Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İp kesmiştir muhtemelen geçer bir kaç güne .
Bimer'e dilekçe yazacak haliniz yok, kuaföre gidip durumu söyleyin biraz ılımlılarsa bir sonraki hizmetinizi ücretsiz ya da belli bir indirimle yapmayı kabul ederler belki. O kesik de geçer sanırım kremle falan.
Allah aşkına 3-5 liralık bıyık aldırmayı ücretsiz yapsa ne oluuur yapmasa ne olur. Ne şikayeti, doktor hatası sanki
El becerisine güvenmediğin yere gitmeyeceksin bu kuaför işlerinde. Kasıtlı yapmıyor sonuçta, beceriksizliğin nesini şikayet edeceksiniz?
Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası'na yazılı dilekçe. Zaten dese de ciddiye alacaklarını sanmıyorum "Abla kusura bakma yaa, kremle geçer" deyip yollarlar.
Bende bi arkadasima yaptigimda oyle olmustu kisaydi ama yinede kan oturmus gibiydi. Ipten kaynaklanan bisey bence normalde hep kendi ipim yanimda olurdu ama o gun onun verdigiyle yaptim oyle olmustu.
Insallah gecer.Canım bu kan oturması gibi değl bildiğin kesmiş ya çok sinirim bozuk
Bende bi arkadasima yaptigimda oyle olmustu kisaydi ama yinede kan oturmus gibiydi. Ipten kaynaklanan bisey bence normalde hep kendi ipim yanimda olurdu ama o gun onun verdigiyle yaptim oyle olmustu.
Insallah gecer.
Tekrar gidip sorma ihtimalin varmi hani bu nedir naptiniz diye ne diycekler acaba.