• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İplantasyon mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mlk06

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
24
6
6
28
Kızlar ben Yen'i üyeyim 5 Aydır çocuk istiyorum adetim 3 gün kadar gecikti ilk kahverengi bi lekelenme oldu sonrasında siyah çamur gibi bisey oldu bulantılarım var ara ara da koyu kırmızı geldi 3 gündür böyle bu durumda hiç bi bilgim Yok basına gelen oldumu hiç hamilelik mi yoksa başka bisey mi yardımcı olum lütfen

Bence hemen acilden kan testi yaptir derim. Hic olmazsa evde test yap. Zaten adetin gecikmis. Eger hamileysende boyle kanamalar ihmal edilecek bir durum degil. Insallah bekledigin sonucu alirsin.

Bence hemen acilden kan testi yaptir derim. Hic olmazsa evde test yap. Zaten adetin gecikmis. Eger hamileysende boyle kanamalar ihmal edilecek bir durum degil. Insallah bekledigin sonucu alirsin.
Hani suan lekelenme devam ediyo evde yapmadım ama yârin hastaneye gidicem çok tesekkur ederim kuzum

Hani suan lekelenme devam ediyo evde yapmadım ama yârin hastaneye gidicem çok tesekkur ederim kuzum
Rica ederim canim. Nasil test yapmadan bekledin tebrik ederim seni ;)
Yarin gideceksen direk doktora muayene ol istersen. Sonucuda yaz muhakkak canim.

Rica ederim canim. Nasil test yapmadan bekledin tebrik ederim seni :KK66:
Yarin gideceksen direk doktora muayene ol istersen. Sonucuda yaz muhakkak canim.
Beklemek denilirmi bilmiyorum buna ya gece uykularım kaçıyo sürekli bak bak hemen yazarım sonucu bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar ben Yen'i üyeyim 5 Aydır çocuk istiyorum adetim 3 gün kadar gecikti ilk kahverengi bi lekelenme oldu sonrasında siyah çamur gibi bisey oldu bulantılarım var ara ara da koyu kırmızı geldi 3 gündür böyle bu durumda hiç bi bilgim Yok basına gelen oldumu hiç hamilelik mi yoksa başka bisey mi yardımcı olum lütfen

Meraklandım bak. Bende de akıntı var şimdi kahverengi. Ama adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum ne bu. Bakınca haber et bize de. Hayırlısı canım.

Meraklandım bak. Bende de akıntı var şimdi kahverengi. Ama adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum ne bu. Bakınca haber et bize de. Hayırlısı canım.
Canim sen bide bana sor insallah rabbim isteyen herkese bizlere de nasip eder hemen haber vericem bende de öyle oldu ilk başta kahve sonra siyaha döndü bakalım yarın haberimi yazarım insallah bebisimiz vardır

Ben de boyle bir durum yasamistim kimyasal atlattigimi ogrendim insallah seninki oyle olmaz

Insallah yerlesme kanamasidir.
Degilsede insallah kimyasaldir kendiliginden duser.
Guzel haberler alirsin insallah

Kızlar bigun hastaneye gidemedim erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik yarın kan testine gidicem hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar bigun hastaneye gidemedim erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik yarın kan testine gidicem hayırlısı olsun hakkımızda
Hayirlisi canim. Foto koysana bakalim. Cizgi hemen ciktiysa hamilesin demektir.

Ya kuzum çizgi yapar yapmak çıktı ama silik di baya Yok diye üzüldüm gittiğim cafe de yaptım meraktan üzülüp çöpe attım
Olsun üzme kendini. Yarin gittiginde belli olur zaten. Kan testi en garantili sonucu verir.

Kızlar reglime tahminim 2 gün falan var. Bugün test yaptım ama negatif. Şimdi tuvalete gittim bi fındık büyüklüğünde açık kahve rengi ve sarı/beyaz süt kesiği renginde karışık leke gibi bişey var. Yerleşme kanaması öyle mi oluyor rengi nasıl olur. 1 haftadır sol göğsüm çok ağrıyor ve kasık ağrılarım var

Kızlar reglime tahminim 2 gün falan var. Bugün test yaptım ama negatif. Şimdi tuvalete gittim bi fındık büyüklüğünde açık kahve rengi ve sarı/beyaz süt kesiği renginde karışık leke gibi bişey var. Yerleşme kanaması öyle mi oluyor rengi nasıl olur. 1 haftadır sol göğsüm çok ağrıyor ve kasık ağrılarım var
Kuzum bir kaç gün bekle bir daha test yap derim ben suan aynı durum bende de var eger kanamaya dönüşmezse git kan testi yaptır biraz bekle bakalım

Kızlar kanamam yoğunlaştı gebelik Yok sanırım teste de gitmekten vazgeçtim :KK42:

Kızlar kanamam yoğunlaştı gebelik Yok sanırım teste de gitmekten vazgeçtim :KK42:

Sen kanaman bitince yine de gidip beta hcg icin kan ver derim.Lekelenmelerini gozlemle.
Bakalim kanaman nasil devam edecek.

Sen kanaman bitince yine de gidip beta hcg icin kan ver derim.Lekelenmelerini gozlemle.
Bakalim kanaman nasil devam edecek.
Canim İste akşam çoğaldı hani sabah tekrar bitti test yaptım çıkmadı bilmiyorum yA kararsızım normal de adetim de sekiz dokuz gün olurdu bu defa dört günde bitti iste

Canim İste akşam çoğaldı hani sabah tekrar bitti test yaptım çıkmadı bilmiyorum yA kararsızım normal de adetim de sekiz dokuz gün olurdu bu defa dört günde bitti iste

Bence gidip beta icin kan ver
Hem kontrolde olmus olur

Ben Agustos reglimden sonra dis gebelik yasadim canim malesef,kahverengi lekelenmeler arada degisik bi kanamam oldu ama ona ragmen beta hcg degerim yukseldi,ona gore takip edilip tedavi oldum.

Insallah bosuna konusuyoruzdur bisy yoktur ama boyle farkliliklar varsa gorun derim cizgiyide gormustun cunku.

Back