İrademinGünlüğü*

Zemestan

Mutluluuuuuk.
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
289
83
43
Merhaba arkadaşlar 20 yaşında çıpçıtır bir kızım ama neyleyim ki fazla kilolarım var şu an 75 kiloyum ve boyumda 1.60 nereden baksanız bir 20 kilo fazlam olduğu söylenebilir.
Yaklaşık 2 hafta önce kendime söz verip zayıflamaya karar verdim .
Düzenli olarak sabah 45 dakika akşam 45 dakika yürüyorum artı olarakta evde trambolinle zıplamaya başladık günde yaklaşık 15-20 dakika arasında yapıyorum ve günlük maksimum 4 dilim tam buğday ekmeği tüketiyorum.
Şimdilik yani kurban bayramına kadar hedefim 65 inşallah başaracağım.

Not: Aylık olarak burada fotoğraflarımı paylaşmayı düşünüyorum umarım aradaki farkı hep beraber fark edebiliriz.

Göbek bölgemden çok baldır bölümümde sıkıntılar var Allah yardımcım olsun :)

Son düzenleme:
başarılarr canım.inş verirsin beyinde bitirmek gerekiyor ve destek çooook önemli

başlık hoşuma gitti bakayım dedim başarılar, 75 değilde 70 gibi duruyorsun , 65 oluncada daha ince göstereceğin kesin, şanslısın

gerçekten 70 gibi duruyorsun.. belin ince canım şanslısın.. başarılar.. : )

hayırlı olsun günlüğün canım gerçekten 75 gibi durmuyosun bende 75im ama benden daha zayıf geldin bana 65 olduğunda daha da güzel olursun canım

başarılarr canım.inş verirsin beyinde bitirmek gerekiyor ve destek çooook önemli

Çok teşekkür ederim :)
başlık hoşuma gitti bakayım dedim başarılar, 75 değilde 70 gibi duruyorsun , 65 oluncada daha ince göstereceğin kesin, şanslısın

tek sorunum basen bölgem armut vücutluyum inşallah o günleri de görürüm teşekkürler güzel yorumun için :)

gerçekten 70 gibi duruyorsun.. belin ince canım şanslısın.. başarılar.. : )

Belim ince ama kalçalarım efsane vallahi :))

hayırlı olsun günlüğün canım gerçekten 75 gibi durmuyosun bende 75im ama benden daha zayıf geldin bana 65 olduğunda daha da güzel olursun canım

Çok teşekkür ederim bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor demek ki inşallah hepimiz isteklerimize kavuşuruz :)

*Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum son 3-4 gündür ani karın ağrılarım oluyor ve koşa koşa lavoboya gidiyorum kardeşim ödem attığımı söylüyor fakat ben 2 günde bir karbonatlı su içiyorum acaba onun olumsuz bir etkisi var mıdır? Bu konudu bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim :)

Merhaba arkadaşlar her ne kadar buraya yazamasamda hala diyetteyim hala dikkat ediyorum ayın 21 inde yeni fotoğraflarımı atacağım inşallah değişimler olur :)

Bu arada artık ip atlamaya da başladım günde 1500 - 2000 arası atlamaya çalışıyorum.

Karın ağrılarımın sebebi karbonatlı sudan değil sanırım çünkü karbonatlı su içmeyi bıraktım bir komşumuz Almanyada bitki çayı getirmişti kendisi onu içerek zayıflamış bende her akşam uyumadan önce içiyorum içtiğim gecenin sabahında karın ağrılarım başlıyor ve koşarak lavaboya gidiyorum içmediğim günlerde böyle bir sıkıntım olmuyor. Sizce zararlı mı böyle tuvalet ihtiyaçlarım ?

Bağırsakları bu şekilde çalıştırmak o çayı bıraktığında barsaklarının tembelleşmesine ve kabız olmana sebep olabilir. hayat boyu form çayı vs. içmek zorunda kalabilirsin tuvalete çıkabilmek için. Tavsiye etmem...

Bağırsaklarımın da normal yaşantımda pek fazla çalıştığı söylenemez 2 günde 1 lavaboya gidiyordum ve diyet sürecindi metebolizmayı hızlandıran bitki çayları içiliyor diye biliyorum yanlış mı yapıyorum acaba. Daha sağlıklı ne yapabilirim ? :)

Tuvalete çıkamayıp çok sıkıntılı olduğun zamanlarda kullanılabilir bence bu tür işlevsel çaylar. yoksa her gün öyle normal çay kahve içer gibi düzenli kullanılmamalı. metabolizmanızı düzenli ve dengeli ve de yeterli yemek yiyerek ve hareket ederek hızlandırırsınız. Su içmeyi ihmal etmeyin. Biz kadınların sorunu zaten bu şişkinlikler. sırf bitki diye, doğal diye sağlıklı değildir hiçbir şey. Zehirli, çok zararlı bitkiler de var unutmayın. Doğal olan her bitki zararsızdır, yan etksizdir diye bir şey yok. vücudu fazla kurcalamadan oluruna bırakın.

belden sıkıp aşağı doğru genişleyen elbseler giysen 65 gibi bile görünebilirsin

basenlerinde o kadar fazla gelmedi bana lovehandle var sadece oda pantolon düşük bel olduğu için çıkmış

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim bugünden sonra daha dikkatli olacağım çok sağolun :)

Belin zaten inceymiş canım. Basenlerinde bölgesel zayıflama teknikleriyle halledersin gerçekten şanslısın ki belin ince :)

belden sıkıp aşağı doğru genişleyen elbseler giysen 65 gibi bile görünebilirsin

basenlerinde o kadar fazla gelmedi bana lovehandle var sadece oda pantolon düşük bel olduğu için çıkmış

Elbiseleri hiç yakıştıramıyorum kendime basenlerim çok fazla vücudumla orantılı değil armut gibiyim aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…