Iple kulak estetiği

Nerozey

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
278
83
298
33
2011 yılında Kulak estetiği oldum. Halen kulağımda hafif ağrılar oluyor. Sol kulağımda da hafif ip çıkması var. Kulak zor iyileşir zaman gerek dediler ama 8 yılda halen geçmedi. Bunu bir ömür nasıl çekicem bilmiyorum. Kulağım kesinlikle normal bir kulak gibi değil rahat rahat elleyemiyorum. Kuaföre gittiğimde bile herkes gibi rahatlıkla saçlarımı yaptıramıyorum. Yıllar önce beni tekrar operasyona çağırmışlardı ama ama korktuğumdan gidemedim. Cok kafama takıyorum gözlük takarken bile rahatsız oluyorum o derede. Sizlerde tecrübelerinizi paylasirsaniz çok sevinirim.

Bu kadar ağrı olması normal değil madem çağırdılar keşke gitseydiniz lokal anestezi ile hallederlerdi

Merhabalar , maalesef ben de aynı talihsizliği yaşadım.Benim kulağımdaki ip çıktı ve ben çok acı çektim.Çok ama çok kısa süre sonra kulaklarımdan ipleri çıkarttırdım.Çok pişman oldum çünkü öyle çok belli bir açıklığım yoktu sadece sıkı toplayınca daha iyi dursun diye kendimi yaralamış oldum..Öyle strese girdim ki bir sabah bir baktım saçım dökülmüş saçkıran olmuşum.Dolayısıyla bu ameliyatı kimseye önermiyorum.tutsa bile ömür boyu o iplere ne olacak stresi yaşamak çok zor.Bunu okuyan varsa siz siz olun çok bi açıklığınız yoksa cerrahi ya da iple herhangi bir ameliyat olmayın.Çünkü ipsiz ameliyat yok.Cerrahi de de keserek kalıcı ipleri içeri takıyorlar.Size de geçmiş olsun.İnşallah doktora görünmüşsünüzdür.Bu acıyı sonlandırmışsınızdır.

merhabalar, bende 2019 yılında ameliyatımı bu yöntemle oldum. bandajlar çıktıktan çok kısa süre sonra kulaklar açılmaya başladı. ama sorun bununla tabiki bitmedi. ipler deri altından attı ve dışarı çıktı ne dokunabiliyor ne üzerine yatabiliyordum acılarını ise tarif etmek cok zor. bir yıl sonra dayamayıp tekrar gittiğimde (tabi bu araları hızlı geçiyorum ama kullandıgım merhemlerın ılacların haddı hesabı yok) dikişleri aldırdım. Harika! düşünceli doktorum uyuşturmadan acı cektıre cektıre tek kulagımdan anca dıkıs alabıldı. su an diğer kulagımda hala atmıs dıkısler ve enfekte yarası var ve ben korkudan hıcbır doktora dokunduramıyorum. Bu dıger amelıyatlara benzemez olmayın demıyorum ama doktorunuzu cok cok iyi secin ömür boyu pişman olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…