İptaller, tehlikedekiler, güvendekiler

• Konu Sahibi Konu Sahibi dids
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
Yine geldi iptaller dönemi. Yılın belli dönemlerinde alıştık artık, bu tamam mı devam mıları yaşamaya. Şimdilik kesinleşen tek iptal olsa da, arkası çorap söküğü gibi gelebilir. Belki de henüz izlemeye bile başlamadığımız dizilerin gidişatı hakkında da fikir edinebileceğimiz bir tablo çıktı ortaya. Şöyle bir göz atalım bakalım, kimler gidebilir, kimler kalabilir?*

İPTAL: Lone Star

MUHTEMEL GİDİCİ: Chuck, Life Unexpected, My Generation, Outlaw, The Whole Truth, The Good Guys

TEHLİKEDE: Medium, Better With You, Chase, Community, Detroit 1-8-7, 90210

GÜVENDE: Undercovers, Runnig Wilde, The Defenders, Fringe, Gossip Girl, CSI:NY, Raising Hope, One Tree Hill, 30 Rock, Parenthood, No Ordinary Family, The Middle, Outsourced, The Simpsons, The Good Wife, Supernatural, The Office, Cugar Town, Mike & Molly, Brothers & Sisters, Hellcats, Law and Order: LA, Nikia, Bones, Family Guy, Hawaii Five-0, Private Practise, The Event, NCIS: LA, Shit My Dad Says, Law and Order: SVU, How I Met Your Mother, Desperate Housewives, Criminal Minds, House, CSI: Las Vegas, Blue Bloods, Modern Family, Castle, The Mentalist, Grey’s Anatomy, NCIS, Vampire Diaries

YENİ SEZON ANLAŞMASI YAPILMIŞ: The Cleveland Show, Two and a Half Men, Glee, The Big Bang Theory, Boardwalk Empire, Army Wives, Drop Dead Diva, Burn Notice, Law and Order: Criminal Intent, Psych, Royal Pains, Rookie Blue, The Big C, The Glades, Weeds, White Collar

*Liste yeni haberler ışığında güncellenecektir. Veriler; Spoiler Tv'den alınmıştır.

Kaynak

dids süpersin...

Bu arada hiçbir dizim iptal olamayacak veya tehlikede değil.alkisalkisalkis

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkür ederim
desperate housewives güvendeyse tamamdır

Lone Star’dan Sonra “My Generation” da İptal Edildi

Daha bu sabah “Türkçe altyazısını bekliyorum, ümitliyim bu diziden” demiştim My Generation hakkında. Konusu, konsepti vs. en azından farklıydı ve güzel bir şey çıkabilir ortaya diye düşünüyordum ama dün akşam yayınlanan ikinci bölümünün ardından ABC diziyi iptal etti.

Pilot bölümün izlenme payına oranla %31′lik bir düşüş varmış ikinci bölümde. Aynı saatte Bones, The Vampire Diaries ve The Big Bang Theory/Shit My Dad Says yayınlanıyor diğer kanallarda. ABC yöneticileri bu dizilerle başa çıkılmayacağını düşünmüş olacaklar ki dizinin fişini çektiler.

ABC açısından ipin ucunda şimdi The Whole Truth var. Çarşamba akşamları yayınlanıyor dizi ve karşısında çok güçlü rakipleri olmasa da bir sonraki iptal haberini duyacağımız yapım büyük ihtimalle o olacak. Ben olsam bir dakika düşünmezdim bu diziyi iptal etmek için. Pilot bölümler itibariyle bu sezonun karakter iticiliği açısından bir numarası The Whole Truth‘tır benim gözümde.

Bir diğer tetikteki dizi NBC‘nin Outlaw‘u. The Whole Truth ile aynı tarzdalar ve kisinin de sonu pek hayırlı gözükmüyor. Outlaw kalsın isterim ben, izlenmeyecek kadar kötü değil. İptal edilirse de kalabalık azalmış olur, üzülmem doğrusu.

Kaynak

Huge iptal!

Abc Family'nin bu yaz başlayan dizilerinden Huge'da september sweeps! (eylül temizliği) denilen yeni sezon iptallerinden nasibini aldı. Ew.com'a göre, özellikle de Huge ile aynı dönemde başlayan kanalın diğer dizileri Pretty Little Liars ve Melissa & Joey'e nazaran düşük giden reytingleri, dizinin iptalinde etken oldu.

Kaynak

“Terriers” İptal Edildi

Bir süredir kesilmişti iptâl haberlerinin ardı. Sessizliği FX kanalı bozdu; ilk ve tek sezonu geçtiğimiz hafta tamamlanan Terriers‘ı iptâl etti.

İlk bölümleri epey ilgi çekmişti dizinin ama sezon ilerledikçe reytingler hızla düştü, ‘en iyi yeni dizilerden biri’ iddiaları da yapılmaz oldu. 13 bölümden oluşan sezonda 970.000 gibi orta hâlli bir seyirci ortalaması yakalamıştı Terriers. Üstüne üstlük, ilk bölümle son bölüm arasında iki kat reyting farkı olunca, kanal yöneticileri dizinin fişini çekti.

Devam edeceğini düşündüğüm dizilerdendi açıkçası Terriers. Hiç izleme fırsatım olmasa da ilk bölümlerin yayınlandığı dönemde sürekli iyi yorumlar okuyordum. Bu arada dizinin yaratıcılarından Shawn Ryan‘ın yeni dizisi The Chicago Code, kış sezonunda FOX kanalında başlayacak dizilerden biri.

Kaynak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…