selm millet bende iradesiz olanlardanım ama bir gün bile bozsam artık devam edeceğim kilom oldu 88 hazirana kadar 20 kilo vermem gerekli ALLAH yardımcımız olsun irademize sahip çıkalım
bende dukanla 1 ay içinde 3 kilo falan verdim ama şimdi biraz değiştirdim dukan ekspress yapıyorum aç kalmıyorum kilo veriyorum deneyebilirsin
selm millet bende iradesiz olanlardanım ama bir gün bile bozsam artık devam edeceğim kilom oldu 88 hazirana kadar 20 kilo v
ermem gerekli ALLAH yardımcımız olsun irademize sahip çıkalım[/QUOee
evet ya keşke verebilsek bende 3 gündür diyetteyim İNŞALLAH devam ederimde verebiliriz hzirana kadar
nasıl besleniyorsun biraz anatırmısın
Merhaba kızlar aslında iradesizlik değil kilolarınız tam anlamıyla tak dememiş size bende öyleydim 20 yaşındaym 1 buçuk sene önce doğum yaptım ve doğum kilolarımı veremiyordum tamam bunuda yeyim yarın çok az yicem rejime başlıyorum diyordum ama birde bakmışım ki ertesi gün daha da çok yiyorum hemde yatana kadar ve hiç tartılmıyordum benim kilolarımın bana tak demesi tartılmamala olmuştu ne var biraz balık etliyim diyordum ama kendimi kandırıyordum tabi 165 boyum var ve tartıldığmda tam 75 çıkmıştım ve o gün o kadar üzüldüm ki kendime bu yaşta bunu nasl yaparm diye bu genç yaşımda üzerime uzun yelek giymeden dışarı çıkamıyordum basenlerim o kadar kötü duruyodu ki hep uzun giyinmek zorunda kalıyordum ama dediğim gibi artk tak etti ve diyete başladım 4 öğün yedim 2 ana öğün 2 ara öğün ve akşam 6dan sonra hiç bişey yemedim ilk başlarda çok zorlansamda artk alıştım çoktan çünkü 4 aydır diyetteyim vee 75den 62ye düştüm hala devam ediyorum diyete hedefim 57 olmak ve şuan çok mutluyum helede dar kotlarımı giyerkennn:-D darısı başınızaaaa isteyin yeterrr
ayyy canım kk gezinirken kendi açtığım konuyu görünce çok duygulandım girip bakım dedimm:)))) cnm ben bu konuyu açalı 3 ay oldu sanırım ozaman gerçekten kesinlikle diyet yapamıyordum sabah başlasam akşam bozuyordum canıma tak etmişti artık veee bu konuyu açtıktan sonra diyete başladım şükürki sürdürdüm diyetimi ve şuan 63 kiloyum ,88 kiloyla başladım ben çok duygulandım konumu görünce.. nerdeyse 90 kiloymuşum ..
Tebrik ederim canım 88den 63e düşmüşsün büyük başarı 25 kilo vermişsin fıstık gibi olmussundur boyun kaç canım bende 165 boyundayım 75den 60.9a düştüm hala devam ediyorum hedefim 57ydi ama 55e çektim umarım bende en kısa zamanda isteğim kiloda olurum ve en önemlisi o kiloyu koruyabilirim
kilo vermek isteyenler ,diyete başlayıpta aynı gün bozanlar, buna bende dahilim, gelin birlikte ,burda birbirimize destek olalım ve hazirana kadar kilo verelim ,kendimden bahsedecek olursam HİÇ SEVMİYORUM BU HUYUMU diyete başlıyorum aynı gün bozuyorum ne olacak benim bu halim 88 kg merdiven dayadım buna bir dur demeliyim 50 kiloydum ben nasıl bu hale geldim ...oofff ... gün gün ne yediyimizi yazalım hangi egzersizleri yaptığımızı yazalım motive oluruz belki..............kızlar bide şunu sormak istiyorum şu zayıflama bisikletinimi önerirsiniz yoksa yürüme bandınımı hangisi daha iyi.....
Evet cnm :))) gercekten fistik gibi oldum yani:)) bu konuda mutevazi olamicim saka maka gercekten cok teskurcederim canimm cok sagol ,kilolu olmak cok kotu bir duygu , kiloluyken Insan kendini hep yemeklerle mutlu ediyor gercekten cok acinasi bir durum ..suan kendimi harika hissediyorum .55 kilo olmayi bile dusunuyorum :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?