• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İradesizliğime Merhaba 2. Gün

suskunkisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
931
684
33
25
Selam kızlar Sabah kahvaltısı =Yumurta,yarım avakado,2 kaşık yoğurt
Öğle yemeği =Ayran çorbası,Salata
Akşam yemeği= Fırında somon,salata,1dilim tam buğday ekmeği
Ara öğünler 1 adet muz 3 ceviz 2 kaşık yoğurt

Akşama doğru zorlandım. Eşim evi abur cubur doldurdu. Biz diyete girince bu erkeklere ne oluyor 😭 Kendisi genetik olarak asla kilo almıyor. Bir de ben evi abur cubur dolduruyor dediğimde aklınıza üç beş çikolata gelmesin bir dolap dolusu aburcubur gelsin 😭 saat şuan inglterede 22.15 pizza söylemiş Allahım bana sabırlar ver 😭 Pizza gelince her an diyeti bozabilirim. Dua edelim tüm gün boşa gitmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar Sabah kahvaltısı =Yumurta,yarım avakado,2 kaşık yoğurt
Öğle yemeği =Ayran çorbası,Salata
Akşam yemeği= Fırında somon,salata,1dilim tam buğday ekmeği
Ara öğünler 1 adet muz 3 ceviz 2 kaşık yoğurt

Akşama doğru zorlandım. Eşim evi abur cubur doldurdu. Biz diyete girince bu erkeklere ne oluyor 😭 Kendisi genetik olarak asla kilo almıyor. Bir de ben evi abur cubur dolduruyor dediğimde aklınıza üç beş çikolata gelmesin bir dolap dolusu aburcubur gelsin 😭 saat şuan inglterede 22.15 pizza söylemiş Allahım bana sabırlar ver 😭 Pizza gelince her an diyeti bozabilirim. Dua edelim tüm gün boşa gitmesin.
Eğer o pizzaya sabrederseniz herşeye sabrederseniz sakın direncinizi kırmayın🌸

Eğer o pizzaya sabrederseniz herşeye sabrederseniz sakın direncinizi kırmayın🌸
Yemedim ama okadar inatçı bi eşim var ki ben yemediğim halde benim payımı bırakıyor çöpe de gitse küflense de yemiyor. O pizza biraz evi kokutacak anlaşılan 🥲 Gece uykulu uykulu kalkıp ağzıma atmam umarımmm

Yemedim ama okadar inatçı bi eşim var ki ben yemediğim halde benim payımı bırakıyor çöpe de gitse küflense de yemiyor. O pizza biraz evi kokutacak anlaşılan 🥲 Gece uykulu uykulu kalkıp ağzıma atmam umarımmm
Eşiniz acaba sizin bu halinizi mi seviyor 🥹 onunla konussaniz neden iradenizi kırmaya çalışıyor. Belki ciddi olduğunuzu farkederse destek olmak için daha farklı şeyler yapabilir 🥹

Eşiniz acaba sizin bu halinizi mi seviyor 🥹 onunla konussaniz neden iradenizi kırmaya çalışıyor. Belki ciddi olduğunuzu farkederse destek olmak için daha farklı şeyler yapabilir 🥹
Aç kaldığımı düşünüyormuş üzülüyormuş 😭😅 Bana diyor ki sen sevimli bi bebek olduğun için aç kalmamalısın 😨 Valla hep onun yüzünden veremiyorum zaten. 😫

Aç kaldığımı düşünüyormuş üzülüyormuş 😭😅 Bana diyor ki sen sevimli bi bebek olduğun için aç kalmamalısın 😨 Valla hep onun yüzünden veremiyorum zaten. 😫
Bunu isteginizle yaptiginizi anlamasi gerek.Yani ne kadar fazlaniz var bilmiyorum ama sağlık açısından önemli bir durum. Düşüncesi çok tatlı ama yine de anlaması gerekiyor 😔

Bunu isteginizle yaptiginizi anlamasi gerek.Yani ne kadar fazlaniz var bilmiyorum ama sağlık açısından önemli bir durum. Düşüncesi çok tatlı ama yine de anlaması gerekiyor 😔
15 kilo var 😰 73 kg yimmm. Valla kızma zamanı geldi 😅 Alsın aburcuburları iş yerine götürsün beni de rahat bıraksın 😅

Akşam biraz salata yemem konusunda o kadar israr etti ki.. ağzıma zorla koyacaktı. Abartma salatadan bir şey olmaz diyor. Bağırıp odayı terk ettim. Saygı duyacaksın dedim.

Back