• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar iplik gibi geliyo :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cavresamin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
23
0
0
İstanbul
Daha 17 buçuk yaşındayım.. kızlar görseniz bu yasta iplik gibi geliyo saclarım.. banyoda ayrı geliyo tararken ayrı :2: çok kötüyüm.. öyle böyle değil acayip dökülüyo.. sırtımın altında.. belime yakın.. yeni uzattım.. kestir diyolar kestirmek istemiyorum :14: 4 sene öncede böyle uzundu ama gür ve çok sağlıklıydı....sonra bi aslan yelesi kestirdim bol katlı bilirsiniz ondan sonra uzaması kesildi.. 4 senede anca kendine geldi... simdide dökülüyo:85: yani uzunlukla kısalıkla alakası olduğunu düsünmüyorum.. ayrıca katiyen kestirmek istemiyorum kızlar uzun saça hep hevesim var... 4 senedir hep kestiriyorum.. artık uzasın istiyorum ama kel kalmakta istemiyorum nolur yardım edin :25::5:

Son düzenleme:
Canım saç dökülmesine karşı şampuanlar, ilaçlar var yani kullanabilirsin ya da bi uzmanına git yani.

gercekten alakası yokmu :97: bende doktora gitmiyorum kestir der diye :17:

canım niye öyle desin ki kesinlikle uzunlukla dökülmenin alakası yok benim de bir yıl önce saçlarım dökülüyordu doktora gittim bu arada saçlarım belimde:nazar:hiç kestir falan demedi sen git doktora kes demez merak etme dese bile kesme zaten hiç alakası yok çünkü:32:

Aynı sorun bende de var.
Şu sıra çok arttı üstelik.Uzunlukla ilgisi yoktur ben yeni kestirdim mesela yine dökülüyo.
Sanırım doktora gitmek lazım.

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum

Back