İradesizim kendime sozum gecmiyor neler yapabilirim kendimi nasil duzeltirim

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.753
35
Ya benim kadar iradesiz bi insan mumkun deil yoktur kendime cok kiziyorum hatalarimi biliyorum duzeltemiyorum en basitinden anlatiyim sizde ne olur tavsiye ve fikirlerinizi esirgemeyin
simdi esim bankaci ona gun icinde mesaj attim watsaptan onu goruyo ama cevap yazmiyo sonra kendi kendimi diyorum ki bi dur bi bekle adamin isi bitince zaten ariyor ama yok kendimle kavgaya tutsup hop ariyorum adam diyoki isim vardi ben ararim diyo sanki onemli bisey var gibi gozum telefonda bekliyorum o uda bezdirmekten kotkuyorum evde iki cocukla ugrasiyorum cok bos kaldigim soylenemez ama lafim kendime gecmiyor mesela komik gelicek ama sakiz konusunda bile iradesizim tatli sakizi agzima aldigim an hoopp yutuyorum ya kendime diyorum hayir bu sefer asla yutmucam diyorum daha saniyesinde kayiyo gidiyo sirf bu irade savasini kazanmak icin 10 sakiz bitirdigimi bilirim bunlar basit ornekler yapmicam bu boyle olmaz dedigim seyleri yapiyorum kendimle savassamda yenik dusen oluyorum esimi cocuklarimi bezdirmekten korkuyorum
kizim surekli bisey isteyip bunaltiyo kendi kendimi icten ice telkin ediyorum bak kizmicam sakin olcam diye saniyesinde bagirmam bir oluyo sanki icimde bir ben daha var benimle cekisen beni yoneten..napcam bilmiyorum ozellikle esim konusunda ondan cok ben rahatsiz oluyorum yaptigimdan zirt pirt arayasim konusasim geliyo musait olmadigini tahmin ettigim halde telefonun tusuna basmis buluyorum kendimi

oyle kadınlar var kı kocasıyla kavgaya tutusup sac basa gırenler herkese carlayıp cemkırenler
sızın bu yaptıklarınız cok masum :)
tek kusurunuz bu olsun
kafaya taktıkca daha cok tekrarlarsınız kendınızı duzeltmeye calısmak ıcın zorlamayın dıkkatınızı dagıtın yeterlı :)

önce eşinizden başka bi uğraş bulun kendinize.Her aklınıza geleni,her duyduğunuzu hemen eşinizle paylaşmak zorunda değilsiniz.iki çocukla her işe yetişip bi de eşinizle uğraşma vaktini buluyorsanız tebrikler,sizde bayağı potansiyel var.İşte bu boş vakitleri yemek ,çocuk eğitimi ya da çocuklarla aktivite ya da bakım,güzellik gibi şeylerle ilgilenerek geçirebilirsiniz.
Geri kalan iradesizliklere gelince,
kendinizle yarışacaksınız, yani yapmak istediklerinizin tersini yapacak,aynı zamanda nefsinizi terbiye edeceksiniz.Biraz deneyin zamanla alışacaksınız

Deniyecegim cok haklisiniz iki kucuk cocugum var cokta hareketli zor cocuklar evde ne olsa illa esime yetistirme cabasindayim kim olsa bunalir benden yaka silksun istemiyorum kendime gelmem lazim adami saplantimi yaptim be yaptim anlamadim walla

İnsanız, en büyük zaafımız sabırsızlık. Erkekler bizim gibi ayrıntıcı da değil üstelik, yanlışlarımızın farkında olmamız da ne kadar güzel. Sizi kutlarım, kaygılarınızı kontrol etmeye devam edin :)

Bende öyleydim eşimi arama konusunda her elime teli aldığımda başkasını arayarak yendim

Komiklik olsun diye yazmıyorum. Bu gerçek bir yöntem. Bileğinize bir paket lastiği geçirin. Kocanızı her aramayı düşündüğünüzde bu lastiği çekip bırakın. Hem can acısı size o sırada düşünecek başka bir şey vermiş olacak, hem de beyniniz kocanızı arama düşüncesinin acı verdiğine şartlanacak. Bu diğer engel olamadığınız takıntılar için de işinize yarar. Adamı gerçekten bunaltırsınız. Yapmayın. Ben kadın halimle, hele işim gücüm varken sıkılırım vallahi.

Çikleti yutmadan çiğneyemiyorsanız, hiç ağzınıza atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…