• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Irak'ta 43 yıl sonra ilk güzellik yarışması

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://www.radikal.com.tr/dunya/irakta-43-yil-sonra-ilk-guzellik-yarismasi-1494719
Irak'ta 43 yıl sonra ilk güzellik yarışması
fft107_mf6810840.Jpeg

RADİKAL - Kültür, Sanat ve Medya Grubu el-Mada tarafından "Irak'ın güzelini seçiyoruz" adıyla başkent Bağdat'taki İştar Sheraton Oteli'nde güzellik yarışması düzenledi. Yarışmaya katılan 10 aday arasında bulunan Kerküklü Şeyma Kasım, jüri üyeleri tarafından 2015 yılı Irak güzeli seçildi.

201512201459_g2.jpg

Yarışmanın organizatörü Humam Ubeydi, yaptığı açıklamada, "Irak'ta 1972'den beri böyle yarışma düzenlenmedi. 150 başvurudan 110 kişiyi mülakata çağırdık ve yapılan elemeler sonucu 10 kişi yarışmaya katılabildi. Bunlar içerisinde Irak güzeli seçilen Şeyma Kasım, dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil edecek" dedi.

201512201458_g3.jpg

Ubeydi, "Bu yarışmayla dünyaya Bağdat'ta sadece terör ve savaş değil yaşam ile sanatın olduğu ve buna eğilim gösteren potansiyel gençlerin de bulunduğu mesajını vermek istedik" diye konuştu.

201512201458_g54.jpg

Yarışmada ikinci seçilen Suzan Emir

Güzellik yarışmasına Bağdat'ta bulunan yabancı misyon temsilcileri, Iraklı bazı bakan, siyasetçi ve sanatçılar katıldı. (AA)

201512201459_g1.jpg

Ubeydi, "Bu yarışmayla dünyaya Bağdat'ta sadece terör ve savaş değil yaşam ile sanatın olduğu ve buna eğilim gösteren potansiyel gençlerin de bulunduğu mesajını vermek istedik" diye konuştu.
Bu cümleye bittim, evet yasam ile sanatin oldugu yerde zaten baris ve özgürlük vardir demek !

Miss worlde kadar biraz diyet yapsa iyi olur yoksa pek şansı yok kollar pek kalantor:KK45:

Güzellik yarışması sanat mıdır?
Diye bir soru sormak istedim.
Sonra kaçacağım sırf sordum diye çünkü taşa tutulcam biliyorum,ilgilenemem:))

Back