereyen dizlerim eder mi? Tamam, geçin beni vatan borçlarını ödemek için gencecik yaşta ruhlarını Rahman'a veren abilerim, o abilerimi kimi gelinliğiyle kimi kucağında bebeğiyle bekleyen tertemiz nurdan pak ablalarım helal eder mi? Bizim dedelerimiz cumhuriyet kurulurken tüm varlıklarını devlete bağışlamış, kendileri açlıktan ölmeyecek şekilde gün geçirmiş insanlar. Böyle güzel insanlar, bu şeref yoksunları geberdiğinde hesap sormayacak mı? Soracak.. İslâm sancağını çeken kutsal topraklar Rabbin sevdiği topraklardır. Allah’ın sevdiğine zarar vermenin bedeli ne biliyor musunuz..? Büyük hesaplar verecek hepsi! Diri diri yakılsak daha iyiydi diyecekler, karıncanın hakkını Sultan Süleyman Han'da bırakmayan Rabbim koskoca şanlı tarihin bedelini en güzel şekilde ödetir! Böyle denyolar yüzünden dinimin adı kirletilmemeli ablalarım. Azerbaycan da bir İslâm ülkesidir. Biz teklif etmeden doğalgazını vereninden. Mesela İslâm değil. Tarihten de bildiğiniz üzere Araplar, Almanlar ırkçılıkta yarışır . Sırf şanlı Türk kanına duydukları imrenme, kıskançlık ve çekememezliktendir bu yaptıkları, yapacakları. İslâm gücünün bizde olmasını, yaptığımız çalışmaları, bilimadamlarımızın ödüller almasını kendilerine yediremeyip yaptıkları bu aşağılık hareketler elbet cezasız kalmaz.

Evet buradan kimin ırkçılıkta yarıştığı belli oluyor.

Kime neyi anlatmaya çalışıyorum... Cümlelerimi doğru düzgün okuyup bu yoruma vardıysanız zaten boşverin size açıklamaya çalışmıyorum.

Bakın bir görüşün doğruluğunu ya da yanlışlığını onu yaşayan, yaşatan insanlarla ölçemezsiniz. Ben Müslüman'ım bugüne kadar kaç kişinin kafasını kopardım? Kaç eyleme katıldım? Ne tür zararım olmuş memleketime? Lütfen biraz daha geniş düşünmeye çalışalım.

Back