• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İple bıyık aldırırken oluşan iz !!

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
Merhaba kızlar dün kuaförde bıyıklarımı iple aldırdım akşama doğru farkettim ki, iple resmen jilet izi gibi 6 cm uzunluğunda ipincecik bi kesik gibi bi iz olmuş... İyileşirmi bu başına gelen varmı? Şikayet Nasıl nereye edilir lütfen yardım..

Umarim iyileşir fito diye bir merhem var doktor yazıyor ama eczaneden alabilirsiniz yengem doktor cilt yaralarında filan iyi oluyormus hatta oglumun pisiginde de kullaniyorum...
Kuzum sir ağda yaptirsana iple aldirma mi kaldi gözünü seveyim.

Tesadüfün böylesi bende kaşımı aldırdım ip tahriş etmiş bugün ortaya çıktı kabuk olmuş minik minik:sinirli:
Ara ara oluyor bu bende ama hemen geçiyor sizin ki geçmeyecek gibi mi? Ben hiç şikayet etmeyi düşünmemiştim

Bimer'e dilekçe yazacak haliniz yok, kuaföre gidip durumu söyleyin biraz ılımlılarsa bir sonraki hizmetinizi ücretsiz ya da belli bir indirimle yapmayı kabul ederler belki. O kesik de geçer sanırım kremle falan.

Geçer geçer çok derin değilse eliyle alıyorsa alan kişinin de elini kesiyor .küçükleri alırken mecburen bastırıyorlar ipte kesiyor :)siz yinede yenileyici kremlerden sürün geçer bir kaç güne

Bimer'e dilekçe yazacak haliniz yok, kuaföre gidip durumu söyleyin biraz ılımlılarsa bir sonraki hizmetinizi ücretsiz ya da belli bir indirimle yapmayı kabul ederler belki. O kesik de geçer sanırım kremle falan.

Allah aşkına 3-5 liralık bıyık aldırmayı ücretsiz yapsa ne oluuur yapmasa ne olur. Ne şikayeti, doktor hatası sanki:olamaz:

El becerisine güvenmediğin yere gitmeyeceksin bu kuaför işlerinde. Kasıtlı yapmıyor sonuçta, beceriksizliğin nesini şikayet edeceksiniz?

Allah aşkına 3-5 liralık bıyık aldırmayı ücretsiz yapsa ne oluuur yapmasa ne olur. Ne şikayeti, doktor hatası sanki:olamaz:

El becerisine güvenmediğin yere gitmeyeceksin bu kuaför işlerinde. Kasıtlı yapmıyor sonuçta, beceriksizliğin nesini şikayet edeceksiniz?

Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası'na yazılı dilekçe. :deli: Zaten dese de ciddiye alacaklarını sanmıyorum "Abla kusura bakma yaa, kremle geçer" deyip yollarlar.

Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası'na yazılı dilekçe. :deli: Zaten dese de ciddiye alacaklarını sanmıyorum "Abla kusura bakma yaa, kremle geçer" deyip yollarlar.

Onu bile demezler bence. Kurt bi tarafını görmüş, yara sanmış derler:KK53:

Bende bi arkadasima yaptigimda oyle olmustu kisaydi ama yinede kan oturmus gibiydi. Ipten kaynaklanan bisey bence normalde hep kendi ipim yanimda olurdu ama o gun onun verdigiyle yaptim oyle olmustu.

Bende bi arkadasima yaptigimda oyle olmustu kisaydi ama yinede kan oturmus gibiydi. Ipten kaynaklanan bisey bence normalde hep kendi ipim yanimda olurdu ama o gun onun verdigiyle yaptim oyle olmustu.

Canım bu kan oturması gibi değl bildiğin kesmiş ya çok sinirim bozuk

Canım bu kan oturması gibi değl bildiğin kesmiş ya çok sinirim bozuk
Insallah gecer.
Tekrar gidip sorma ihtimalin varmi hani bu nedir naptiniz diye ne diycekler acaba.

Sağol inş, kendime hakim olamam tekme Tokat girerim diye gitmek istemiyorum...

Back